- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #36.261
Değildir canım merak etme baktınki geçmiyor git bir nts bakarlar için rahat eder hem 30 dan sonra risk daha çok sağlıklı doğsunlarda erken doğsalarda sorun yok önemli olan sağlıklı olmaları bak benim oğlan erken doğdu okadar karnımdayken şiddet gördüm Doğum yaptığım gün hastane hastane geziyim küvez için ona bile gerek kalmadı küveze girmedi rabbim ömür verdiyse yardımcı oluyor kötü şeyler düşünme tabi tedbirli olmak lazım ağrım olunca git dktr ama güzel şeyler düşün bak senin böyle korkuyorsun şimdi birde son haftalarda artık günü gelsede doğursam diyeceksin taşımaktan yorulupgazelim_24 cidden çok sabırlı ve başarılısın buda erken olursa ki inşallah olmaz rahmin o kadar tutuyordur bebeği. Adet sancısı tarzında benimde sancılarım var bir haftadır kötüye delalet değildir inşallah
Bilmem ki öyle ilanlarda gördüm ben de. Belki de vardır sıkıntıları da arayıp sormadığıma bilmiyorum. Kızım kolikti diye çok canım yandı ondan çözüm arıyorum herhalde bebek gelmedenSağlam 2. el ben 1000 den aşağı hiç bulamadım
çok baktım 600 falan bulsaydım direk alacaktım ama
ya servis ihtiyacı vardı
ya da çalışmayan aksam
Şekerle ilgili bağlantısı olabilirmiş bi link atıcam sana oku hani yükleme yaptırmıyorsan da ona bakılsın normal mi
http://www.jinekolojivegebelik.com/2013/09/hamilelikte-hba1c-degeri.html?m=1
E Egepam faydalı olur senin için diye düşündüm tesadüfen okumuştum ki drum rutin testlerde istiyor bu değerleride
Haklısınız kızlar. Kızımın kolikliğinden dolayı erken panik yapıyorum sanırım. Aylarca kucağımda gece gündüz salladım durdum. Erken telaşa kapıldım sanırımkocana bırkez daha masallah canım:)
ana kucagı ıcın 1900 cıdden cokmus
bı de oğlun sevmeyebılır durmak ıstemeyebılır
bu tarz ürünlerın hıc bırının mucızevı oldugunu dusunmuyorum:):)
Bana da geliyor adet sancıları. Uzun süreli olmuyor ama , ara sıra sanki adet olacağım şimdi gibi oluyor. Bir süre sonra geçiyor, bazen her gün olmuyor.gazelim_24 cidden çok sabırlı ve başarılısın buda erken olursa ki inşallah olmaz rahmin o kadar tutuyordur bebeği. Adet sancısı tarzında benimde sancılarım var bir haftadır kötüye delalet değildir inşallah
Bugünlerde de soğuk biraz bende ona bağlıyorum daha fazla uzarsa söylicem ama drda kalsiyımla magnezyumdan başka bunları kesecek bişey vermiyoronlarıda zaten kullanıyorumDeğildir umarım
1 hafta önce bana oldu
2 gün boyunca kasık ağrısı ve alt tarafımın ağrısı beni mahvetti internete bakınca doğurdum sandım tabii :)
yatınca geçiyordu kalkınca yine başladı
sonra geçti
ama o hafta çok yoruldum çok üşüttüm ondan oldu sanırım
boya yaparken cam kapı açıktı
bende sandalyede oturmak yerine yere oturdum
İnşallah dr dedi zaten şimdi 800 gr gelecek ay olur 1600 gr dahada zorlaşacak durumun diye korkum şu ağırlaşırda rahmim taşıyamazsa şuanda zaten aşağıdaDeğildir canım merak etme baktınki geçmiyor git bir nts bakarlar için rahat eder hem 30 dan sonra risk daha çok sağlıklı doğsunlarda erken doğsalarda sorun yok önemli olan sağlıklı olmaları bak benim oğlan erken doğdu okadar karnımdayken şiddet gördüm Doğum yaptığım gün hastane hastane geziyim küvez için ona bile gerek kalmadı küveze girmedi rabbim ömür verdiyse yardımcı oluyor kötü şeyler düşünme tabi tedbirli olmak lazım ağrım olunca git dktr ama güzel şeyler düşün bak senin böyle korkuyorsun şimdi birde son haftalarda artık günü gelsede doğursam diyeceksin taşımaktan yorulup
Evet canım yazıda da diyor zaten bazıları yazmış kesin değil diye ama hani olur ya senin önceden vardır bilmemiş olabilirsin inşallah bişey çıkmaz yalnız evde ölçüm aletini kullanma şekline bayıldım her parmaktan ölçmüşsün farklı çıkmış hastanede onlarla ölçmüyorlar işte bu avantaj bak ben saat 10.30 da verdim öğleden sonra çıktı demek ki o aletlerle ölçmüyorkar yoksa hemen çıkardıŞimdi doktordan çıktım canım. Evime yakın özel hastanedeki doktora gittim. Kaşıntılar için karaciğer değerlerine bakılacak. Ayrıca diğer tahlilleri ben istedim. Gebelik zehirlenmesine karşı idrarda proteine bakılacak falan. Sonuçlar 5 gibi çıkarmış. Bu tahlilleri alıp kendi doktoruma gönderecem. Hba1c istedim ama bir yandan da P Pikapii gebelikte doğru sonuç vermediğini söylemişti onu da hatırlıyorum yine de istedim bakalım ne çıkacak. Yüksek çıkacağını sanmıyorum çünkü uzun süreli şekere bağlı iri bebek ya da su fazlalığı gibi ekstra bulgular bende yok. Yine de bilemeyiz benim ki tahmin. Bakalım ne çıkacak
Yatınca olmasa sorun etmicem ama pozisyon değiştirince geçiyor şükür kiBana da geliyor adet sancıları. Uzun süreli olmuyor ama , ara sıra sanki adet olacağım şimdi gibi oluyor. Bir süre sonra geçiyor, bazen her gün olmuyor.
Bugünlerde de soğuk biraz bende ona bağlıyorum daha fazla uzarsa söylicem ama drda kalsiyımla magnezyumdan başka bunları kesecek bişey vermiyoronlarıda zaten kullanıyorum
Ahhh annem ahhh kardeşim doğum yaptı canım pazar günü sezaryen ve ilk bebeği onunla ilgileniyor annem bu hafta temizleticem evi bayanlarla anlaşırsam belli atalıklarla gelmelerini isticem şuan yemek bulaşık ve oğluma bakmaktan başka bişey yapmıyorum o zavallımda kendi kendine oynuyor bu konuda canım ayrı sıkkın zatenMaden suyu içiyor musun
onunla da destekle
bir de senin bebiş aşağıda o da etkiliyor bir de dinlenemiyorsun
oğluna bakacak sana yardım edecek birini devamlı çağırman lazım annen olur varsa kardeşin olur
bebek daha tam büyümeden ağrıların çok büyüdükçe hepten zorlaşacak işin
en azından onunla biri ilgilenir sende dinlenirsin
Tabi canım hastanede parmak ucuyla bakılmıyor ve tabiki ikisi farklı sonuçlar veriyor. Evdekiler bana göre bir fikir vermesi amacıyla yaklaşık değerler veriyor. Kesin sonuç kan tahlilinde çıkar.Evet canım yazıda da diyor zaten bazıları yazmış kesin değil diye ama hani olur ya senin önceden vardır bilmemiş olabilirsin inşallah bişey çıkmaz yalnız evde ölçüm aletini kullanma şekline bayıldım her parmaktan ölçmüşsün farklı çıkmış hastanede onlarla ölçmüyorlar işte bu avantaj bak ben saat 10.30 da verdim öğleden sonra çıktı demek ki o aletlerle ölçmüyorkar yoksa hemen çıkardı
Rica ederim Olabilir canmTeşekkür ederim canım demek ki normal çünkü benim oğlan ultrasonda 23+2 çıkıyor :) geç döllenme olduğu için galiba
Ahhh annem ahhh kardeşim doğum yaptı canım pazar günü sezaryen ve ilk bebeği onunla ilgileniyor annem bu hafta temizleticem evi bayanlarla anlaşırsam belli atalıklarla gelmelerini isticem şuan yemek bulaşık ve oğluma bakmaktan başka bişey yapmıyorum o zavallımda kendi kendine oynuyor bu konuda canım ayrı sıkkın zaten
İyi yapmışsın hayırlısı olsun artık canım belirtiler yok olsada şekerin olmadığı anlamaına gelmiyor ne yazık ki inşallah yinede yokturTabi canım hastanede parmak ucuyla bakılmıyor ve tabiki ikisi farklı sonuçlar veriyor. Evdekiler bana göre bir fikir vermesi amacıyla yaklaşık değerler veriyor. Kesin sonuç kan tahlilinde çıkar.
Kendi doktorumla randevum haftaya çarşambaydı, hastaneye gitmeye üşendim kesin randevu bulamam diye. Yakındakine gittim. Çok da bir şey anlamadım doktordan, kendi doktor randevumu cumaya çektim. Sonuçları alıp oraya gidecem artık
Şimdi bu yüzden ilgilenemiyorum bebiş oluncada tüm ilgim bebişte olurda ilhilenemem diye korkum var oğlumda küçük hep ilgi isyorah Allah yardımcın olsun
doğru kardeşini unuttum ben
onun da yardıma ihtiyacı var şimdi
temizlet en azından için rahat eder
oğlunada üzülme
az kaldı yakında telafi edersin
sonuçta iyi olupta ilgilenmemek değil ki seninkisi
Ne kadar güzel anlatmışsın canım. Kaç haftaya kadar tutabildiniz içeride hatırlıyormusun?Değildir canım merak etme baktınki geçmiyor git bir nts bakarlar için rahat eder hem 30 dan sonra risk daha çok sağlıklı doğsunlarda erken doğsalarda sorun yok önemli olan sağlıklı olmaları bak benim oğlan erken doğdu okadar karnımdayken şiddet gördüm Doğum yaptığım gün hastane hastane geziyim küvez için ona bile gerek kalmadı küveze girmedi rabbim ömür verdiyse yardımcı oluyor kötü şeyler düşünme tabi tedbirli olmak lazım ağrım olunca git dktr ama güzel şeyler düşün bak senin böyle korkuyorsun şimdi birde son haftalarda artık günü gelsede doğursam diyeceksin taşımaktan yorulup
Yok yok üzülmeyin yazdıktan 1 saatt sonra geldiKıyamam yasu için bekliyorsun eşin geçmi gelir?
inşallah canım hepimizin evlatları kıymet bilircanım sen wc ıişini vs nasıl halledıyosun
ahhh ahhh ana olmak hıc kolay degıl
Rabbım yardımcın olsun saglıkla al oğullarını kucagına
hep kıymetını bılen evlatlar olsun ınsallah
Benim bütün arkadşlar okul arkadaşlarım kuzum hepsi işteydi maalesef :)vallahi iyi dedin
bu aradawintersun arkadaşını falan çağırsaydın keşke yaa
eşin kaçta geliyor işten
Hatırlamıyorumki yani canım ozaman hafta hesapı bilmiyorudum ilk hastaneye yattığımda 8.aya yeni girmişti 2 hafta durabildi nidilat diye bir ilaç içiyordum onu hiç unutmuyorum tam sancılarım geliyordu ilaçı içinçe duruyorduNe kadar güzel anlatmışsın canım. Kaç haftaya kadar tutabildiniz içeride hatırlıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?