2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunaydin canım besiginiz sağlıkla yatırmak nasip etsin 4moms cidden çok güzel benimde gözüm onda ama çok pahalı ya

Sor canım bildiğim birşeyse tabi yardımcı olurum

Şimdi ben 10 gün önce değişik bir kasılma yaşayıp hastanede yattım ya hafif kasılmam çıkmıştı adalat hap yutuyorum eve çıktığımdan beri çok şükür kasılma yaşamadım dün ilaçsız nts ye girdim bilmiyorum ne derece 25 dk da belli olur kasılma çıkmadı günde 1 e düşürdü hapı ama korkuyorum herşeyi kasılma sanıyorum artık ayırt edemiyorum psikolojim bozuldu ilaç ne kadar fayda saglicak engellicek diye

Canım engelliyor emin ol benim okadar sancım vardı açılmam vardı yinede ilaçla durdular sen ilaçlarını düzenli iç hiç aksatma bak kasılmada çıkmamış

Haha koluna takarsın sende şaka şaka :) bu korse dediğin doğum sonrası takılanmı bi ara konuşuluyordu? Bende istiyorum ondan yurtdışından nerden getirtmiştin site link falan varmı bakim bende.

Kızlar bugün yine baş agrım vardı eczaneye tansiyon olctrmeye gittim birazda yürüdüm yorulmus olabilirım tansiyon 10 a 7 çıktı ama nabiz yüksekti 117 çıkmış eczacı yorulma sitres yada heyecandan yükselebilir nabız dedi ama heyecanlida değildim sadece yurumustum oraya böyle nabzi yükselen varmı normalmidir??

Sen alacakmısın yada aldınmı korse canım ? Gecen sefer gösterdiğin güzeldi resmini atabilirmisin tekrar birde nerden almak lazım ?

Şimdi bu yüzden ilgilenemiyorum bebiş oluncada tüm ilgim bebişte olurda ilhilenemem diye korkum var oğlumda küçük hep ilgi isyor
Benim korkumda muhtemel buna emzirip altını temizleyı yatağa koycam hiç iyqılenemiycem, cunki kızım cok yaramaz umarım bu sakıt olur.

Rabbime emanetiz hepimiz sonuçta. Allah’ım korktuğumuz şeylerle imtihan etmesin bizi. Ben inanıyorum güzel bir doğum yapacaksın inşallah

Bu gün benimde başım ağırdı tansıyonmu ölcdüm, 11 ve 6 di ve benimde nabiz 100 cıvarıydı kızımdada şimdide navzim boyle dr hiç bir şey demiyor bu konuda.

Bu gün benimde başım ağırdı tansıyonmu ölcdüm, 11 ve 6 di ve benimde nabiz 100 cıvarıydı kızımdada şimdide navzim boyle dr hiç bir şey demiyor bu konuda.
Normalde nabzim yüksek cikmiodu ama bugün biraz yürüdüm belki yorulmusumdur 28. Haftadan itibaren kalp daha çok kan pompaladigi içn nabizda yukselmeler oluormusta 117 nabiz çokmu onu anlamadım

4 moms benim bi arkadaşımda vardı bebek hiç sevmemiş diğer arkadaşım çatır çatır kullanıyor. Yeni bebekler seçici valla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…