2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normalde nabzim yüksek cikmiodu ama bugün biraz yürüdüm belki yorulmusumdur 28. Haftadan itibaren kalp daha çok kan pompaladigi içn nabizda yukselmeler oluormusta 117 nabiz çokmu onu anlamadım
Canım yürüdüysen ondan çok çıkmıştır. Dinlendikten sonra bakmadılar mı tekrar ?

Normalde nabzim yüksek cikmiodu ama bugün biraz yürüdüm belki yorulmusumdur 28. Haftadan itibaren kalp daha çok kan pompaladigi içn nabizda yukselmeler oluormusta 117 nabiz çokmu onu anlamadım
Cok değil bence, yine dr söyle ama hamilelikde nabiz böyle olur genekde ki bendede.

Oturma odasındaki kanepeler açılıp yatılabiliyor. Zaten illa günün birinde bazayı kaldırmak zorundayım bugün olmazsa 2 sene sonra oda yaparım

bulursan haber ver banada :) instagramda cemre butik var markorse var candykorse var takip ettiğim ama hangisinin ürünü daha iyidir bilemedim.
Şuan yamuna korse dediğimde şndirim var anneler gününe özel bak bakalım canım. Bende senin dediklerine bakayım.
Doğru wc kısmı sıkıntılı olur , ayakları olanlarda bacakları sıkı tutmaz mı ya. Benim bacaklarımda kalınlaştı çünkünüm

Benim agrilarimi magnezyum gecirdi. Sen aliyordun demi magnezyum.
Dogum sancilari benim birden baslamisti. 39+4 dum. Bir onceki aksam yuruyus yapmistim. Sabah 7 de sanciyla uyandim. Hic oyle normal bir sanci degil yani noluyor dedim. Biraz agridi gecti. Aradan 10 dk gecti ayni sanci bi daha. Ama kivrandiran bir sanci bu. Sonra baktim bisey akti benden. Suyu degildi hafif lekelenme oldu. Nisan da degildi leke tarzi kanamayi da gorunce dogum basladi dedim.
9. Ayim zaten sanciliydi. Yani ayakta dururken kasiklarim agriyordu adet sancilarim zaten vardi. Nst de ufak ufak sancilarim cikiyordu. 9. Ayda rahmim bu sancilarla 3cm acildi. Doguma sabah 7.30 da gittim ve sancim cok sık olmasina ragmen kolay bir dogum olmasina ragmen ogleden sonra 3 de dogurdum. Sancilarin sıklığı ve suresi onemli. Dogum sancisi surekli bir sanci degildir. Belli periyotlarla gelir cok siddetlidir sonra geçer. Sancilar siklastikca dogum yaklasiyor iste. Masanin ustunde dogum yaparken bile surekli sanci cekmiyorsun ki.. 5 dk da 1 sanciya dustugunde ve rahmin 7 veya 8 cm.acildiginda seni masaya aliyorlar. 10 cm de zaten bebek doguruyor. Bi bakiyorsun doktor birakma drvam et diyor. O sancida dogum oluyor iste. Buyuk ihtimal dogum sancisini anlarsin ve hastaneye yetisirsin insallah korktugun sekilde olmaz

Seninde bayağı oldu ama nezaman gidiceksin cinsiyet de netleşir heralde artık
23 mayısta gidicem inşallah, gün saydım resmen cok marak ediyorum sadıce cinsiyetini değil sağlığnıda 12 hafta arayla üstelik son untrasonum tetaylı untrason olsada öyle cok detaylı bakmadı bu yüzden biraz korkuyorumda.

Çok şükür canım. Seni yatakta susamış gözümün önüne geldin. İnşallah daha da olmaz, çok zordur.
7,5 aylık ve küvez görmediniz demek canım. Hazirana denk geliyor bizde o zaman tahminen. Hayırlısı olsun da hepimize inşallah.
Gozunaydin canım besiginiz sağlıkla yatırmak nasip etsin 4moms cidden çok güzel benimde gözüm onda ama çok pahalı ya
Evet canım haklısın. Nasip işte, çok da olmazsa olmaz değil sonuçta

İnşallah bir kremle rahatlayacagın ufak birşeydir canım şu kaşıntıdan bir an evvel kurtul.

Ben de buraya yazmadım belki kendinden de endişelenen olur diye ama tüm vücudumda döküntü oldu 2 gündür, ben de gidip karaciğer değerlerime baktırdım idrar baktırdım çünkü bu gibi durumlar karaciğer ya da böbrek sorunlarında da olabiliyo, şekerden şüphelendim hba1c baktım açlık tokluk şekeri baktım şükür şimdilik bir sorun çıkmadı ama hala tüm vücudum kırmızı döküntü dolu. Hba1c şeker tanısında kullanılıyor ama gebelik şekeri sonradan çıkan bir durum olduğu için gebelik şekeri tanısında yanıltıcı olabiliyor diye söylemiştim ben ama yine de baktım . Canım inşallah ciddi bir durum yoktur sonuçlardan haberdar et lütfen

İnşallah bir kremle rahatlayacagın ufak birşeydir canım şu kaşıntıdan bir an evvel kurtul.
Kadin doguma gittim de benim.doktorum degildi bundan da bisey anlamadim. Tum tahlillerimi almis oldum cok sukur. Demir tsh kalsiyum d vitamini karaciger enzimleri bilurubin degeri hemogram idrar tahlili hepsini aldim. Degerlerim normal. @Historian91 hba1c degerim dusuk cok sukur. Seker uzun suredir yok demektir bu. Sadece seker ve un yemeye bagli yukseliyor benim. Belki o da yakinda dengeye girer. Kendi kontrolum carsambaydi cumaya cektim.doktoruma sorayim artik. 1 gun daha cekecem kasintilari sonra belki gecirmese bile rahatlatan bir care verirler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…