2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aldim sonuclari canim. Bir sorun gorunmuyor. Hatta dur sana dm den yazayim

Çok iyi canım gözünaydın için rahatlatı çok sevindim

Sen alacakmısın yada aldınmı korse canım ? Gecen sefer gösterdiğin güzeldi resmini atabilirmisin tekrar birde nerden almak lazım ?
Kızda aldığımı verdim birilerine canım, almam lazım mutlaka. Dosya yüklenmiyor ki ne zamandır bende, neden öyle oldu anlamadım , link atayım
https://www.google.com.tr/search?cl....3..0j35i39.ghFJ7g3qXoo=#imgrc=BP--83Y8tSF4EM:

İçinde ara ara sert çubukları olanlar iyi, bırakmıyor gevşemeye. Ben bir bundan bir de külotlusunu alacağım kısmetse. Kesinlikle karnım kalmasını istemiyorum

Aynen canım bende istemiyorum göbek kalmasını. Teşekkürler

Ortası delik olursa sıkıntı yok
Benim başka bir ameliyatımda iki sene önce, göğsümden topuklarıma kadar giydirmişlerdi vücut ödem yapmasın diye. Robocop olmuştum bir ay resmen )))) ben narkozun etkisindeyken o sıkı şeyi benim bedenime nasıl giydirmişlerdi hala hiçbir fikrim yok. Ve ortası wc gerekli kısım açıktı

Kızlar sizlere birşey tanışıcam şimdi ben Doğum için Türkiye’ye gidicen haziran son haftası 35 haftalık falan olucam kuvvetle muhtemel arabayla gideceğiz şimdi bu ay sonu gibi de Trabzon’a gidip alışverişi topluca yapmaya karar verdim çünkü Türkiye gidene kadar geç kalkış olurum şimdi diyorum Trabzon yerine acaba İstanbul’a gitsem bayram ve Ramazan için sonra tekrar gelip gitmek daha yorucumu olur ay kafam allah bullak oldu valla

Kesin pilot olucak kesin!!! Ben sana şöyle bir seçenek daha sunayım canım: online sipariş et, koliyle sana yollasın evdekiler olmazmı?

Kesin pilot olucak kesin!!! Ben sana şöyle bir seçenek daha sunayım canım: online sipariş et, koliyle sana yollasın evdekiler olmazmı?
Ama çok eksiğimiz var görerek almak istiyorum çok birtek çantamızı aldım intenetden İstanbul’a annemlere gitti başkada birşeyimiz Yok mecbur bir alışverişe gitmemiz lazım en iyisi Trabzon’a gitmek olacak sanırım yoksa öyle bir daha İstanbul’a git sonra dön sonra tekrar Doğuma git perişan olucam gerçi Trabzon’a gittikten sonra ordan uçakla gitmek İstanbul’a birşey Yok ama burdaki taşınma işlerde bir iki haftaya halletmem lazım

Bence trabzon mantıklı geldi bana diğer türlü çok fazla gel.git olmuş olcak birde haftanda ileri olcak

Canım o otomatik değil ama doğrumu? Ebebekte vardı da.
Değil kendin ittiriyosun 3 dk sanırım kendiliğinden sağ sola gidiyo sonra yavaştan duruyor . Çocuk hareket ettikçe hafif de olsa sallanır. Benim bunu tercih etme sebebim çocuk sallanmaktan hoşlanmazsa sabit dursun diye. Ben de ebebekten aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…