2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür canım. Ee bu kaşıntılar ne olacak? Verdimi krem ya bir şey?
Tahlileri gosteremeden mesai bitti. Artik cuma gunu kendi doktoruma gosterecem. Belki gecirmez ama rahatlatmasi icin bitkisel bir krem soyledi ama onu da tahlilden sonra receteye yazacam dedi. Tahlili ona gosteremedigim icin kremi ogrenemedim bakalim kendi doktorum ne diyecek

Bende bebek belki kordon dolamış diye kendine öyle dediğini düşündüm bide acaba artık dönme zamanları diymi bebekleri

Bende bebek belki kordon dolamış diye kendine öyle dediğini düşündüm bide acaba artık dönme zamanları diymi bebekleri

Olabilir cnm. Bebeklerin dönmesi yani doğum pozisyonu alma zamanıni genelde 32. Hafta diye okumuştum ama her bebek için geçerli olmayabilir.

Seninde genelde düşük gidiyor heraldi dimi bnimde böyle hep dusuktur ama nabiz yukselio demek arada yorgunluk bebek büyümesi falan derken..
Evet düşük gidiyor canım. İşte bugün fazla dinlenemedim. Görümcemin kızı hastaydı liseli, ona uğradım, geldim yemek yap, okula git çocuğu al, parka götür orda bekledik eşim gelsin, bebeğin beşiğini aldık geldik eve, aslında saydıklarım hepsi mahalle içinde. Herkesi yedir topla ,çay koy derken oda full dönmeye başladı.

Tşk ederim canım bende gidicektim ama nereye gideceğimi bilemiyodum bu rahatsızlığında daha önce hiç duymamistim nabzımi olcmedim ama çarpıntım hala ara ara oluyo gitsem iyi olacak Rabbim sanada şifa versin canim

çıkmadığı daha iyi canım biraz daha uediklerine dikkat edersin ama dr kontrolünde tabiki bi diyetisyene gitsen fena olmayacak galiba.

Magnezyum alıyorum canım iki güne birde kalsiyum. Ama nedense herkeste var bu adet sancısı tarzında ağrılar normal olduğunu düşünmeye başladım. Doğum hikayen içinde teşekkürler normal doğum yapmadım ama ya yetişemezsemde olur sezaryenliyim ve 3 yıl bile dolmadı daha diye korkuyorum

Trabzonda varmı bebek giyim mağazaları? Hiç görenler güzel yer gibi bahsetme diler canım ondan. Ama sen biliyorssn yerlerini tabiki halledersin

Trabzonda varmı bebek giyim mağazaları? Hiç görenler güzel yer gibi bahsetme diler canım ondan. Ama sen biliyorssn yerlerini tabiki halledersin
İnan bende hiç bilmiyorum canım alışveriş merkezine giderim diye düşündüm muhakkak bebek malzemeleri vardır en azından hastane çantasını hazırlayabiliyim olmazsa İstanbul’a gelince Doğuma eksikleri tamamlarım

Anneler şimdi 24+5 oldum cok şükür bebek hareketlerini hissediyorum 19. Haftada başladı hareketler, o haftaya kadar içimi yedi niye hissetmiyorum diye, hareketler arttı gittikçe orası tamam, ama dengeli değil sanki mesela 1 gün cok hareketli bir gün şakın olabiliyor sakin dediğim hareketlileri yumuşak şekilde oluyor, saymıyorum hareketleri, artık dikkat etmem gerekli mi ? Yada bu arada sakin kalması ne kadar zamana kadar normal
Kabul edilir ? Cok Paranoyak oldum, merak ediyorum sizinkiler ne sıklıkla hareketli yada sabahtan aksama tepisiyirmu devamlı , hicmi durulmuyor ? Nolur beni biri aydınlatsın bu konuda. Bebegi sakin olanlar takip ediyor mu ? Oğlum sanki daha kıpır kıpırdi, şimdiki kız şakın mi olucak acaba??

Markasını hatırlayabilirsen korsenin ya da internette vs gördüğünde tanıyabilirsen yazabilir misin? Almak istiyorum, bu konuda tavsiyeye ihtiyacım vardı

Canım artık uykusu düzene giriyor uyuyor uyanıyor oda normal yani bazen sakin bazen hareketli olması bazen gün içinde bizler hareketliysek farketmeyebiliriz bende 28 haftalıkğım bazen çok oynuyor bazen az oynuyor

Arkadaşım 2.el almış çok memnundu.ondan cesaret aldım. Ben de artık 2. El almayı düşünüyorum. Zaten çok az bir süre kullanılıyor hatta bazı bebekler sevmeyip kullanmıyormuş bile. O kadar alınıp da bebeğin sevmediğini düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…