2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani canım bu konudan ben mızdaribim yeni yeni hareketleri sertleşti ama yine düzenli değil her gün aynı saatte değil mesela sabah öğle akşam uykudan önce oynarsa bana yetiyor iyi olduğunu biliyorum ya yeter

Ben yarın pembe mavıde dıyetısyene gıdecegım sekerım cıkmadı ama cok kılo aldıgım ıcın ıstersen lısteyı yarın senınle paylasabılırım

Ben yarın pembe mavıde dıyetısyene gıdecegım sekerım cıkmadı ama cok kılo aldıgım ıcın ıstersen lısteyı yarın senınle paylasabılırım
Elif Naz Duman mı? Doktorum onu önermişti. Çok sevinirim canım.. kaç kilo aldınki sen? Bugün gittiğim yeni doktorum banada hızlı gitmişssin dedi 7 kilo almiştım.

Sen nereye hangi doktora gidiyordun canım?

Canım artık uykusu düzene giriyor uyuyor uyanıyor oda normal yani bazen sakin bazen hareketli olması bazen gün içinde bizler hareketliysek farketmeyebiliriz bende 28 haftalıkğım bazen çok oynuyor bazen az oynuyor

Yani canım bu konudan ben mızdaribim yeni yeni hareketleri sertleşti ama yine düzenli değil her gün aynı saatte değil mesela sabah öğle akşam uykudan önce oynarsa bana yetiyor iyi olduğunu biliyorum ya yeter

Minik kuzular canimm yaa boşuna mi pimpiriklik yapıyorum yada ben habire horon tepsin mi istiyorum ay hiç bisey bilmiyorum ben yaa, yanı kımıl kımıl ediyor devamlı ama sert hareketler tam dediğin gibi bende de her zaman olmuyor sanirim anlatmak isedigim de buydu.
Canım ilkinde pek birşey bilmiyor oluyoruz ondan olabilir bende ilkinde hiç korkmuyordum ne ağrım ne sızım vardı

Bende düşünüyorum da heyecanlıydık evet hemde cok ama bunda ki gibi test sonuçlarımda ayrıntılıya girerken yada bu tarz seyler de stres olmamıştım korku yoktu, şimdi bilinçliyiz diye mi ne ben bu hamileliğimin basindan beri herseyde sonuç beklerken cok stres oldum yarın şeker yüklemem var ondan bile korkuyorum.

Bende sanki daha güçlü ama daha geç hareketler olmaya başladı. Bir hafta öncesi on dk hissetmesem kesin bir şey oldu derdim. Şimdi 5-10 dk da bir güçlü bir darbe yada vibrasyon gibi oluyor. Hakikaten kızlar , benim çocuk tuhaf, hıçkırmıyor, titreşimli telefon gibi oluyor ara ara

Markasını hatırlayabilirsen korsenin ya da internette vs gördüğünde tanıyabilirsen yazabilir misin? Almak istiyorum, bu konuda tavsiyeye ihtiyacım vardı
F harfi ile başlıyordu ama hatırlayamıyorum maalesef canım. Görürsem tanırım, attığım linkteki gibiydi, göğüs altından kalçaya kadar, 4,5 kademe genişleye biliyordu. Tabi önce genişten bağladım , göbek toplandıkça bir öndekine daraltıyordum

Yani şurda kullanıldığı bir kaç ay günde belki 1-2 saat.

Canım ben ilk tekmeyi 21. Haftada yedim sonra bazen çok hareketliydi bazen durgundu bazen 3 gün hiç tık yoktu hamile degilmişim gibi. Daha gecen hafta 2 hafta boyunca hissetmedim stresten ve dinlenememekten ama dinlendiğimde veya yururken hareket ettiğini hissettiğim anda duruyorum bakıyorum hareket halinde benim oğluşum. Yani hiç takma değişiyo hareketleri 28. haftadan sonra takip etmek gerekiyormuş galiba öyle duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…