2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim

Yani şurda kullanıldığı bir kaç ay günde belki 1-2 saat.
Ben oglumdan kalma eski usul anakucagini kullanacam. Cok sallanma isterse yine oglumdan kalma hamak var onu kullanirim. Cok guzel gorunuyorlar sanki ihtiyacmis gibi algiliyor insan. Bu eksik kaldi bunu da alayim diye. Ben de tiny love modeline bayildim. Inan 500 ona vermeye acidim. Degil ki 2000 vereyim. Hele bi dogsun belki ihtiyac duymayacaksin. Acele etme bence. 1900 e daha ne ihtiyaclarini alirsin

Kolik olması durumundan korkuyorum canım. İnanırmısın yatak odasının kaç adım olduğunu biliyordum. Gözüm kapalı çocuk kucağımda yürüyordum artık çarpmadan. Refleks oluşmuştu. Rüyalar görüyordum ayakta. Hemde tuhaf rüyalar... Tam bebeği kucağımdan verecekken bir silkiniyordum ki kimse yok, bıraksam yere düşecek çocuk. Onun fobileri kaldı bende. Yoksa öyle lükse girecek ne durumum ne hevesim yok.

Doğum ayı olanları okumuyorum sancı geliyor bana da ))))) hissediyorum onlarla beraber. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz canım.

3. aydan beridir magnezyum içiyordum ve sadece dizlerime kadar gelecek suyla magnezyum sülfat(epsom tuzu) banyosu yapıyordum. Bu sabah kramp girdi bacağıma. Son zamanlarda üşenmiştim yapmaya, sıcak suyla yapıldığı için sıcak havalarda zor gelmeye başlamıştı meğer etkisi sandığımdan fazlaymış. eğer kramp şikayetiniz fazlaysa ya da aldığınız doz ishal yapıyorsa epsom tuzuyla da takviye edebilirsiniz.

İlk bebekte kimse yoktu sakin sakin di liyorduk bebek oynuyor mu diye ufacık bi kıpırtıyı dahi anlıyorduk şimdi bu ikinci ve tempo yoğun hissedemediğimiz de oluyor tabi biraz daha bekle sanırım bu kez acele ediyoruz biz ondan oldu ama şurda benimde on gündür çok net pat küt vuruyor biraz tembel senible benim bebişler galiba yada kızların ki yaramazlar bilemedim

Anliyorum seni ama belli olmaz belki de kolik sancilari fazla olmayacak. Oglan cocuklari daha rahat olabiliyor. Bitkisel cozumler eskisine gore daha iyi. Eltim kizina bi damla bitkisel bir sey veriyordu. Cocuk da sanci falan kalmiyordu. Onlar ise yarayabilir. Kolik aglamasini kessin diye aldin diyelim ya hic kesmezse.. parana yazik yani yine de sen bilirsin tabi.

Bana doktorum 2 defa yazmış ama bndede arada ishal yapio magnorm 365 mg günde bir defaya indrdim
2 defa olunca fazla gelmis iste.. 700 mg gecer bu durumda. Benimki magnosit diye bir ilac. Tablet seklinde yutuyorum. 360 mg. Hic ishal problemi yasamadim. Ama kasik agrilarina bayagi iyi geldi

2 defa olunca fazla gelmis iste.. 700 mg gecer bu durumda. Benimki magnosit diye bir ilac. Tablet seklinde yutuyorum. 360 mg. Hic ishal problemi yasamadim. Ama kasik agrilarina bayagi iyi geldi
Bnmde kalca agrim çok oluyo kramp girio diye verdi banada iyi geldi ama tek bencede yeterli

Haklısın canım. İhtimalle o kadar para verilmez. O damlanı kaydet mutlaka , ben de neler neler denedim .. Hey gidi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…