2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz cig badem findik ceviz yesen olmaz mi
Bitirdim onları. Biraz denen adet veriyor, 10 adet badem midenin neresini doldursun salata yaptım kendime sözde, bir büyük salatalık, domates, peynir, bol marul ,bir tatlı kaşığı yağla veee salataya 4 dilim çavdar ekmeği doğradım karnım doysun

Hadi ya. Ben cesaret edemiyorum walla. Porsiyon ne kadar yiyilebilir ki.. peynir yiyeydin kiz. Daha masum ve cabuk doyardin
Peyniri yedimde karpuzla yedim işte ay valla artık içim almıyor salata kuruyemiş süt olsaydı iyiydi artık bir saat sonra göreceğiz sonucu sabah bu arada yine kahvaltıda 170 çıkmıştı yağsız peynirde yiyorum olmuyor bu sabah kahvaltısı işi bende

Hem tok gitmissin hem de yukleme yapmissin buna ragmen 1. Saat 140 ise problem yok gibi gorunuyor bence. Zaten 140 ustu 1. Saat icin fazla deger.
2. Saate neden bakilmadi.
Bilmiyorum ki canım bende anlamadım özele gittik anlam veremedim yarın dr geldiğinde soracağım bende olmadı devlette tekrarlayım değil mi

Bende fena birşey yaptım karpuz yedim artık benim pullar senin pulları geçer
Hiç belli olmaz, şeytan diyor git şekerli çay da iç tam olsun. Valla başım döndü bütün gün 80-55 tansiyon, yağsız tuzsuz otlamaktan hepsi. İnekten farkım kalmadı: otla, süt üret . Garibim Erkin Ata karnıma yemek girince mutlu oldu tekmelemeye başladı. Çocukta da güç kalmadı - diyerek kendime gazı veriyorum

Ya doğru ama ben geçen çikolata yedim uzun zamandır yemiyordum nasıl mutlu oldu yavrum tekmeleyip duruyordu Biz de isim işine bir karar vermedik bu arada eşim Talha istiyor ben Baran istiyorum

Ya doğru ama ben geçen çikolata yedim uzun zamandır yemiyordum nasıl mutlu oldu yavrum tekmeleyip duruyordu Biz de isim işine bir karar vermedik bu arada eşim Talha istiyor ben Baran istiyorum
Gürcistanda kalacaksanız hepsi rusça biliyor canım, Baran-koyun demek, hani biz mal misin deriz ya, anlamayan insana da derler. Çocuk büyüyecekse orda canı sıkılır, döver döver gelir üstüne.

Sabahları peyniri çıkararak denedinmi canım? Belki senin sindirim sistemin peynire öyle tepki veriyor

Gürcistanda kalacaksanız hepsi rusça biliyor canım, Baran-koyun demek, hani biz mal misin deriz ya, anlamayan insana da derler. Çocuk büyüyecekse orda canı sıkılır, döver döver gelir üstüne.
Ay söylediğin iyi oldu canım en bir kaç sene daha kalacağız görünüyor malesef bunun kavgasını yapıp duruyoruz evlenirken bu inşaat bitince gideceğiz demişti ama şimdi yeni yer için anlaşmak üzere Çok sağol canım iyiki söyledin

Kızlar sol göğsümden koyu sarı sıvı geliyor, süt mü bu neden bu renk anlayamadım. İç çamaşırıma bulaşıyor yaklaşık 1 haftadır. Koyu sarı olmasından korkmalımıyım?

Denemedim cnaım yarın onuda deniyim ilginç birşekilde sabah okadar az yiyorum ki herkes diyor bebek böyle nasıl beslenecek diye ama yine sabah tokluk çok yüksek çıkıyor
Bende kuru üzüm onu yapıyor, 5-10 küçük taneyle çay içiyorum çok yüksek artıyor, normal iki şeker atıp içsem hiçbirşey yok, gayet normal. Ondan dedim acaba herkesin tepki verdiği bir şeymi var ki

Kızlar sol göğsümden koyu sarı sıvı geliyor, süt mü bu neden bu renk anlayamadım. İç çamaşırıma bulaşıyor yaklaşık 1 haftadır. Koyu sarı olmasından korkmalımıyım?
Bende de sarı geliyor artık. İlk baş şeffaftı, sarı oldu. İlk Kolostrum denen süt canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…