2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım Korkmamalıyım yani dimi? Ben beyaz süt gibi bişey beklediğim için tedirgin oldum. Birde çok erken değil mi 24. haftamdayım ilk gebeliğim.
Yok canım ne korkması mutlu ol. Sütsün sen, ilaçsın, balsın
Nil'in Aziz Arif şarkısını anımsadım yine.
Önce en kıymetli sarı şeffaf gibi kolostrumla besleyecez yavrularımızı sonra da inek sütü gibi bembeyaz olmuyor, açık renkli, mavimsi beyazımsı oluyor, sonraki zamanla beyaza dönüşüyor. Yaradan öyle tasarlamış ki herşey bebeğin ihtiyacına, beslenmesine göre olmuş

Kızlar alışverişimi hep 0-3 ay yaptım 3 den sorasi almadim birşey zamanla alırım diye sizce almalımiyim simdiden
Canım ben de birkaç.bodi ve uygun felen, indirimde gözüme takılan dışında bir şey almadım büyük. Tabi o zaman şimdiki gibi gezerek alamayacağız bebiş kucakta, zamanımız kısıtlı olacak ama yine alınır , bir kerede bitmez iki üç kereye alınır, hiç sıkıntı yapma. Aldıkların da hayırlı olsun rabbim mutlulukla giydirmeği nasip etsin

Amin inşallah ögünler gelsin konuşalım burda onların telaşına duselim tek duam Rabbimden o hepimiz için

Canım buraya yazdığın iyi oldu benim bebekte aşağıda erken doğum riski var dedi dr sanada aynı şey söylendi mi bir dert ortağı buldum sonunda
Erken doğum riski için birşey demedi. Gerçi son kontrolum 24. Haftadaydi o zamanda aşağıdaydi. Çok yorulmak ayakta durmak yok dedi. Plasenta mesafesi ve rahim mesafesi iyiydi. Bu hafta kontrol var ve ne durumda tambilmiyorum. Kim görse çok aşağıda diyor zaten hareketleri hep ya rahimde ya azıcık üstünde. Hiç modeme çıkmadı. Midemde hiç yanma vs de yok mesela.

Maşallah canım benim sana sezaryen günü vermedi dimi daha
20 temmuz-1 ağustos arası herşey yolunda giderse olması gereken tarih dedi ama kesin tarih vermedi canım. Amaç tutabildiğimiz kadar içeride tutmak bebeği.Öyle dedi canım. Miyomdan ve bebeğin aşağıda olmasından dolayı içimde hep erken geleceği hissi var. Temmuza kadar duracağını sanmıyorum nedense . Mayısı atlatalım inşallah

Iste ben yedim mi sabah aclik fazla cikiyo canim sinirin ústynde cikiyo ac ac yatiyom malesef psikolojim bozuldu
Aç yatma canım. Bugün cidden kötü oldum ben. Yetmiyor demek ki yediğim kadar. Bebeğin de suçu ne aç bırakıyoruz çocuğu bunaldım yine

Aç yatma canım. Bugün cidden kötü oldum ben. Yetmiyor demek ki yediğim kadar. Bebeğin de suçu ne aç bırakıyoruz çocuğu bunaldım yine
Simdi ben kagida yaziyom òlçúmleri doktora gòsterecem hep yúkse k aclik adam kesin kizacak sabahta saglik ocagina gidecem tetenoz icin esimde sorup duruyo ne yiyelim diye

Arkadaşlar bende 27 haftamdayim bişey sorucam kafam çok karıştı. Doppler falan olduğunda net cinsiyette belli oluyor ya hani 22 yada 23 haftamda yaptırdık biz onu muhtemelen ve dördüncü farklı bir doktor daha kız dedi çocuğun cinsiyetini ama dışardan erkek olabilir çok kişi kız sanıp erkek doğurabiliyor falan diyenleri duydum böyle bir durumun olma olasılığı var mı bilgisi olan var mı acaba ???

Doktoeun keainmi kiz dedi o haftalarda kesin belli oluyo diye biliyorum

Daha önce özele gidiyordum kendi doktorum zaten kız demişti cinsiyetini ölçümlerine göre sonra tekrar net kız dedi. Ümraniye eğitim araştırmaya gittim acile orda da kız dediler Zeynep Kamile başladım o da kız dedi. Detaylı ultrasonu özelde yaptırdım oda kız dedi. Ama bana oğlun mu olcak diye soruyor cevremdekiler anlamadım kafam karıştı kıza benzemiyor diyenler falan oluyor. Cinsiyetini sonradan döndüğünü falan söyleyenler var. İlk gebeliğim kafam allak bullak oldu. Ama doppler de direk kızınız olcak biliyorsunuz dimi dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…