2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk gebeligimde midemden cok rahatsizdim doguma kadar bunda hic oyle bi durum yok agrin var mi peki ayakta durunca ben 5 dk duramiyorum mesela bazen bebek hareketleride canimi yakiyor daha dogrusu bebek hep vajinada gibi ki dr orayi gosterdi neredeyse

Günaydın güzel anneler :) sağıma yattıkça tekme yiyip dürtüldüğüm, sola yatmaktan sol tarafımın felç olduğu bir geceyi daha atlattık şükür
Dün yine misafirlerim vardı ve ev sahibi olarak herkesten fazla yedim sanki yemek vermiyorlar bana hatta yaptığım tatlıdan dayanamayıp gündüz tırtıklamaya başlamıştım bile sözde yediklerime şekere dikkat edecektim kesin ederim

Bugun nedense benimde felc gibi olacagim tuttu tutuldum yani. Bi sıkıntı yoksa Ye gitsin bi daha gelmicek bu gunler

canım ıstanbula gelme durumun varsa burada daha cok sey var
hepsını bırıkıgune halledebılırsın
Trabzonda da vardır mutlaka da gelebılıyoısan ıstanbula gel aılenı de görursun:)

senın oldugun yerde cok mu pahalı
ya da yormasan kendını oradan alsan

Kızlar alışverişimi hep 0-3 ay yaptım 3 den sorasi almadim birşey zamanla alırım diye sizce almalımiyim simdiden

bıkac parca al canım
bazı bebekler iri dogabılıyo (4 kılo civarı)
ve bazı bebekler ılk aydan 1,5 kılo felan alabılıyor
3-6 lara da erkenden ıhtıyacın olabılır:)

canım baskalarının ne dedıgıne bakma
benım de ılkınde hep erkege benzıyor dedıler karnımın şeklınden dolayı
hatta dogar dogmaz doktora ıyımı vs dıye sormadım kız di mi diye sordum
herseyı pespembe almıstm:) bi de sana bisürü doktor kız demıs
degısecegını sanmıyourm:)

Günaydin tatli anneler bıkti artik bunu söylemekten ama yine disim ağriyor gece uyumadim bi türlü

Allah yardımcın olsun canım
hemen gecsın kendıgılıgınden
dış agırsı aahhh ahhhhh
25 yasında tel taktırdım ortodontık tedavıye basladım
33 yasındayım hıc bıtmedı diş olaylarım
bugune de şükür tabi ama çeken bilir:

Sagol canim. Yirmilik dis benimde Drun sözüne kandim gebelikte agriyacak diye bisey yok dedi tamda cektireyim diye cesaretlenmistim elletmedim 10 oldu sisip bi kac gun agriyor oyle geciyor ama bogazim kulagim bile agriyor maalesef

Gunaydin kizlar size ( ben yurtdisindayim da bende gece 1)
Dun yazmistim burda bebek hareketlerini ne siklikla hissediyorsunuz diye, sonra dayanamadim hastaneyle gorustum. Normal de benim bildigim gunde 10 kez hareket etmesi normal sayilir 28 hafta ile. Ama hastaneyle gorustugumde bana 10kez hareket ediyormu 2saat icinde diye sordu. Dedim hayir o gun icinde degilmi yok dedi. Aldi beni panik tabi bazen hic hissetmedigim oluyor.hatta dun gece 1kez hissetmis tum gun hic hissetmemistim. Diyalogumuz boyle gelisince hastaneye gittim hemen kontrole aldilar. Sonra anlasildi plesanta gobek deligimin bulundugu alandaymis ve benim minik prenses tekme ve yumruklarini ona vuruyormus, ben o yuzden hissetmiyormusum.
Bende zaten hareketleri karnimin hep en sag ya da en son tarafinda nadiren hissederdim sebebini merak ederdim, megersem plesentadanmis. Nasil rahat ve mutluyum anlatamam. Burada ultrasona girmek buyuk bir olay baya bir karsilarda, bu sayede kizimi da gormus oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…