2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar 4 tüp kanımı verdim,50 gr glikozumu içtim bir saat sonra tekrar kan vericem umarım sonuçlarım süperkulade olur :))))
Canim neden 4 tüp verdin ki bende sağlık ocağında 50 gr içtim beklemedeyim ama benden 2 tüp aldılar kan ? Kaç kez vericez kanı?

Kolostrum ineklerde ve bütün memeli canlılarda ilk süt, sarı renk daha sonra insanlar dahıl beyaz oluyor süt.

Oyle bi ihtimal %1 bile olsa hep var, benimde kafam cok karışık, kızımda dr kız dedi göbeğimde kız karnı gibiydi, şimdi 13 haftada kıza benziyor dedi ama her kes erkek göbeği diyor, bende 23 mayısda kesin öğrenicem inşallah.

4 doktor kız demiş
çevredeki çok bilmişler bi sussun yaa
boşver bence kulağını tıka
1 doktor olsa yanılır ama onca doktor dediyse salla

bana kız dediler başta kv üzüldü
ama sen güzelleştin kız olamaz kesin erkek dedi
göbeğinde çizgi varsa erkek dediler hafif bi çizgi belirdi ama kızım olacak çokta şettirmemek lazım

Günaydın. Afiyet olsun. Off tatlıya dayanmak çok zor ben de her sabah dikkat etmeye karar verip uyanıyorum öğlene değişiyor fikrim sol tarafının uyuşması için sürekli o şekilde kalman gerek, gece nasıl dönmeden durabiliyorsun peki? Ben sola yatarak başlıyorum hep sırt üstü ya da yüzüstü uyanıyorum. Her uyanmamda düzeltiyorum uyumamı ama uyanınca yine aynı

Doğru tespitin yapılabilmesi için yeterince büyümüş bebek. Hem erkek olsa bence detaylıda da anlaşılırdı. Bana doktorum 13.haftada erkek demişti, benim gönlümden kız geçtiği için değişir belki sonrakinde dedim ama değişmedi

İnşallah hep böyle güzel haberlerini alırsın, çok sevindim

Afiyet olsun canım. Bidaha olmasın :) ya şekerin canını çıkarıyoruz yada açlıktan uyuyamıyoruz bizim millete diyet yaramıyo bilmiyoruz

Sagol canim. Yirmilik dis benimde Drun sözüne kandim gebelikte agriyacak diye bisey yok dedi tamda cektireyim diye cesaretlenmistim elletmedim 10 oldu sisip bi kac gun agriyor oyle geciyor ama bogazim kulagim bile agriyor maalesef
Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor , benim de arada hassasiyetim oluyor hayırlısı tabi ama aklım çıkıyor bir de diş sorunu çıkacak diye

Maşallah prensese gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…