2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın fıstık annişler
Oyy çalkalanmaya başladık desenize hamişleğimizin balayı bitişinde
İnşallah bu 3 ay çabucak ve sağlıkla geçer
Amin canım senin nasıl geçiyo yatarak çok zor Allah sana kolaylık versin

Şeker haricindekileri ben istedim canım evet keşke sende tekrar bi kontrol etseydin hazır gitmişken,ben devlet hastanesinde yaptırdım numara almadan gidip sadece test istedim kadın doğum sekreteri barkod verdi hallettik

bende bu seker durumlarini simitler pogocalar tatlilar kizartmalar yiyerek geldim canimin her istedigini yedim doyana kadar sonuc seker

Şekeri olmayan arkadaşlarda bıktı bizim bu şeker ölçmelerimizden kızlar kusura bakmayın
Aynen öyle oluyoda aklıma geldikçe gülüyorum bizim evhamlılarda şeker çıkmadı ona şükrediyorum yoksa beyin bırakmazlardı bizim ağustos anneleri özel bir gurup madalya vermeleri lazım :)

Yok normalde gúnde 6 dilim ekmek hakkim var ama ben korkudan bazen yiyemiyorum genelde sabah yumurta yedigim icin ekmek yemiyorum sabahki kahvalti bòyle iyi doyuruyo hemde fazla sekerim cikmiyo
6 dilim mi? Diyetisyen mi önerdi bunu yoksa siz mi belirlediniz?

Kızlar temizlik yaparken çamaşır suyu kullaniomusunuz? Gebelikte çok solumayin diyorlarya ben bugun banyo temizligi sırasında biraz solumus olabilirim üffff napim en iyi temızlik onla oluyo :/ kullanan varmı?

Aynı bennn hiç unutmam bikeresinde restoranda döner tabagı istemiştim ama tabak öyle böyle degil almanyada olanlar veya gidenler bilir 2 kişinin rahatlıkla doyacagı kadar salatasıyla falan yanına ekmek istedim adam gülmüştü tabagı bitiremezsin ekmeksiz ye diye annemde getir sen bakma kızımın böyle zayıf olduguna ekmekte tabakta kalmaz demişti adam ekmegi getirdi sonrada masayı toplamaya geldiğinde tebrik etmişti :) hep bigün birden kilo alacam diye bekledim şimdiye kadar 50-52 kilo arası gidip geldim bakalım.

Kızlar temizlik yaparken çamaşır suyu kullaniomusunuz? Gebelikte çok solumayin diyorlarya ben bugun banyo temizligi sırasında biraz solumus olabilirim üffff napim en iyi temızlik onla oluyo :/ kullanan varmı?
ben kullanıyorum canım mecburen yoksa dezenfekte olmayacak gibi geliyor.

Ben kullanıyorum valla canım çamaşır suyuyla yapmadığım zaman temizlenmiyo temizlik yapmamışım gibi oluyo heleki lavabo wc ve banyoda şart. Annem çok kızıyo ama napim soluyorum mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…