2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bi kaç çıtçıtlıyla zıbından başka bişey almadım beşik ve pusetin parası birikiyor diğerlerini de alabiliriz tek seferde galiba
Benim de bez, ıslak mendil, alt açma, biraz bodi, pantolon, bir de kendime gerekli olacaklar kaldı. Biz de her ay birşeyler alıyoruz tek seferde yüklenmesin diye ama yine baya var.

Allah o suriyelilerin varyaaaa bi çocuk çalmadıkları kalmıştı insandır savaştan kaçmışlar yazık diyoruz ama batırdılar hertarafı yaa.
Geçen de bizim burda annesi bebekle arabasını apartman kapısının önünde bırakıp anahtarla kapıyı açmış, yüzünü dönmüş bir 14 yaşlarında suriyeli çocuk arabayı almış yavaşça gidecek ya gidiyor sen ne yapıyorsun demiş, esnaf bakınca yardım istedin ya abla demiş. Kız bir an afallamış ne yardımı kimsin sen deyince tabi bu diyalog arasında çocuk gerilemiş kaçmış o an yakında dolaşan bir büyük de aynı anda kaçmış, daha önce farketmemiş kadın bunların iki kişi olduğunu. Yani çok normal iyileri de var,bizim yan tarafta, kızımın sınıfında. Ama maalesef böyle durumlar da var

Benimki sezeryan. Görse de bir şey olmaz yani karnımı görüyor. Bir ara yok ben dayanamam dedi de, ben orda yarılmaya gönüllü gidiyor dayanıyorum, sen bakmayamı dayanamıyorsun deyince geriledi ))))

Dualarım sizinle inşallah tez zamanda gecr gider.

Valla iyileri nadir canım ama pislik yapan çok avrupayıda batırdılar. Allahtan isviçre mülteci kabul etmiyor çok az aldı yeter dedi bide çoğalmak için yarışa girmiş gibiler karınları hep şiş neye doğuruyolarsa artık.

Vatandaşlık almaya. Kimliklerinde doğum yeri türkiye, isviçre vs. yazacak, yarın gönderilme durumları olursa da onun üzerinden oturum alacaklar

Bizim burda normal doğumda sezeryandada babayıda içeri alıyorlar annenin çektiğini görüp degerini bilsin diye. Ama odun olan o an odunluğunu unutur doğumdan sonra aynı odunluğa devam eder. Benim eşim doğuma girecek canımı acıtırlarsa ebelere girişmek için o yuzden korkudan sesim çıkmaz doğururum gibime geliyo eşim bir sorun çıkarmasın diye. Birde göbek bağını babaya kestiriyolar.

Hamile destek bandım da küçüldü kapanmıyor artık, iki ölçü büyüğünü sipariş ettim bugün. İnşallah çabucak gelir de rahatlarım artık

Kızlar temizlik yaparken çamaşır suyu kullaniomusunuz? Gebelikte çok solumayin diyorlarya ben bugun banyo temizligi sırasında biraz solumus olabilirim üffff napim en iyi temızlik onla oluyo :/ kullanan varmı?
Ben kullaniyorum canim baska turku icime sinmiyo hizli olmaya calisiyorum ama mecbur solunuyo

Ahan Afyon da yeni dogan bebegi kacirmislar
Ay daha neler Allah korusun insallah bulunmustur hemen...
Kizlar doguma yaninda esi girecek olan varmi
Benimki girecek eli mecbur secme sansi yok zaten burda hepsi giriyo hatta istersen baskalarida girebiliyo anne kardes arkadas buyuk cocuk falan cumbur cemaat girenler bile var
Kızlar neler aldınız bebişlere bitti mi herkesin alışverişi ya ben daha düzgün bişey alamadım
Ben baya tamamladim bir yasa kadar tum kiyafetleri gozlugune kadar bebek arabasi, oto koltugu, ana kucagi, park yatagi, cekmecesi, banyo kuveti bakim urunleri, inceli kalinli battaniyeler, muslinler, bornoz seti, oyun halisi, bakim cantasi, kendime pijama emzirme sutyeni ve atletleri falan aldim.. islak mendil, bez, deterjan elektrikli pompa falan kaldi biberon ve emzik tarzi seyleri simdilik almayi dusunmuyorum lazim olmaz insallah olursa dogduktan sonra aliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…