2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar doktora gittim bugün biraz morel bozuldu rahimde sıvı oranı sınırda çıktı doktor dedi yükselmeye devam ederse risk olur dedi şekerden kaynaklandığını söyledi tatlıyı hamur işini kes dedi cumartesi detaylı ultrason çektircem inşallah kötü bişey yoktur dua edin bana

Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah korkulacak birsey yoktur

Sen kacinci haftadasin. Detayli hala yapilmadi mi

Biraz önce benimkide aynı şeyi söyledi bütün cinsel hayatımız biter bacı kardeş oluruz içim almaz dedi sen kararını ver dedi
Ilkinde esim dogumdaydi.cektigim eziyeti gorsun kiymet bilsin ve yillarca ugrasip hayatimiza gelen oglumuzun ilk aninda yaninda olsun istedim.dikis yapilirken dayanamadi cikti.ama ne yabanci ne de kardes olduk.simdi girecenmi dedigimde bir daha asla diyor.ben bir daha doguruyorum ama israr etmiycem bu sefer.

Kızlar oruç konusunda kendinizi lütfen zorlamayın. Tutmamaktır doğru olan sonu
Her ne kadar bi doğumla iki ebevyn oluyorsa da doğum yinede anneye özel her zaman. Canım seninde tüp bebekti sanırım normal olmaz herhalde değil mi
yok zaten ben istemiyorum vajinal doğumu. Açıkcası gözüm yemiyor. Doktor sordu nasıl düşünüyorsun dedi sezeryan dedim.

Bende hem korkuyorum hemde bu ay durım müsade etmiyor hepsini bir alırım artık ne yapayım
Hepsini bir almakta çok dokunuyor keseye Ben bugün şampuan,bebe yağı , pişik kremi aldım. Göğüs pedi,kremi ,koruyucu aldım. Bir tane biberon ,bir emzik ,süt saklama poşeti ,süt sağma Makinesi ,lohusa külodu bir de korse atlet aldım ,500 lira Kıyafet sadece bir tulum yaptırdım bir de kupürlü kundak yeni doğduğunda resim için o kadar başka bir şey almayacağım. Kızımdan kalanları yıkadım ütüledim. Bezi ıslak mendili ufak tefek şeyleri eksik kaldı. Onları da artık haftaya hallederim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…