2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bi kaç çıtçıtlıyla zıbından başka bişey almadım beşik ve pusetin parası birikiyor diğerlerini de alabiliriz tek seferde galiba

Ben bi kaç çıtçıtlıyla zıbından başka bişey almadım beşik ve pusetin parası birikiyor diğerlerini de alabiliriz tek seferde galiba
Allah bol kazanç versin eşlerimize. Başımızdan eksik etmesin. İnsanın gönlü herşeyi almak istiyor çünkü. Sağlıkla gelsinler alınanların hakkını versinler inşallah kuzucuklar.

Oh ne güzel ya rahatlamışsındır üzerimde hep tedirginliği var benimde almadığım için
Ben 8 aya girsigimde alalim ditorum bide erken dogum falan olurmu acaba diye dûsûnûp en azindan çantasini hazirlasakmi diyorum bu seferde pramatûre dogarsa ona gòre kiyafet almak lazim diye dúdúnúyorum yani dúsûnûp duruyorum iste

Allah bol kazanç versin eşlerimize. Başımızdan eksik etmesin. İnsanın gönlü herşeyi almak istiyor çünkü. Sağlıkla gelsinler alınanların hakkını versinler inşallah kuzucuklar.
Amin canım çok şükür alabiliyoruz rabbim herkesin gönlüne göre alabilmeyi nasip etsin evlatlarına

Aynı fikirlerimiz o yüzden de bekliyorum ben erken doğarsa zaten aldıklarımı giyemez çantayı da artık Allah büyük bi kaç biley atabiliriz eğer ki çok acele ederlerse

Seker varmiydi sende canim
Kendim evde ölçmeye başladım bir dönem sabah açlık sınıra yakın çıkıyordu 85-98 gibi sadece bir akşam 165 oldu onun dışında çok da yüksek değildi ama ölçtükçe ve yememeye çalıştıkça şeker çıkmaya başladı. Bıraktım ben de . Şu an çok iyiyim. Stres de şekeri yükseltiyor zaten ölçmek bana yaramadı.

Aynı fikirlerimiz o yüzden de bekliyorum ben erken doğarsa zaten aldıklarımı giyemez çantayı da artık Allah büyük bi kaç biley atabiliriz eğer ki çok acele ederlerse
Aynen ama etmesinler akilli uslu dursunlar ekmek elden su gòlden zamanlarinda gelsinler kuzucuklar

benim de eşim girecek doğuma, bazı arkadaşlar eşler girmesin içleri almaz falan demiş ama o kısmı görüyorlar mı ki? Ben kaç tane doğum izledim belden aşağısı kapatılıyor adamlar eşinin yanında duruyor kimse hiçbirşey görmüyor.

Benimde sapitiyo òlçûmler aclik bugún 108 di allah sonumu hayir etsin bu gidisle bakirkòylûk olurum heralde

Kızlar neler aldınız bebişlere bitti mi herkesin alışverişi ya ben daha düzgün bişey alamadım
Canım ben 2 tane hastane çıkısı aldım. Pazen battaniye, yün battaniye.alt açma minderi. Zıbınlar.banyo havlusu bir kaç üst biberon emzik tırnak makası deterjan sampuan aldım. Birde bana ufak tefek şeyler geldi. Başkada bişi almıcam. Çok elinde kalır dediler eksiği çıktıkça gider çarsıdan alırım dedim. Dağ basında oturmuyorum ya.

Kızlar neler aldınız bebişlere bitti mi herkesin alışverişi ya ben daha düzgün bişey alamadım
Cogu sey abimizden kalma.araba, kucakta tasimak icin olan sey(turkce adini bilmiyorum.) ve yeni battaniye oreyim diyorum.tabi bakim urunleri eksik.AMA gezerek almayi planlayan varsa geciktirmesin bence.3 saatligine carsiya ciktim bugun.arada oturdum dinlendim vs. Eve zor yetistim.1 saat uyudum hala kendime gelemedim.zaman ilerledikce zorlasiyor hersey.bir de herkes yuru aktif ol diyor.nasil olacaksam artik.3.5 yasinda var bir canavarim zaten.arkasindan kosturmak yedirmek krese gotur getir ev isi yemek.......derken pil bitiyor annem arada yardim ettigi halde.cok doldum bugun ya cok gucsuz hissediyorum

Ben de aynı senin gibi oldum bugün . Maşa ile koca ayıya gitmek istedi kızım ,resmen sinema bana kabus oldu. Peşinde koşturmak yordu beni bir de bebek mağazasına da girdim ki yanımda bana yardımcı ablası ile abisi de vardı. Kendimi eve zor attım. Sıcaklarda hiç dışarıya çıkılmaz bence. Takatim kalmıyor sanki . Hareketsizlik daha da kötü. Bilmiyorum kendimi çok gergin hissediyorum düşününce de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…