2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rofleli_kedi insanla oynuyorlar resmen yaa o kadar heveslendırıyolar sonrada göndermıyolar bızede hedıye olarak dün yüzme simiti göndermısler butun gun annemler onun ıcın beklemıslergerci benım acımdan ıyı oldu heryerı cıllop gbı yapmıslar camlar perdeler falanda yagmur yagmasaydı ıyıydı bıde canım şey sen bebek arabasını canyon 2 almıstın demı ben daha almadımda ana kucagı oto koltugu oluyormu artık almak ıstıyooommmm bıde hangı rengını aldın

kızlar gunaydın benım özel bı sorunum var baya uzun süredir yardım edın bende vajınusmus varken hamıle kaldım daha yenemeden varmı benım gbı olup sonra düzelen

aa kuzum bakım bende saol

kızlar gunaydın benım özel bı sorunum var baya uzun süredir yardım edın bende vajınusmus varken hamıle kaldım daha yenemeden varmı benım gbı olup sonra düzelen
Geçmeyen bişeymi neki o canım bende hiç olmadı

Arkadaslar ciktim diyetisyenden şeke durumum suanda iyiymis òlçúmleri 1 saate dûsúrdû ama diyete devam birde ògle va aksam yemeklerinin ilk lokmasini saatine bak ve 1 saat sonra yúrûyúse çık dúser dedi birda aksam 9 bucuktan sonra birsey yemiyorsun dedi sabahta kahvaltini en g3c 8 bucuk 9 arasi yapmis ol dedi ògúnlerini atlama dedi

cinsel olarak tam olarak birleşememek kadın hastalığı canım
Geçmiş olsun canım benim bi akrabamda varmış ama yani 25 yıl önce 2 yıl hiç olmamış dra gitsen en iyisi olur senin için herkesin yapısı farklı kişiye özel bir hastalık zaten en iyisin dr sana göre söyler ilerleme kaydedersin

Kizlar agiz bezi , gogus kalkani aventin ve sebamed sampuan almistim hepsiburada dan agiz bezi ni cok begendim gogis kalkanida guzel ama anlamadim napacagimi :) agiz bezini tavsiye ederimEki Görüntüle 2145340
Güke güle kullan canım ben yara olunca kullanmıştım kalkanı epey rahat etmiştim bunu normalde mi kullanmayı düşünüyorsun bi resim atar mısın aynı şey mi

cinsel olarak tam olarak birleşememek kadın hastalığı canım

canım sanırım normal dogum yapamıyorlar senın durumunda olanlar
sen sonrakı gıdısınde doktorunla konus
eger normal dogum dusunmuyosan bılsınler, vajınal acıklık vs de bakmazlar
ınsallah bıran önce halledersın bu durumu

doktoruma söyledım suan tedavı ıkıncı planda ve evet normal doğum nasıl yapcan dedı ..doğumdan sonra bırıne yonlendırcekmiş yenmek ıcın inşallah yenerım 1,5 sene oldu

Vallahi uyumadım doğru düzgün gece bemde şimdi fena değilim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…