2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

C cagla1809 1-2 diye ayrıldığını bilmiyordum valla baby plus canyon diye geçiyor
bir de araba koltuğu anakucağı olan aparatı var bendeki kırmızı rengi
istersen bi ara uğrarsan gösterebilirim bayağı büyük çünkü

hediyen güzelmiş
sorma heveslendim tüm dengem alt üst oldu yine ev darmaduman beni bile rahatsız ediyor
eşimin suçu gibi ona kızdım bir de ahh bu hormonlar

özel durumun içinde normal doğum sorun olabilir
sezeryan daha mantıklı olur sanırım sonrasında da yenmekle ilgili başkasıyla görüşürsün

Minik kuzular benim 1 gram azalmadı ağrım aksi gibi işim de o kadar çok ki çıldırmak üzereyim resmen
parol alacaktım yanıma onu da unuttum
oynatmaya az kaldı

Anlaşılan seninle doğuma kadar dişten çekeceğiz Allah yardımcımız olsun

Anlaşılan seninle doğuma kadar dişten çekeceğiz Allah yardımcımız olsun

Amiiiin
28 yıllık hayatımda hiç dişim ağrıdı bilmem
ne biçim bir ağrıymış bu böyle

genelde bi sorun hissettim gittim çürük başlıyor dedi çekti dolgu yaptı falan ama böyle ağrı
evlerden uzak

rofleli_kedi şuan sitedekı 2 dıye bılıyorum ben .. ben onu alalım gitsin dıyorumda eşim sureklı bakalım deyıp duruyor o yuzden hızlı halledemıyoruz bişeyleri :) ev falan toplanır canım sıkma canını odalar gelıp kurulsa gerısı kolay eşyalar ortadan kalkmış olcak ..artık bıraz daha beklıcez bı hafta kadar yapcak bişe yok valla doğum yaklastıkca daha cok kafaya takar oldum sonra yıne yüzleşmek zorunda kalcam çünkü artık inşallah tedavı olcam

Benimde bu kadar sık ağrıdığını bilmem şansımız bu olsa gerek doğumdan sonra hemen çektircem

Kızlar şimdi malum bi diyetten dolayi şekerli hiçbirşey yiyemiyorum hadi onlar problem degil ama çayı şekersiz icmek sıkıntı çaya seker yerine bir cay kasigi kadar bal koysam olmazmi acaba zaten gúnde 3 bardak cay anca iciyorum

sitede baktım şimdi
valla benimkiyle aynı gözüküyor
sipariş detayında da göremedim 1-2 vs bişi

bende görüp karar vereyim diye bekledim sonra kapattım gözümü aldım
bu tarz traveller büyük olacak biliyordum onun dışında olumsuz gelen bişi olmadı gözüme

bence çokta takma kafana sonuçta bir şekilde doğacak ufaklık :) sezeryanda daha rahat olur belkide senin için sonrası da doğum psikolojisiyle zaten herkeste zor oluyormuş

Benimde bu kadar sık ağrıdığını bilmem şansımız bu olsa gerek doğumdan sonra hemen çektircem

ben diyorum doğumda direk çeksinler bitsin gitsin
hele sezeryan olursa kesin dişçi de girsin doğuma
1 gün daha fazla çekmeyeyim

yirmilik dişinmiydi canım senın ?

yok ya sapasağlam dişim çürüdü kırılmaya başlamış hatta
ufalanıyor resmen

Hahaha aynen öyle canım ama eminim doğumdan sonra bu kadar ağrımayacak unutıcaz bile.

Kızlar yok mu şöylehamileyim ama kıpır kıpırım diyen biri vallahi bunalıma girdim artık ben mi miskinim herkes mi aynı her yerim ağrıyor sanki
Agrim yok suan ama bende miskinim canim hiçbirsey yapmak istemiyorum sanki cok is yapmis gibi yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…