2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yok mu şöylehamileyim ama kıpır kıpırım diyen biri vallahi bunalıma girdim artık ben mi miskinim herkes mi aynı her yerim ağrıyor sanki

bendeki gebeliğin tek etkisi uykuydu :)
ilk zamanlar hep uyudum
tam enerjik olmaya başladım dedim yine uykucu moda girdim gibi :)

birde geçenlerde polenler vardı alerji çarptı arada diş derken

bendeki gebeliğin tek etkisi uykuydu :)
ilk zamanlar hep uyudum
tam enerjik olmaya başladım dedim yine uykucu moda girdim gibi :)

birde geçenlerde polenler vardı alerji çarptı arada diş derken
Evet ya ben daha hamile olduğumu öğrenmeden uykuya bağlandım şimdi yine aynıyım

Şimdi ben bugûn 26 hafta 6 gúnlûgûm yarin kacinci haftaya girmis olacam benim hesaplamama gòre 27 bitecek 28 girecem dogrumu canlar

Kızlar birde diyetisyen bana akşam 9 30 dan sonra yenen tatli meyve yemek direk kan şekerini yúkseltiyo oda bebegi etkiliyo dedi bana sıkı sıkı tembihledi gece bunlardan yeme diye
Benim hamileilkle birlikte devam ettiğim beslenme planımda da saat 20.00 dan sonra maden suyundan başka bir şey yok. Sanırım en iyisi belli bir saatten sonra çok fazla yiyecek tüketmemek.

Kızlar yok mu şöylehamileyim ama kıpır kıpırım diyen biri vallahi bunalıma girdim artık ben mi miskinim herkes mi aynı her yerim ağrıyor sanki
O ben olabilirim Aslında benimki biraz mecburi oldu. Derslerde sürekli ayaktayım. Neredeyse hiç oturmadım. Bu yüzden hareketliyim. Amaaaaa dönem bitti belki tembelleşebilirim

Bir de ben yüzmek istiyorum ama havuza gitmeye cesaretim yok. Aslında üniversitenin havuzu temiz ve sakin. Havuz temizlendikten sonraki ilk gün girsem acaba çok mu risk almış olurum?

Hamileyken risk almış olma derim temiz olduğuna eminsen git ama tatildeyken hep yabancılar koca göbişleriyle giriyorlardı havuza ama okulun ki bi otel temizliği kadar olur mu onu bilmek lazım

Az kaldı kuzu ağırlaştık artık bebişler 1 kiloyu geçti azıcık daha sabır birde şöyle birşey var benim ilk bebeğim ya o yuzden istediğim zaman dinlenme şansım var ama sizin öyle değilki. Allah kolaylık versin

Aynen öyle ikincide senide görücem inşllah bi doğsalar hiç bu kadar yorgunum bs demicem karnında bi can varken yapamıyorsun zorlayamıyorsun da mecbur yatış

ben 2 hafta önce çektirdim, kanal yapılan dişimin dolgusu 8. haftada düşmüştü doktorum dayanabildiğin kadar dayan demişti. ama 2 hafta önce dişim köke kadar kırılınca ağrıdan ne yemek yiyebildim ne uyuyabildim, sabahında gidip çektirdim. 28. haftaya kadar izin veriyor doktorlar. sonrasında erken doğumu tetikleyebilirmiş dişi uyuştururken adrenalin verdikleri için.

Şimdi ben bugûn 26 hafta 6 gúnlûgûm yarin kacinci haftaya girmis olacam benim hesaplamama gòre 27 bitecek 28 girecem dogrumu canlar
Yarın 27 haftayı bitirmiş olacaksın ertesi günde 28 den gün alacaksın.

Bence girme canim havuzlar hamilelik ic8n hijjenik olmuyo diyorlar dogurunca rahat rahat girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…