2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu benim kızçenin hareketleei gerilmesi beni mahvediyo şimdi mesanemin yaninda kasigimida tepikliyo sanki benim organlarla ic savas halinde
Ah ahhh benim oğlanda bugun kudurdu bi ara korktum karnım bi ara hem sagdan hem soldan yukseldi karnımı kare şekline soktu yaramaz. Göbek deliğine bastırınca hele dedim eyvah ayagı çıkcak :))

Bende biraz ònce cikolata yedim ama nerden bileyim basima gelecekleri yedigimden velli hanim efendi durmu karnim resmen dalgalaniyo
Ah ahhh benim oğlanda bugun kudurdu bi ara korktum karnım bi ara hem sagdan hem soldan yukseldi karnımı kare şekline soktu yaramaz. Göbek deliğine bastırınca hele dedim eyvah ayagı çıkcak :))

Çok şükür cnm çok sevndim bol bol dinlen yorma kendini sakin

Sana birşey diyimmi o kendini dr diye gösteren bir sapıktı kesin senden sonra mini etekli girmiş bide. Sen hiç öyle hissetme canım o dr baska seylerin pesinde koştururken senle ilgilenmemişki rahatsızlığını öğrensin ay böylelerini şikayet etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…