2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar şeker hiç 53 e düşermi başım çok ağrıyor bende yükselti sandım 53 54 çıkıyor şekerim bu nedir iyice manyaklaştı benim bu şekerim

Yok canim ya nasil sogukkanli olacaksin amnesin sonucta bende bugun aylar sonra ilk defa merkeze gittim baya gezdim insallah geceyi sorunsuz atlatirim :)
İnşallah bir şey olmayacak canım. İki pazar önce ben de bütün gün gezdim hiçbirşey de olmadı. Dinlenmek bana yaramadı sanırım . bu hafta hep yatmıştım neredeyse

Maşallah cimcimeye. Meyvelerin hepsimi yasak canım benimde meyveden dolayı şekerim çıkmıştı ya hiçmi meyve yemim canım çok istiyo yazı bekledim dört gözle meyve için
Yeme dedi bana erken saatte belki bir tane ,onunda arkasından süt ya da yoğurt tüketilmeliymiş.

Ölçtüm canım 3 kere ölçtüm 2 tane 53 1 tane 54 çıktı fazla düşük bu çok tehlikeli bir durum tatlı birşey yiyeyim ama yedim akşam yemeğinden sonra niye böyle oluyor anlamadım artık endişeleniyorum

Günde kaç kere oluyor cnm doktora gittin? Neyseki doktorun çok onemli değil demiş bol bol dinlen cnm kasilma için ilaç falan verdi mi?

Hastaneden çıktığından beri hiç olmamıştı dün akşamüstü süre tutmadım ama anladım bir gariplik olduğunu aradım doktorumu adalat diye bir hap içiyorum kasılmalar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…