2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kontrolün iyi gecmesine sevndim cnm bnmde haftaya var kontrol inş iyi gecer

Of ya aksam aksam gene cildirdim bir dilim cikolatali ekmek sekeri 169 yaparmi buneya hicmi tatli yiyemiyecem ben

Sağol valla nasıl olcak böle bilmiyorum her kotu hissettiğimde gidicem yani başka çaresi yok elimden birşey de gelmiyor başka
Günde kaç kere oluyor cnm doktora gittin? Neyseki doktorun çok onemli değil demiş bol bol dinlen cnm kasilma için ilaç falan verdi mi?

Anneler iyi geceler bahsetmiştim şeker yüklemem 140 yanı sınırda çıktı diye 2 gün önce. Fakat ben henüz beslenme şeklimi değiştirmedim yanı hamur işi de yedim tatlıda. Bu Akşam kunefe yedikten 2 saat sonra şekerimi ölçtüm evde 116 çıktı bu yediklerime göre cok cok iyi yanı. Açaba sağlık ocağında yapılan testte bi yanılma Olabilir mi ? Birde ben 2 ay önce 3 aylık şeker ortalaması alınan tahlil yaptırmıştım sonucum güzeldi. Birde bu akşam bu yediklerime göre yüksek çıkardı diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Yedikten aonra yúrûyús yapip bol su icdiysen dûsûyo canim

Benimde aksam 89 du bir dilim cikolatali ekmek yedim ama hic yûrûmedim sadece su ictim sonuc 163 simdi antrede turluyorum bakalim 2 saat neolacak neyin cikaracagi belli olmuyo

Canım sen yinede dikkat et hamur işi ve tatlıdan uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…