2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil oldun canim

Sen nasil oldun canim
İyiyim canım. Ne ağrım var ne kasılmam, ne kanamam, güzelce dinleniyorum. Kanama zaten dün sabahtan sonra olmadı. Sonra kasık ağrım oldu, içten içe ondan korktum ama haliyle ben stres de yapmıştım ondandır, başka türlü olsaydı geçmezdi. Ye, yat , hizmet gör unuttuğum bir duyguydu, mutlu oluyorum açıkçası.

ONTK gibi yazı bekledim bende meyve yiyeyim diye herşey yasak kardeşim Nefis terbiyesi azar azar tadarız yapacak birşey yok
Kız neyseki agustosa kadar doğuruyoruz bitarafımız şişmeden meyvelerin bi kısmına yetişiriz. Aklım fikrim meyvelerde

Kız neyseki agustosa kadar doğuruyoruz bitarafımız şişmeden meyvelerin bi kısmına yetişiriz. Aklım fikrim meyvelerde
Kendini niye o kadar mahrum hissediyon canim ya. 5 dilim karpuzu yemek sonrasi yemeyeceksin belki ama kucuk bir dilimi ara öğünde tuketebilirsin. Tokken yemek ustune yeme bir de aksam gec saatte yeme yeter. Mesela ben kahvaltuda peynirin yanina karpuz cok severim. Ondan da kendimi mahrum etmeyecem. Porsiyonu az tutup sabah yersem arkasina da zaten is guc kosturacagim icin problem olmaz diye düşünüyorum. Yoksa yaz meyvesine kimse dayanamaz..

Hmm bende öyle yapayım canım saol.

Cuma kontrolum vardı ve şeker yüklemesi yapılacaktı. Açlık 115 çıkınca Dr um yaptırmami istemedi evde takip edeceğimm bebek aşağıda hatta sağ tarafa konumlanmış resmen. Ama kafası kanalda vs değil. Sadece ayağı Az yukarda kalan beden kafa aşağı bolgede. Şuan erken doğum riskin yok dedi ama yorar seni dedi. Tabi biraz yürüyünce sancim oluyor. Kanım düşük şurubu ikiye çıkardı. Şimdilik durum boyle

Ben sırf meyveler yüzünde cok mutlu olmuşdum yaz hamilesi olduğum için cok şükür şekerimde yok, gecen canım nasıl karpuz cekdi anlatamam yaklaşık 1-2 aydır dışarı yüzü görmediğim için daha olmaz sandım eşimde bu zaman nerden bulayım dedi, gece rüyamda yedim kücük bir parca sabah kalkdığımda artık o kadar isdemiyordum, hamilelikde bir şey aşermek gercekden cok fena hele yıyemeyeceğin bir şeyse.

Allah kolaylık versin sağlıkla kucağımıza alalım acısını çıkarırız :)

Geçmiş olsun çok çok, yüksek çıkınca yüklemeninde yüksek olacağını düşündü galiba. Benimde sol alt tarafımda ağrıyor sanırım bemimkide solda tam tersi. Erken doğum riski var dedi banada progestan kuşlanıyorum şuan 800 gr gelecek ay olur 1600 gr daha da kötü olur senin için dedi bekleyelim artık inşallah ağırlaştıkça dahada aşağı inip gelmek istemez bebekler

Kızlar benim hamilelik takvimimde bebeğin boyun 26-28 cm yazıyor aynı zamanda yeşil yazıda 39,9 cm yazıyor hangisi doğru, 28 cm doğru değilmiş gibi geldi bana tm biliyorum bu yaklaşık bir tahmin ama 14cm bi fark bana qarıp geldi. Ftm41 senin takvimidede bi yerde 25cm bi yerde 36 yazıyor

Sanırım birisi baş-popo birisi baş-topuk mesafesi onun için farklı yazıyor

CaNim ben enson 2 hafta ònce gittigimde boyuna 33 bucuk cantim demisti hatta uzun olacak demisti bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…