2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar şeker hiç 53 e düşermi başım çok ağrıyor bende yükselti sandım 53 54 çıkıyor şekerim bu nedir iyice manyaklaştı benim bu şekerim
İnşallah biraz daha iyisindir şimdi bir şeyler yemişsindir zaten, özellikle rapor almadan önce sürekli yaşıyordum ben de şeker ve tansiyon düşüklüğü sersem oluyor insan

Günaydın kızlar anneler gününüz kutlu olsun. Insallah sağlıkla sıhhatle alalım bebislerimizi kucağımıza. Ayrıca anne olmak için çabalayan emek veren en önemlisi anne olmayı hakeden her kim varsada onlarada inşallah tez zamanda nasip olsun..

Canim gecmis olsun duzeldi mi sekerin. Bence sen sekerim çıkacak diye kendini ac bırakıyorsun. 2-3 saatte bir kere sekerini firlatmayacak sekilde atistirman lazim. Diyabeti hep sekerim yukselecek diye beklemeyin demistim daha once. Seker hastalari ani seker dusmesine karsi yanlarinda meyve suyu falan da bulundururlar. Kendini ac birakma sekeri firlatmayacak sekilde beslen. Insallah bir daha yasamazsin canim.

Bu sefer ki anneler gunu mu baska, ben mi daha fazla anne hissediyorum bilemiyorum ama cok cok duygusalim bugun... varligina her gun sukrettigim mucizemle ve oglumla beraber ilk anneler günüm. Allah kimseyi evlatlari ile sinamasin kimseye evlat acisi yasatmasin. Hepimizin anneler gunu yurekten kutlu olsun... Allah anneligi layikiyla yerine getirmemizi nasip etsin

Sevgili anneler ve anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun. Allah anneliği gönülden isteyen herkese de nasip etsin. Rabbim Bizlere de yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Önümüzdeki bir ay içinde tayinimiz çıkacak. Üstüne taşınma işi var. Kolilerin arasında doğurucam bu gidişle
Hayırlısı olsun hakkınızda güzel başlangıçlar olsun :) ben de önceden başlamıştım yavaştan toplanmaya , Allah işlerinizi kolaylaştırsın :)

Teşekkür ederim canım hemen yükselti sonrasında ama dün gerçekten aksine hep evdeydim işe de gitmedim meyvemi yoğurt mu falanda yedim ama akşam yemeği hep 6 gibi yerdim o bir iki saat geç oldu muhtemelen osürede farketmesem de aç kaldım demekki

Günaydın günaydın güzel tatlı annelerBende bugün çok duygusalım benim 2. Gebeliğim ama bu sefer Allah nasip ederse sadece anne olucam Benim oğlum her sene hem anneler günümü hemde babalar günümü kutlar bu yeni gelecek oğluma hep anneler gününü kutlar inşllah Sizlerinde hep anneler gününüz kutlansın Hep güzel mutlu anneler olun Anneler gününüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…