2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok düşmüş canım şimdi nasılsın? Senin şeker takibini kim yapıyor? Kadın Doğum doktorunsa takip eden bence sen bir de endokrine görün.

Çok düşmüş canım şimdi nasılsın? Senin şeker takibini kim yapıyor? Kadın Doğum doktorunsa takip eden bence sen bir de endokrine görün.
Türkiye gittim en son canım burdada yönlendirdiler daha gitmedim kendim kontroll ediyorum diye ama gitmem gerekiyor gerçekten bide canım böyle hiç tatlı değil benim ağrı eşiğimde Yüksek öyle tesadüf ölçmesem anlamıycaktım şimdi pekmezle muz yedim birazdan ölçerim tekrar

Yazarsın canım, inşallah normale döner. Çok düşük olmasına çok şaşırdım

Bu sekerden bizlerin cektikleri ne acaba

Yazarsın canım, inşallah normale döner. Çok düşük olmasına çok şaşırdım
Şimdi ölçtüm canım 90 olmuş ama bu kadar düşüp yükselmesi tehlikeli tabi benim Doğum zamanı ilk oğlanda 300 kadar yükselmişti benim sezaryen Doğum yapmam en iyisi olacak galiba

Arkadaslar dogum zamani hastane kapi súsûnú hastane odasina takmak icin hastane veriyormus ayriyeten eve almaya gerek varmi yani bebise oda yapmayacagiz

Valla bende sasirdim ne yiyecegimi kurufasülye nohuta dadandiydim meger onlardada seker varmis ya biz ne yiyecez
Eşim 8-9 aydır diyet yapıyor. Bağırsak rahatsızlığı var diye bir dr önerisiyle başladık. Glüten yasak ( tüm hamur işleri,ekmek vs... bir zerre unlu bir şey yemedi) laktoz yasak ( süt, peynir, yoğurt yasak yani...) baklagiller yasak ( tüm nohut, fasülye vb yasak) her gün et, balık ve birkaç çeşit sebze. Patates, bezelye, kereviz ve havuç gibi bazı sebzeler de nişastalı diye yasak. Günde bir meyve serbest. Aylardır ne yemek pişireceğimi şaşırdım valla. Hiç aklımıza gelmeyen şeyler şeker deposu çıkıyor

Allah kolaylık versin , biz de taşınırken sağolsunlar yardım ettiler bana iş yaptırmadılar ama yine de yoruluyor insan aman dikkat edin , şimdi taşınan her kimi görsem dua ediyorum onun için
Önümüzdeki bir ay içinde tayinimiz çıkacak. Üstüne taşınma işi var. Kolilerin arasında doğurucam bu gidişle

Şimdi ölçtüm canım 90 olmuş ama bu kadar düşüp yükselmesi tehlikeli tabi benim Doğum zamanı ilk oğlanda 300 kadar yükselmişti benim sezaryen Doğum yapmam en iyisi olacak galiba
Sonrası toparlanmak daha zor oluyor canım bakalım dr ne önerecek geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…