2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben bu yana yatma isini hala cozrmedim normalde sirt ustu uyuyan biri olarak aklima geldikce yanima donmeye calisiyorum ama diyolarya nasil istiyorsaniz oyle yatin bebek rahatsizsa sizi duzeltir diye simdi ben sola yatinca bebegim hemen haretleniyor basliyor tekmeler falan nasil anlayacam keyfi yerinde oldugu icin mi yoksa rahatsiz oldugu icin mi kipirdandigini?????

Ay valla sağa yatıyorum ordan vuruyor sola yatıyorum ordan vuruyor döne döne dönme dolap oldum ama gerçekten bebek seçiyor bence. Çünkü en başta sola yatabiliyordum sadece ama şimdi en çok sağda rahat ediyorum bazende sırt üstü. Yani asla sabit kalamıyorum

Herkese merhaba, burada bir arkadaşın tavsiyesi ile baktım. ( O arkadaşın ismini hatırlayamadım ama çok teşekkür ediyorum) 700 tl olan Kraft park yatak hepsi burada da indirime girmiş 530 tl. (170 tl sağlam indirim) düşünen var ise baksın derim arkadaşlar. Malum masraf çok. Selamlar.

Ben bakayım bende park yatak düşünüyorum

Kizlar bugûn anneler gûnú sebebitle yapmis oldugum diyeti unuttum v3de isteyipte yiyemediklerimi yedim yúrûyúsûmúde yaptim musmutluyum şuansizler neler yapiyorsunuz
Ohh afiyet olsun canım şekerinede bakmadın inşallah bugun musmutluyken :)

Kizlar aklima takildi size sorularim var 1soru bebegin kafasi dogum kanalina girerse soru 2rahim acilirsa nasil anlayacaz varmi bir yolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…