2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kirmiziyla yazili olan bas popo yesille yazili olan bastan topugu canim sanirim

Bende bazen gòbek deligimin asagisinda sanki vajinamin ústúnde hissediyorum hatta bazen kemik kirtlarya òyle oluyo her gittigimde doktora soruyorum korkuyorum erken dogum falan diyorum adam bebegin yeri geyet iyibasi yukarda oldugu zaman ayaklariyla tepince vede mesaneye tepince òyle olur diyo inanip geliyorum her seferinde servik 7zunlugunu falan òlçuyo bakalim

Baskı yapması normal canım korkma bem ayakta çok durursam feci ağrıyor çatı kemiğim fark edilir bi durum yani seninki normal gebelik belirtisi

Kirmiziyla yazili olan bas popo yesille yazili olan bastan topugu canim sanirim
Bende oyle düşündüm ama boyu yazdığı için sordum baş popo besafesi olduğu yazmıyordu dıye, bende cok merak ediyorum bebişim gercekden ne kadar oldu 23 mayısda gidicem inşalah gün sayıyorum.

Baskı yapması normal canım korkma bem ayakta çok durursam feci ağrıyor çatı kemiğim fark edilir bi durum yani seninki normal gebelik belirtisi
Simdi benim ilk ya canim sana biraz cahilce gelecek ama bu cati kemigi agrisiymis kasilmaymiş sanciymis inan bunlarin hicbirini bilmiyorum ben

Bende oyle düşündüm ama boyu yazdığı için sordum baş popo besafesi olduğu yazmıyordu dıye, bende cok merak ediyorum bebişim gercekden ne kadar oldu 23 mayısda gidicem inşalah gün sayıyorum.
Merak etma allahin izniyle bebisin gayet iyidir kocaman olmustur sana ulturasonda el sallayacak bak gòr

30-35 cm arasıdır canım benimki öyle çıktı kontrolümde 34.7 cm boyu vardı benim oglanın.

Cnm nasıl oldun biraz önce okudum umarım daha iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…