2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bide benim gòbegi gòrenler cok asagida bebegi asagidami tasiyorsun erken dogurursun diyolar millet ne merakli beni erken dogurtmaya sinirlerim bozuluyo

Bende nasil yatarsam yatayim mutlaka sirtustu uyaniyorum benim plesanta ondeymis ondan normalde cok hissetmedigim icin hareketleri yan yatinca o vurdukca donmuyorum hosuma gidiyo tekmeleri hissetmek :) bi sure sonra kesiliyo ama karar veremedim iste beni dondurmek icin mi tekmeliyo yoksa keyfi yerindemi

Sirt ustu yatmanin bebege degil de belki bize zarari dokunabilir diye biliyorum. Tum rahim ve bebek agirligi sirttan gecen ana damarlara baski yapiyor ve bu da tercih edilen bir sey degilmis. Odemden tansiyona pihtiya kadar bi suru seye sebep verebilirmis. En iyi pozisyon yan yatmak. Sag ya da sol ikisi de olur. Ama yine kan akışının en iyi oldugu pozisyon sola yatmakmis. Saga yatinca dunyanin sonu degil ya da bebege bir sey olmaz. Kan akisi solda daha iyi sadece tercih sebebi diye biliyorum ben

Kizlar aklima takildi size sorularim var 1soru bebegin kafasi dogum kanalina girerse soru 2rahim acilirsa nasil anlayacaz varmi bir yolu
Rahim durduk yere acilmaz canim. Rahmi acan sancidir. Sancin olmadan ne rahim acilir ne de bebegin basi dogum kanalina girer. Ayrica doktorun ultrasonda soyler sana. Rahim agzi kapali kese rahim agzina dogru uzanmamis plasenta hala yukarida erken dogum riskin yok gibi ifadeler kullanir mesela

Her gittigimde sagolsun bebegin yerinin iyi oldugunu uzunlugun iyi olsugu erken dogum riskinin olmadigini sòylúyo ama insanlar karnin asagida bebek asagida dedikce kafam karisiyo

Yerindedir canım merak etme ekmek elden su gölden ohh :) bende elimi koyup gözümü kapatıyorum muhteşem bişey benimde plesanta önde ama hergün hissediyorum çok şükür ama çok güçlü olmuyor tabi

Her gittigimde sagolsun bebegin yerinin iyi oldugunu uzunlugun iyi olsugu erken dogum riskinin olmadigini sòylúyo ama insanlar karnin asagida bebek asagida dedikce kafam karisiyo
Hepimizin karni asagida gorunuyordur ki.. 9 aylik karin gibi durmaz simdi. Etrafi bosversene hangisi tıp okumus. Gozlerine ultrason mu takili

Kızlar merhabalar benim haftaya yakın olan arkadaşlarım sol leğen kemiğimde resmen bir baskı hissediyorum acaba bebek biryerinimi dayiyor anlamiyorum

Kızlar merhabalar benim haftaya yakın olan arkadaşlarım sol leğen kemiğimde resmen bir baskı hissediyorum acaba bebek biryerinimi dayiyor anlamiyorum
Canım senle benim yakın bu ara bütün kemiklerim ağrıyor benim oğlunda çok yaramaz sağlı sollu girişiyor resmen ayağını kolunu sırtını biryere dayıyordur dinlenmeye çalış biraz canım soluna uzan yer değiştirir

Bende sağ tarafımda kaburga kemiklerimin Altında agrim cok oluyo sağıma hic yatamıyorum acıyor
Solda yatmaktan da devamlı uyuşuyorum uyanıyorum bakıyorum sırt üstüyüm

Anneler kusura bakmayın kafanızı sisiriyorim arada bu şeker yuklemesi benim sınırda çıkmıştı buraya da yazmıştım ama kafam karıştı iki gündür ölçüyorum evde normal çıkıyor henüz yediklerimi değiştirmedim yanı tatlı be hamur işi de yemiş bulundum, yürüyüş yapmadım ama normal 110 - 120
Arası çıkıyor şimdi bu yüklemeDe niye 140 çıktı diyete başlamadım henüz normal çıkıyor diye ne yapmalıyım kafam karıştı? Tekrar hastane de mi açlık tokluk baktırsam açaba ?

Cihazin adini yazabilir misin canim. Bugun ayni parmaktan kanin durmasina izin vermeden uc kere olcum yaptim. 140, 156, 131 cikti.. 5 sn arayla auni parmak ayni delik.. hangisini alacam. Sanirim benim cihazin kalibrasyonu iyi degil. Senin cihazi ogrenebilir miyim.. hazir dusuk cikariyormus deeerrrmiiisssim

Nasıl Güvenicez bu aletlere biz ya easymax markası canim, Ama hic güvenemedim ben şimdi, yanlış mi ölçüyor acaba? Senin ki de cok fark çıkmış 1.2 değer olsa neyse, en iyisi yenisini almak sanirim

Nasıl Güvenicez bu aletlere biz ya easymax markası canim, Ama hic güvenemedim ben şimdi, yanlış mi ölçüyor acaba? Senin ki de cok fark çıkmış 1.2 değer olsa neyse, en iyisi yenisini almak sanirim
Surekli olcmuyorum zaten. Beslenme tarzim oturdu. Kacamak yapmiyorum ki kilom bile dengelendi. Ama bu cihaz boyle 140 ustu cikarinca canim sıkılıyor. Eskiden olsa yine cikti diye dertleniyordum. Bir gun @Dumudo sag el sol el farkli cikiyor dedi. Birak eli isaret parmagi orta parmak hatta ayni parmaktan alinan 2. Veya 3. Kan bile farkediyor. Diger kizlar da bir denesier. Acaba farkli cikiyor mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…