2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba , şekerinizi ölçerken ilk kanı silip ikinci kanla ölçeceksiniz .aynı parmaktan gelen kandaki sonuçlar hap farklı çıkar.doğrusu aynı anda farklı parmakları delip ilk çıkan kanı silip ikinciyi ölçmektir.

Hadi ya ... İyice karışıklık yapar bu. Yarın sabah ben de öyle yapayım bakalım benim cihaz ne gösterir

Kizlar ya midem cok kotu hem kabizlik var hem gaz oyleki kasiklarima kadar agri vuruyor naptiysam olmadi sizin fikriniz varmi

Kizlar ya midem cok kotu hem kabizlik var hem gaz oyleki kasiklarima kadar agri vuruyor naptiysam olmadi sizin fikriniz varmi
Nasıl oldun canım sen eve çekilmemiş kimyon al bebeğede lazım olacak zaten, onu bi güzel kavurup midende sıkıntı başladıkça bi fincan çayını yap iç ilk gebeliğimde bende çok çektim midemden

Ilk kani zaten siliyorum. Bu cihazlar o kadar canimi sıktı ki izlemedigim video su bu kalmadi. Ilk damla kan silinecek, deligin hemen yanindan kan fiskirtilmayacak parmak sivazlanarak kan cikarilacak... bla bla. Dun ilk kani sildikten sonra birinci olcumde kan az gelmisti, yanlis mi acaba diye dusundum ilk defa 2. Olcumu de yaptim. Daha da yuksek cikinca yok artik bi terslik var diye 3.olcumu yaptim. Sonuc 140 156 131. Farkli parmaklardaki ilk kani silip farkli olcumler yapmisligimiz da var. Hepsi farkli...

Ben bu sabah sol elimin orta parmagindan ölçüm yaptım 79 çıktı. Sonra sağ elimin aynı orta parmagindan ölçüm yaptım 79 çıktı. Sonra sol el yüzük parmağını olctum 81 çıktı yine sağ el yüzük parmağı olctum 83 çıktı. Denemelerim devam edecek

Makinalar bozuk parmaklarınızı delik deşik ettiniz ya şu son 3 ay sağ salim bitse bebişler sağlıkla gelsede herkes bi rahat nefes alsa. Nedir bu ağustos annelerinin çektiği ya evham azaldı bu seferde parmaklar uyuşacak kan çıkarmaktan.

Kız dur ay delik deşik ettiniz parmakları işiniz gücünüz yokmu sizin

hem yası cok gencmıs hem sen cok iri dogmussun
ana olmak hıc kolay değil

annen sana taktıkler verıyor mu normal dogum ıcın
soncta bi sürü hikayesi vardır:)

canım ben de hep cok asagıda hıssedıyorum

haftasonları pek okuyamıyorum sımdı gerıden gerıden okumaya calısacagım:)

benım de son gunlerde sırtımda kasıklarımda agrılarım oluyor
genelde kendımı yormamaya calısıyorum

ama erken dogum rıskım nedenıyle her agrıda aşırı strese gırıyorum

ılk kızımda cok cok rahattım, ya da yıne bu zamanlar agrım sızım vardı da umursamıyordum

30. haftaları görelim de hayırlısıyla ınsallah

Bence gayet normal ve tutarlı çıkmış. Bu ölçümler evde ölçüm makinesine göre gayet tutarlı görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…