2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ydeigin zaman bol su ic ben gúnde 4 5 litre icmeye calisiyorum yemeklerden sonra bilakis ic bence iyi dûsûrûyo avokado meyve degilmi belki ondan olmustur ben gùnde 1 yada 3 dilim ekmek anca yiyorum

Canlar bu etinin sosbom diye bir tatlisi var benim gibi cani cok tatli cekenler varsa alin derim birtane yeyince yetiyo ben simdi òyle yaptim kurallari yiktik gene kizceyle

Canlar bu etinin sosbom diye bir tatlisi var benim gibi cani cok tatli cekenler varsa alin derim birtane yeyince yetiyo ben simdi òyle yaptim kurallari yiktik gene kizceyle
Afiyet olsun ohhh yarasın kızcene şeker olmasın

Kizlar icinizde tecrubeli anneler var benim bu 3 gundur inanilmaz sirt kaburga agrilarim var magnezyumda iciyorum ama banamisin demiyor onereceginiz birsey varmi yatamiyorum dahi agrilarimdan

Kuzum yoktuki akşam birden başladı yarında devam ederse doktoruma gidip ilaç alacam çok kötüymüş ama
Canım ya çok kötü bişey inşallah devam etmez sık ama az ye ki rahatsız etmesin çok şükür ki doğumla birlikte anında geçen bişey

Kizlar icinizde tecrubeli anneler var benim bu 3 gundur inanilmaz sirt kaburga agrilarim var magnezyumda iciyorum ama banamisin demiyor onereceginiz birsey varmi yatamiyorum dahi agrilarimdan
Aman ya rabbi benimde başladı canım o hamileliğin güzelliklerinden bi tanesi batıyor gibi de oluyor mu sırtın kaburgan

canim sen nasil oldun bebis ùzmúyo demi seni agrilarin devam ediyomu hala
Etmez olur mu canım ya ciğerim böbreğim olsa hemen aldırırdım ben bu ağrılarla ne olursa olsun derdim sanırım yerimden kalkamaz olucam artık ayaklarımda şişiyor yatınca ne tarafa yatsam feci şekilde o tarafım ağrıyor iyice rahatım kaçtı anlayacağın

Kuzum kaburga ağrına maalesef bir şey öeneremiyorum bel ağrısına destek bandı iyi geliyor, kızımda çalışıyordum ya, o kurtardı. Sırtım benim de ağrıyor, kulunç yapıyor, yavaş yavaş ovduruyorum iki dakikalık eşime, azcık yumuşuyor bir kaç saatlik

Canım benim, dizlerinin altına yastık koy, yardım ediyor biraz. Ne tarafa yatsak o taraf ağrıyor gerçekten

Benim afacanda bugün hiç durmadı çok oynuyor bide döndümü neyaptıysa benimde kaburgalarıma feci ağrılar giriyor bide yukarıdaki tekmeler acıtacak hale geldi dönmüştür diye düşünmeye başladım

Nedesem bilmiyorum canim sòyle evde biraz yúrúsen hicmi kalkamiyorsun

Aman ya rabbi benimde başladı canım o hamileliğin güzelliklerinden bi tanesi batıyor gibi de oluyor mu sırtın kaburgan
Evet aynen canim ya sanki sirtim ikiye bolunecek gibi ic karnim yara gibi elimi karnima surunce agri var tabi bende ek kiloda var agri sorun degilde korkuyorum iste

Bugún benimkide cok sakindi herzamanki gibi azmadi dún aksamki sòylenislerimi mi duyduda anasini boykot esiyo anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…