2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masaj olayini bende deneyeyim gerci adam oruc olacak sanmiyorum yapabilsin ama valla su 3 gunde tadim kacti midem kotu heryerim agriyor ayaklarim zaten sis Allah beterinden saklasin dogum sancisi olmasinda az kaldi direniriz :)

Benimkinin ayaklari hala asagida ama.aksam ustu gogus alrim okaadr sistiki patlayacak sandim ter yukarda oturuyordu galiba simdi asagiyi tekmeliyor

Masaj olayini bende deneyeyim gerci adam oruc olacak sanmiyorum yapabilsin ama valla su 3 gunde tadim kacti midem kotu heryerim agriyor ayaklarim zaten sis Allah beterinden saklasin dogum sancisi olmasinda az kaldi direniriz :)
Canım yaa. Çalışıyorsun bütün gün oturmak gerekiyor mecbur Allah Allah zor işini kolay etsin canım

Canım ya çok kötü bişey inşallah devam etmez sık ama az ye ki rahatsız etmesin çok şükür ki doğumla birlikte anında geçen bişey
Bu son 3 ay zor olacak gibi bebişlerde büyüdü. Şimdi oğlan aşağı indi iyi oldu biraz rahatladım göbek deliğinin üstüne çıkınca nefesimi kesiyo asagı inincede baskı oluyo off

Senin oğluşun ayakları aşağıdaydı değilmi?! İnşallah dönmüştür canım, bell olmaz belki normal doğum yaparasın. Kesin karar verdinmi doğum şekline?

Senin oğluşun ayakları aşağıdaydı değilmi?! İnşallah dönmüştür canım, bell olmaz belki normal doğum yaparasın. Kesin karar verdinmi doğum şekline?
Aslında şöyle düşünüyorum canım şimdi haziran sonu eşimle Türkiye ye gidicem temmuzun 10 an kadar normal sancım gelirse inşllah gelir normal Doğum yaparım kısmet olursa yoksa sezaryen için gün alıcam duruma göre gönlüm normaldan yana hayırlısı artık

Küstürdün demek çoçuğuBeninki sabah 8 de başladı hala durmadı nedir derti anlamadım her biryerimi ağrıttı
Benimki sabah beni bi uyandirdi sonra òglen bikaç kere saglam tepti bide aksam onundisinda kibarca tepikledi gerci ben bugún òglen sonu hep disardaydim yúrúdúm ramazan ic8n esimle market alisverisi yaptik dúkkana ugradim kizcede benle yoruldu herhal

Şuan okadar Çan’ımı acıtıyor ki bu kadar acıtırmı hiç bilmiyorum ooğlumda hiç hatırlatmıyorum

Bugün herkesin agrisi var Allah yardimcimiz olsun zor olan kısma girdik balayı donemi geçti artık. Yaşlılar bişeyler yapmak isterlerya gezmek tozmak içlerinde hep heves vardır ama vucutlari bi türlü müsade etmez gebelikte o hesap ama inş bebeklerimize kavusunca cektiklerimize ne kadar degdiklerini anlicaz

Evet aynen canim ya sanki sirtim ikiye bolunecek gibi ic karnim yara gibi elimi karnima surunce agri var tabi bende ek kiloda var agri sorun degilde korkuyorum iste
Canım sen çalışıyorsun da sürekli oturuyorsun ki daha çok rahatsız olursun oturunca bende daha fazla olurdu elinden geldiğince dinlen kilo felaket ya bende aşırı almaya başladım ve rahatsız oluyorum artık

Bu son 3 ay zor olacak gibi bebişlerde büyüdü. Şimdi oğlan aşağı indi iyi oldu biraz rahatladım göbek deliğinin üstüne çıkınca nefesimi kesiyo asagı inincede baskı oluyo off
Evet canım ya maalesef öyle ama çok şükür ki doğumla hepsi geçecek az daha sabır bak bende çok yedim sürekli midem ağzım da ıyyyy

Nedesem bilmiyorum canim sòyle evde biraz yúrúsen hicmi kalkamiyorsun
Kalkıyorum canım yemek bulaşık çamaşır vs onları yapıyorum sonra yatıyorum inşallah daha kötü olmam korkum o. Senin diyet pek iyi gitmiyor herhalde bu arada hep kaçamaktasın ne zaman okusam

Kalkıyorum canım yemek bulaşık çamaşır vs onları yapıyorum sonra yatıyorum inşallah daha kötü olmam korkum o. Senin diyet pek iyi gitmiyor herhalde bu arada hep kaçamaktasın ne zaman okusam
Son bikacgúndúr iyi gidiyo yemedigim zaman canim ama canim cok tatli cekiyo bende azcik yiyorum

Ağrısı bile güzel bu mucizelerin ben normalde çok hareketli canı tatlı olmayan biriyim böyle halsizleşip aptım olunca Allahım sana sığınıyorum hareketsiz bırakma beni diyorum ama tabi artık normal

Ağrısı bile güzel bu mucizelerin ben normalde çok hareketli canı tatlı olmayan biriyim böyle halsizleşip aptım olunca Allahım sana sığınıyorum hareketsiz bırakma beni diyorum ama tabi artık normal
O kadar olduk çok şükür ama ağırlaştık şükür kalp atışı ikili testi ayrıntılısı derken doğum iyice yaklaştı cuma günü itibariyle 11 haftam kalıyor çok şükür. Sen normal doğumu mu beklicesin

Anneler iyi geceler bugün elimdeki cihazla şekerimi ölçtüm, sağ parmağımdan 130 sol parmağımdan 200 çıktı :0 bu kadar fark olmamalı yaa hic givenlir değil bu cihazlar, Eşime sordum bir de ayak parmağından ölçseydin diye dalga gecti :d
Hic olcmucem ben yaa kafam karışıyor böyle hem yanlış veriyor
En iyisi biraz dikkatli beslenip arada bir şeker ölçümü yaptırmak, sanirim açlık / tokluk verdiğim zaman yeterli olur degilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…