2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben temmuz 10 15 kadar bekliycem o ara gelirse sancım normal yapıcam ama ondan sonrası icin eşimde yanımda İstanbuldayken eğer sancı gelmezse sezaryen istiycem eşim 40 haftaya kadar bekleyemez çünkü işlerden dolayı bende muhakkak öğün yanımda olsun istiyorum bide annemin baskısı tabi bazen diyorum haziran sonu Türkiye ye gittiğimizde yolda sancım gelsede doğurup öyle gidip anneme sürpriz yapsam:))

11 haftam kalıyor diyince ne kadar az kalmış dedim :) meğer seninle
Aramızda sadece 1 hafta varmış :d hafta olarak hic düşünmemiştim ben gün saymaktan :) bi heyecan ter bastı beni suan bi anda :)

Senin cihazında bir sıkıntı var cnaım herlad ekodan fark çok tabi 3 5 oynaması normalde

Benim oğlan erken yumırtlama olduğu için reglime göre 1 hafta önde 30 haftama giricem yumurtlama tarihine göre Benin’de 8 kaldı ozaman çoçuğumun hiç birşeyi Yok hala

HAyirli ramazAnlar canim :) bana örnek liste gönderecektin:) tam şimdi ismini hatırlamaya çalışırken sen geldin :)
Hemen gönderiyorum :) Yalnız benim listem hamilelik şekeri çıktığı için verilmedi ben normalin çok çok üstünde kilo ile hamile kaldığım için çok kilo almadan yola devam edebilmem için verildi. Yeni liste alınca onları da eklerim; )

Can kızlar, şimdi bize bol süt için diyorlar ya. Ben marketten alıyorum sütü. Kutu sütlerin yararı varmı acaba yoksa aksine zararlımı oluyor?

Kizlar icinizde tecrubeli anneler var benim bu 3 gundur inanilmaz sirt kaburga agrilarim var magnezyumda iciyorum ama banamisin demiyor onereceginiz birsey varmi yatamiyorum dahi agrilarimdan
Canım ben o ağrıları 2 aydır aralıksız çekiyorum. Çok zayıf hamile kaldım gittiğim her doktor da zayıflıktan dedi. Kilosu olanlarda biraz daha sonlara doğru başlıyormuş bu ağrılar. Ne fizik tedavici kaldı, ne kadın doğumcu hiçbir çaresi yok. Kaburgası kırılan bile oluyormuş dediler hatta. Sırt için de sıcak su torbası yapıp sırtıma koyuyorum uzanırken saatlerce kalıyor öyle. Birde plates topu üzerinde oturarak daire çiziyorum o hareketin rahatlatacağını söylemişlerdi ama nerdeee

Bu reflü beni mahfetti midem agzımdan çıkacak çok yanıyo off çok yanıyo ya
Gavisconla çok kuvvetli bir bağımız oldu her gece içmeden uyuyamıyorum bazen gündüz de , yoksa acıdan yanmadan dayanamıyorum , bir küçük yudum bile çok rahatlatıyor

Can kızlar, şimdi bize bol süt için diyorlar ya. Ben marketten alıyorum sütü. Kutu sütlerin yararı varmı acaba yoksa aksine zararlımı oluyor?
Canım ben taze sütlerin evde kaynatılmasının yeterli olmadığını çok yerde okudum, mikroplar ölmüyormuş. Çok yüksek ısı da şoklatmak gerekiyormuş, o da kutu sütlerde oluyor. Oyüzden hep hazır süt tercih ettim bende.

Bazı markalarda kalsiyum bile yokmus okadar yapaymis ona bakıp almak lazım yapcak.bisi yok yada evde yoğurt mayalayip yemek.daha iç rahatlatici

Aslında çok masum olduklarını düşünmüyorum ama evde kaynatilan süt de kafamı karistirmiyor değil. Bu yüzden hazır olanları tercih ediyorum.
Yoksa ev yogurduna bayılırım. Yeni kaynamis sütü içmeye de bayılırım

Canım hangi marka destek bandın bende almayı düşünüyorum doktorumada sorup

O sütle kutu sütün tadı , kıvamı arasında dağlar fark var. Ama nerden bulacağım ineği de taze süt alacağım Bozulmasın diye de maddeler katılıyor ya içine, insan kararsız kalıyor. Gece gece buna takıldım ben de

Canım hangi marka destek bandın bende almayı düşünüyorum doktorumada sorup
Bugün n.11den aldığım Point markayı denedim çok rahat ettim canım. Belin ortasında çıt çıtlı yastığı var, yan taraflarda sert plastikler var, çok iyiydi. Ebebekten aldığım babyjem boşa masraf, rahattan öte rahatsız etti, ensizdi hemde. Daha öncekinin markasını hatırlamıyorum canım ama bu son aldığım kesinlikle daha iyi. Fiyatı 31,99 tl, xl oldu bana, 60 kiloyım, daha da gider sonuna kadar götürür beni

İçiyoruz ama acaba yararmı yoksa boşunamı?! Kafamı o kurcalıyor canım

Ben gúnlúk sút aliyorum canim normal sút icemiyorum yani acik sút olmazmi niye olmasin zaten cogu yerede pastorize sút diyo yarim yagli diyo onu anlamadim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…