2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cok almadim ama hamilelik oncesi kilolu olunca yuk daha da artiyot Allah huc kuvvet versin bak simdide midemin yanmasina uyandim kotuyum

Aman Allah korusun kirilmasin bir yerimiz ama evet agrilar felaket nolduysa 7 ye girdim oldu 3 gunde bu kadar hayat degismezki :) Allah yardimcimiz olsun agrilarim ayri midem.ayri dert

Evet benim kızımda benim yaptıklarını kardeşi yapıyor gibi görüyor hatta o arabada önde oturuyor ben arkada diye sinirlenmişti kıskançlık başladı doğunca düzelir inşallah

Ben bir hastane çıkışı aldım 10 lu bir kaç tanr bady çorap vs aldım birde netten kandime pijama takımı aldım haaa birde emzik bu sefer doğar doğmaz vericem. Birde gecelik sabahlık takımı alsam yeter genel olarak çünkü kızımdanda birsürü şey var zaten

Bebekler bazen uzun süre uyuyor doğuncada yapabiliyorlar hatta zorla uyandırıp emzirmiştim kızımı ayaklarını sıkıp uyandır demişti hemşire yani karnımızdada bazen olabiliyır ama çok endişelendiğinde sağlık ocağında hemen bi kalp atışı dinlet o rahatlatıyor insanı

Normal insanlar zor tutyor hamileler zaten normalden fazla acıkıyor ve su içiyor ben cesaret edemiyorum. Ayrıca zaten tansiyon şeker vs bu dönemde altüst bebeği sıkıntıya sokmaya gerek yok sonuçta Allahın verdiği bir hak varken tutmak eziyet etmek gibi ama herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Evet çevreden şu hamileyken tuttu bu hamileyken bırakmadı diyen oluyor o tutmuş ben şuan tutamıyorum diyorum Allahım uygun zamanda borcumuzu eda etmeyi nasib etsin bizim şuan vücudumuzun suya ihtiyacı var bunuda unutmayalım

oğluşa bebek şekeri yaptım kovaların içinde lavanta var şişelerin içinde de badem şekeri, parlak top iplik, gül
Çok güzel olmuş maşallah

Kızlar ben bugün doğum için bi gecelik sabahlık takım bide kısa paltalonlu pijama aldım yeterlimi sizce.
Ben ilk gün gecelik daha sonra pijama ile rahat ettim o yüzden iki pijama bir gecelik götürmeyi düşünüyorum

Aynen bende he diyip geçiyorum versin ben nasıl olsa kendi aldıklarımı giydiririm :)) evet işte bende ona tav oluyorum hem yapmayıp hemde herşeyi benim annemin üstüne yıkmaya çalışıyorlar. Yapma ama bari öyle laf etme yani ben sanki yakasına yapışıp şunu bunu al diyecek değilim

Atmaya kıyamamişlar saklamişlar sonrada kullansınlar diye gelinlerine veriyorlar. Çokta yer kaplıyorlar sorma valla vereceğim birine benim zaten var bir sürü yorganım çeyizimden.

Ben günde 1 açlık 3 tokluk yapıp bana verdikleri deftere yazmam gerekiyor. Sadece tek parmaktan kan alman lazım canım ilk kan ile ölç başka birsey yapma parmak delme yarışına girmeyelim

Can kızlar, şimdi bize bol süt için diyorlar ya. Ben marketten alıyorum sütü. Kutu sütlerin yararı varmı acaba yoksa aksine zararlımı oluyor?
Keşke dün aklıma gelseydi sorsaydım bende kutu süt içiyorum faydası vardır herhalde bugun diyetisyeni arayıp bi sorayım bakalım ne dicek.

Gavisconla çok kuvvetli bir bağımız oldu her gece içmeden uyuyamıyorum bazen gündüz de , yoksa acıdan yanmadan dayanamıyorum , bir küçük yudum bile çok rahatlatıyor
Benim ilk defa dün öyle kötü oldu canım bebeğin fazla yukarı çıkmasından kaynaklı galiba aşağı inmesiyle geçti çok şükür. Ama çok kötü birşeymiş devam ederse bende doktorumdan rahatlatıcı birşeyler alırım.

Bazı markalarda kalsiyum bile yokmus okadar yapaymis ona bakıp almak lazım yapcak.bisi yok yada evde yoğurt mayalayip yemek.daha iç rahatlatici
Ben hiç hazır yoğurt almıyorum evde mayalıyorum imkanı olan herkes yapmalı bence arada acayip bir tad farkı var.

Yakasına yapış babaannesin bunları bunları alman lazım de bak çene nasıl kapanıyo :) ben baktım olmuyo bundan al bende oğlunda bunu istiyoruz dedim ama ben istemiyordum bunu dedi ii sen bilirsin oğlunla ben oğlumuza bunu istiyoruz dedim tamam dedi birazda biz kötü olalım deilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…