2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peki hangi şehirdeki Acıbadem? Bir de ne kadar acaba doğum? Ben de dönüşte hastane bakacağım, ondan meraktayım

Peki hangi şehirdeki Acıbadem? Bir de ne kadar acaba doğum? Ben de dönüşte hastane bakacağım, ondan meraktayım
Kocaelinde canim benim doktorum prof oldugu icin dogu normal dogum 5104 epidural normal dogum 5482 sezaryen 5438 epidural sezaryen 5792 fiyatlar bunlar benim acibadem sigortam oldugu icin g3nel sezeryan istiyorum 1438 tl vercem canim sadece

Can kızlar, şimdi bize bol süt için diyorlar ya. Ben marketten alıyorum sütü. Kutu sütlerin yararı varmı acaba yoksa aksine zararlımı oluyor?
Sütü çok seven bir insandım. Günde yarım litre rahat içerdim. Ama sütle ilgili çok şey okudum. Yıllardır ağzıma süt sürmüşlüğüm nadirdir. Ancak bir şeylerin içine koyarsam o kadar. Direkt süt içmenin sanılanın aksine kalsiyum ve magnezyum depolarını boşalttığı yönünde çok bilgi var. O yüzden sütün fermente halleri daha çok öneriliyor. Yoğurt, kefir, ev yapımı peynir... bunlar fermente olduğu için probiyotik değerleri de çok yüksek. Yine kendiniz bilirsiniz, araştırın, okuyun ama benim çıkardığım sonuç bu oldu. Kendim evde yapıyorum yoğurdumu, kefirimi, peynirimi... Eşimin sağlık sorunları yüzünden sürekli kontrolleri oluyor, çok şükür kalsiyum veya magnezyum problemi yaşamadık bu güne kadar

canım nıye ıyı degılsın
2.cocuklar bızı bizden aldı
ben de de cıddı agrılar oluyor, ben mı abartıyorum acaba dıyorum ama yok yanı
hayırla saglıkla dogursaydık ınsallah vaktı gelınce

Kızlar oyun park besiklerin içinde yatak oluyor mu? Yada ekstrami alınıyor?

canım bazılarının ıcınde sünger yataklar oluyor ama bıraz dandık
sen yıne de onu da al
ben bı de bı yatak daha almıstım bazen 2 sini üst üste koyuyordum

bı de ben 2 yatak almstım bırı bıze bırı anneme
sunger olan annemdekı yataktaydı
öglen uykusunda onda uyuyodu bazen ama evde kullandıgım vıscoydu sanırım

Kizlar icinizde tecrubeli anneler var benim bu 3 gundur inanilmaz sirt kaburga agrilarim var magnezyumda iciyorum ama banamisin demiyor onereceginiz birsey varmi yatamiyorum dahi agrilarimdan

canım sanırım hepımız de vr bu agrılar
arada sırada ılık su altına gır ınsallah faydası olur

Yanıyomu canım? Şekerden olabilirmi acaba benimde midem yanıyo nasıl diyim midem boğazımdaymışta boğazım yanıyo gibi oluyo şekerdenmiş benimki.
Benim bebeğin kafası midemin orda oldugu zaman reflü gibi başlıyo çekince rahatlıyorum

Kızlar günaydın hayırlı ramazanlar merak ettim bu şeker aleti alıp ölçüm yapanların şeker testleri yüksek çıktığı için mi yapıyorlar benim sadece açlık ve bir saat sonrada tokluk bakıldı yükleme istemiyordum dr da bunlar normal çıkarsa gerek yok zaten dedi şükür iyi çıktı başka bakmadı bi diyet başka kontrolde demedi

Kocaelinde canim benim doktorum prof oldugu icin dogu normal dogum 5104 epidural normal dogum 5482 sezaryen 5438 epidural sezaryen 5792 fiyatlar bunlar benim acibadem sigortam oldugu icin g3nel sezeryan istiyorum 1438 tl vercem canim sadece

Teşekkür ederim. İlden ile fark ediyordur sanırım ama yine de fikir oldu bana

Bende oyle yaptimda yok galiba Nesrinay86 in dedigi givi aksama kadar oturmaktanmidir nedir sabahlari daha iyiym ama aksamlari kotuyum

ınan aksam eve gıdınce oturamıyorum daha
koltuk batıyo sandalye batıyı
bı cay ıcım tv seyredeyım dıyorum yok duramıyorum
hemen yatak odasına gecıyorum
cogu zamanda 8bckta uyumus oluyorum agrı sızı ıcınde

11 haftam kalıyor diyince ne kadar az kalmış dedim :) meğer seninle
Aramızda sadece 1 hafta varmış :d hafta olarak hic düşünmemiştim ben gün saymaktan :) bi heyecan ter bastı beni suan bi anda :)
Ben hafta sayıyorum canım ilkinde kaöıncı haftda aldıysa sezaryene ona göre bekliyorum. Evet ya önce 11 haftalıktık şimdi kaldı 11 hayırlısıyla inşallah

Ben cok almadim ama hamilelik oncesi kilolu olunca yuk daha da artiyot Allah huc kuvvet versin bak simdide midemin yanmasina uyandim kotuyum
Canım galiba normal öğün yememek lazım çok yiyince rahatsız ediyor az ve sık yiyelim bende de ağrı yanma ekşime ne ararsan var dayanıcam gaviscona

Aynen canim kocam hamilelikten beri yanliz hayata gecti :) en rahat yer yatagim cunku ilk 3 ayda halsizdim toplasan 2 ay ancak gormustur :))) insallah az kaldi saglikla kucagimiza aldikmi unuturuz hherseyi

Canım galiba normal öğün yememek lazım çok yiyince rahatsız ediyor az ve sık yiyelim bende de ağrı yanma ekşime ne ararsan var dayanıcam gaviscona
Oda olabilir benim veled cok yukari cikiyor dun aksam gogus altim tas givi cok sismisti yukarda olunca olduruyor beni

canım nıye ıyı degılsın
2.cocuklar bızı bizden aldı
ben de de cıddı agrılar oluyor, ben mı abartıyorum acaba dıyorum ama yok yanı
hayırla saglıkla dogursaydık ınsallah vaktı gelınce
Ay cidden ilkinde iyi değildim vs diyordum nazmış benimki bu 2.ler felaket çıktı. Bebeiş normale göre aşağıda canım benimde vajinamda çok auakta kalırsam bacak aramda felaket ağrı yapıyor erken doğum riskim var bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…