2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın pazartesi günü tetanoz aşısı yapıldı, doktorum 24 haftadan sonra olsun demişti bu zamana kaldık. Bu 3. Gün gece gündüz ağrı devam ediyor ve ben kolumun ağrısından yatamıyorum. Yaptıran arkadaşlar yaşadınız mı böyle birşey, daha ne kadar devam edecek bu?

Geçmiş olsun tatlım benimde çok ağrıdı ağrı birden geçmiyor maalesef azalarak kaybolacak nerdeyse 1 hafta sürmüştü benimde

benım de iştahım cok acıldı
son 10 gunde 2 kılo aldım canım sklıyo artık

Günaydınlar,herkese hayırlı ramazanlar her ne kadar tutamasakta.
geçtiğimiz haftasonu bütün evim boyandı ramazandan önce aradan çıktı çok yoruldum hiç bişey yapmadım ama ayakta kalmak yetti,büyük yük kalktı valla.

2 gün devam etti o ağrı bende.

gunaydın kızlarr hayırlı ramazanlarr...bende bu gece bı saat bıle uyuyamadım bogalzarım şiş ciğerlerimi üşütmüşüm öksürürken sankı dısarı cıkcaklar ..Allah zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun şu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallah

oda doğru iyi yapmışsın arada öyle olmak lazm

Selam güzel anneler,baya bi sayfa birikmişti okuya okuya anca yetişebildim :) sıkıntısı olanlar olmuş çok çok geçmiş olsun,şekeri çıkanlar olmuş bi sorum olacak.şekeri yüksek olanlarda amniyon sıvısının çok olduğunu söyledimi doktorlarınız ?

Güüünaydııın :)
Bugün beboşu gördüm. Annesine bir şeyler söylüyordu ağzını açıp kapatiyordu sıpa
Son randevumuz 21 nisandaydi. O zaman kilosu 834 gr di. Biz 1100 falan olmuş diye beklerken 1600 gr dedi doktor ve biz şok. Beboş 2 katına çıkmış ben 1 kilo vermişim :)) Onun 800 gramini da hesaba katarak ben 1800 gr vermişim deyip mutlu oluyorum zuhahahha
Ayrıca şeker yüklemem yeniden yapılıyor. Ailede seker bebos da iri gorundugu icin sekerden suphelendi doktor sanirim Şimdi 1. Saati bekliyoruz bebosla :)))
Bizden havadisler böyle.

İnşallah devam etmez de gerek kalmaz o zaman , benim zaten reflü oluyordu ara ara gebelik ilerledikçe daha da artıyor gerçekten çok rahatsız edici kimse yaşamasın

Maşallah bebişine,umarım şeker çıkmaz sadece iri bir bebiştir :)

Maşallah kuzuya :) ne güzel yediklerin sadece bebişe yaramış

Benim makineyi aldığım eczacı 7 nin altındaki değerler iyi demişti.
Evet iyi canım.
Açlık şekeri: 5.3 altı olması gerekiyor
Tokluk şekeri 1 saat sonra: 8.0 altı
Tokluk şekeri 2 saat sonra: 7.0 altı olması gerekirmiş canım. Seninki 2 saat sonramıydı acaba.

Geçmiş olsun tatlım benimde çok ağrıdı ağrı birden geçmiyor maalesef azalarak kaybolacak nerdeyse 1 hafta sürmüştü benimde
Eyvah eyvah, sırtımın ağrısından uyuyamıyordum birde kol çıktı sağ tarafıma yatmaktan daha beter oldum. Neyse sabır artık yapacak birşey yok. Çok teşekkürler canım
2 gün devam etti o ağrı bende.
Senin kısa sürmüş ne güzel canım

Maşallah çıkmaz sorun inşallah geçmiş olsun

Günaydın kızlar. SHOW TV de zahide yetişin programı var hoca hamile kadınlar oruç tutarsa sevaba değil günaha girer çünkü karnındaki bebeği susuz bırakıyo diyor. Ben şahsen bebeğim için tutmuyorum ama burda konuşulmuştu tutmak isteyenler vardı galiba o yuzden yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…