2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Can kızlar, şimdi bize bol süt için diyorlar ya. Ben marketten alıyorum sütü. Kutu sütlerin yararı varmı acaba yoksa aksine zararlımı oluyor?
Marketlerden uht sutlerden yanı kutu sutlerden degılde pastorıze sütlerden yanı gınluk sutlerden kullanın bence onlar daha sağlıklı dıye bılıyorum

Maşallah bebişine,umarım şeker çıkmaz sadece iri bir bebiştir :)
Çoook teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi iri bir bebistir.Huyu suyu Bana benzesin ama halalari gibi ince olsun istemiştim hep ama sanırım annesine çekmiş :))) Umarim kilo problemi olan bir beboş olmaz. Ben çekiyorum o cekmesin

Maşallah kuzuya :) ne güzel yediklerin sadece bebişe yaramış

Çoook teşekkür ederizzz :) Beboşu aç bırakıyorum sanıyordum ama o halinden memnunmus :))

Maşallah çıkmaz sorun inşallah geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. İnşallah sorun çıkmaz

Bende izliyim bende tutmama tarafındandım ama gece eşimle sahur yaptım bütün gece rüyamda hep zikir çektiğimi gördüm şimdide yemek istemiyor tutmak istiyorum çok

Gözünaydın cnaım maşallah bebişe inşllah şekerin çıkmaz da sadece bebiş iridir

Hani hep diyorlar ya yürümeye başladıkça verirler diye,öyle düşün sende :) sorun çıkmasında kilo verilir

Benim gebelik sekeri sinirda ciktigi icin diyet yapiyorum ve òlçûyorum

Gunaydin anneler,
Firsat bulamadigim icin arada okuyup cikiyorum genelde.ben az yiyip cok kosturmama ragmen coooook kilo aliyorum.burda ki ebeler onemsemiyor.hamilesin sonra verirsin deyip geciyorlar.sinirlerim bozuluyor artik.
Mide yanmam rahatsiz etmeyecek kadar az suan.ilk aylarda fenaydi.Balli tarcin ve haslanmis patetes iyi geliyordu.

Benim bebeğin kafası midemin orda oldugu zaman reflü gibi başlıyo çekince rahatlıyorum
Benimde dün öyle oldu oğlum aşağı indi reflu diye bişi kalmadı midemi agzımdan çıkaracaktı yaramaz şekerde yuksek çıkınca acaba sekerdenmi oldu diyede düşünmedim deil.

ayy bızım eve de boya lazım
konusunu acsam esım ben boyarım der o yuzden kalsın dıyorum:)
en son mutfakla ara holu boyadı iki duvar
bırgün ugrastı:)

masallah canım bebişineeee
28. haftalarda ınsallah bız de gelırız bu kılolara

Ben yasadim maleaaf 4 gynde gecti

Günaydın canım, geçmiş olsun. Öksürmek zararlı diye biliyorum, dr a görünsen bir olurmu? uygun olan ilacı yazsın diye

Bende iyi dedi. Suyu gayet güzel dedi. O dikkat edilmediğinde oluyor sanırım

günaydın canım
kılo alımı bünyeye göre degısır takılmamak lazım derdım hep
ama ben kendımde hızlıca almaya baslayınca canım sklıd
aslında normalde de ne yıyosam aynen oyle yıyorum
önceden de tatlı yerdım yıne yıyyorum ama bu sefer hareketsızm tabı
bı de afedersın kabızlık vs
kılo alınıyor çat çat
anlamıyosun bıle

Maşallah bebeğimize canım. Tontiş olmuş :) Umarım şeker çıkmaz canım

Ne güzel ya. Aferin sana canım. Annem de evde mayalıyor ama benim elimin tuzundanmı suyundanmı ben yaparsam olmuyor.
Ben fırında mayalıyorum canım , bir tutam tuz ve azıcık şeker de koyuyorum baya güzel tutuyor . İki kişiyiz ama süt yoğurt yetiştiremiyorum, markettekilerin tadını hiç sevemedim bir türlü

sagol canım.sabah daha ıyıyım bugunde gecsın yarında gecmezse gıderım zaten sağlık ocagına randevum vardı aıle hekımıne gözukurüm
Ayva çekirdeği varsa üzerine kaynar su alıp beklettikte jel gibi oluyor o çok iyi ediyor canım. sıcakta hastalanmak çok ama çok kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…