2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım, geçmiş olsun. Öksürmek zararlı diye biliyorum, dr a görünsen bir olurmu? uygun olan ilacı yazsın diye
Öksürük bende de hala devam ediyor , altıma kaçırmaya şükredicem neredeyse çünkü artık kasıklarım ağrımaya başladı öksürdükçe , bugün doktorumun ameliyat günü gitsem de görüşemez de bugünü yatarak geçirip yarın kontrole gidicem inşallah ben de . Öksürdükçe aklım çıkıyor artık , neyse ki oğluşun hareketi güzel çok şükür

Aman dikkat kuzum Çok geçmiş olsun.

Ben günde 1 açlık 3 tokluk yapıp bana verdikleri deftere yazmam gerekiyor. Sadece tek parmaktan kan alman lazım canım ilk kan ile ölç başka birsey yapma parmak delme yarışına girmeyelim

Heheh valla neredeyse bütün parmakları delcem her seferinde ama hangisi doğru şimdi bi gariplik var bu cihazda bence

Teşekkür ederim canım cevap için,benim şükür şeker sorunum yokta dün en yakın arkadaşıma suyun biraz fazla takip edelim demiş,şekeride biraZ yüksek çıkmış onun için sordum
Canim aminiyom suyu yúksek cikanlara genelde sekerden diyorlar ve sekerleri yùksek cikiyo burda bi ararkadas vardi sanirim amniyon sivisi yúksek cikip sejeride olan diyet yapan yanlis hatirlamiyorsam

Benim bunyeme kabizlik diye bir program yuklememisler canim onceden oldugu gibi gunde 2-3 kere buyuk tuvaletimi yapiyorum yazarken utansamda.3 kg 5 kg aldim diye yazip slklntiya giren arkadaslari okuyunca tam deliriyorum.off ya 30 kiloyla bitirsem iyi bu seruveni.

Bende 25 haftaya kadar 10 kilo aldim tabi doktorcugumdan bir súrg azar isittim sonra seker sinirda cikinca diyete basladim ondan beridir almayi birak kilo verdim gibime geliyo

Benimde şeker yüklemesi yapılmadı sadece açlık şekerine bakıldı yuksek çıkınca direk diyabetisyene yönlendirdi orda bana şeker aletini verdiler ve 1 hafta boyunca sonuçları not edip verecem eger iyi çıkarsa diyet sona erecek.

maşallah canım:)
ıste 25-30 kılo almak tabı cok ama genelde bu kadar kılo alanlarda hemen verıyor
ben ılk kızımda 13 kılo aldım cok zor verdım cok uzun surdu:)

Geçmiş olsun canım ıhlamurla bal denesen iyi olur ilk gebeliğimin ilk aykarında bende de vardı bebek düşecek sandım o dereceydi ebe önermişti epey iyi gelmişti

Şekerli şeyler yemede kuzum afiyet olsun. Sanada hayırlı ramazanlar.

C
Anim benden sana bir tavsiye herseferinde ayni parmaktan òlcme ben simdi senin dedigin gibi yanlardan deliyorum zaten bi oralar kalmisti saglam

Kızımda 50 kiloyla hamile kaldım, 60 kg ile doğuma girdim. Eve geldiğim gün 55tim. Tabi şişlikler falan çekilince çok çabuk toparladım eski kilomu.
Bunda 53,5 hamile kaldım, şuanda 60,5 im, 2 kiloyu son 10 günde aldım. Bari toplamda 15 kiloyla gireyim diyorum

Evet iyi canım.
Açlık şekeri: 5.3 altı olması gerekiyor
Tokluk şekeri 1 saat sonra: 8.0 altı
Tokluk şekeri 2 saat sonra: 7.0 altı olması gerekirmiş canım. Seninki 2 saat sonramıydı acaba.
Evet bana 2 saat sonraki ölçümü baz al dedi eczacı. Ondan öyle söylemiş olabilir

Geçmiş olsun canım dikkat et.

Benim hersey normal çıkmıştı amniyon sıvısıda normaldi birde bende değişik bişi oldu bi gece önce meyveye yuklendiğim için şeker yukselmis olabilir diye şimdi şeker ölçümü yapıyorum hersey iyi şekerim olmayabilir haftaya belli olacak.

Günaydın canım maşallah küçük adama inşallah şeker çıkmaz canım çıksada kendine dert etme şunun şurasında azıcık bişi kalmış diyet yaparız yeterki iyi olsunlar kuzucuklar

İnşallah devam etmez de gerek kalmaz o zaman , benim zaten reflü oluyordu ara ara gebelik ilerledikçe daha da artıyor gerçekten çok rahatsız edici kimse yaşamasın
Amin canım inşallah hiçbirimiz yaşamayalım.

Bende izliyim bende tutmama tarafındandım ama gece eşimle sahur yaptım bütün gece rüyamda hep zikir çektiğimi gördüm şimdide yemek istemiyor tutmak istiyorum çok
İzle canım zaten diyet şeker bilmem ne var bide oruçla bebişleri aç susuz bırakmaya hakkımız yok hepsi minnacık daha 1 kilo en fazla 2 kilocukları var ve bize muhtaclar. Sen kafana çok taktıgın için öyle düşünüyorsun rüya görüyorsun canım oğluşa odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…