2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel ya. Aferin sana canım. Annem de evde mayalıyor ama benim elimin tuzundanmı suyundanmı ben yaparsam olmuyor.
Neden olmuyorki birşeyleri tersmi yapıyorsun acaba? Ben kahvaltılığı kaymaklı ve süzme yemeklik ise farklı yapıyorum profesyonelleştim. Süt alabiliyorsan al birde mayalamak için yoğurt beraber yaparız çok basit dene bence çok güzel.

Herkese hayirli ramazanlar...
Canim ben mesela seker yuklemesi yaptirmadim doktorum da yaptirmiyor. Yaptirmadigim icin de kendim bakayim en azindan dedim. Kekler borekleri goturdugum bir gun tokluk sekerim 156 cikti. Sonra kontrol etmeye basladim. Ve sekerli unlu beslendigim zaman ciktigini gordum. O yuzden de tedbirli davraniyorum. Eger sen de yaptirmayacaksan gunun farkli saatlerindeki aclik ve tokluga baktir derim. Cunku sabah aksam farkedebiliyor. Benim sabahlari hic sekerim yuksek cikmadi. Aksamlari cikabiliyor. Baska arkadasin hep sabah yuksek cikiyor mesela. Sen 3 ogun icin aclik tokluk baktirip bunlari doktoruna goster. Aman sekerim cikmasin dur az yiyeyim de yapma. Onemli olan doktoru kandirmak degil kendi beslenme seklin ne ise onunla sekerin var mi yok mu onu anlamak. Istersen bu sekilde yapabilirsin canim

Çocugun kilosu suyu falan normalse takma canım doğum sonrası vercez kiloları kendini bunaltma bebişine odaklan

Haklısın cnaım kıyamadım zaten yaptım kahvaltımı

Ben 2 doz yaptirdim. Ikisinde de yasamadim canim. Kizariklik sislik varsa saglik ocagina bir goster istersen. Buz koymak iyi geliyormus bir de

Ben 2 doz yaptirdim. Ikisinde de yasamadim canim. Kizariklik sislik varsa saglik ocagina bir goster istersen. Buz koymak iyi geliyormus bir de
Yok canım kızarıklık yok. iğne yerinde az bi şişlik ama çok fazla ağrı var.1-2 güne geçer dediler geçmeyince burdan sorayım dedim. Ne güzel olmamış sende. Buz deneyeyim bi olmazsa

Geçmiş olsun canım ıhlamurla bal denesen iyi olur ilk gebeliğimin ilk aykarında bende de vardı bebek düşecek sandım o dereceydi ebe önermişti epey iyi gelmişti
Deneyeyim canım çok teşekkür ederim , ballı süt ve pekmezle çözüm bulmaya çalışıyordum

Heheh valla neredeyse bütün parmakları delcem her seferinde ama hangisi doğru şimdi bi gariplik var bu cihazda bence
Orta parmak yuzuk parmağı ve serçe parmağı bu 3 parmaktan kan alınmalı tam ortasına batırmayacaksınız iğneyi kenara biraz kayarak kanatıp ilk kan ile bakmanız gerekiyor. Dün benim diyabetologi doktorum öyle söyledi. Yani boşuna delip duruyorsunuz ilk kandan sonrası sayılmıyo :)

Benim gebelik sekeri sinirda ciktigi icin diyet yapiyorum ve òlçûyorum
Geçmiş olsun dikkat et tabi

İnşallah düzelir
Birde akşam gidip baktırayım o zmn ben zaten fazla şeker tüketiyorum malesef kiloda baya aldım ama bi sıkıntı çıkmadı açlık toklukta şükür

Çocugun kilosu suyu falan normalse takma canım doğum sonrası vercez kiloları kendini bunaltma bebişine odaklan
Onu da bilmiyorum ki canim.en son 20. Haftada scan oldu ve burada acil durum yoksa sonuncuydu bu.pzt ebe kontrolum vardi.karni olctu mezru ile 2 cm buyuk cikti haftaya gore.olabiliyor dedi boyle bazen.3 hafta sonra diger ebe randevum.sonumuz hayrolsun.

Gözünaydın cnaım maşallah bebişe inşllah şekerin çıkmaz da sadece bebiş iridir

Çook teşekkür ederim canım. Öğleden sonra sonuçlar çıkacak merakla ve heyecanla bekliyorum sonucu

Hani hep diyorlar ya yürümeye başladıkça verirler diye,öyle düşün sende :) sorun çıkmasında kilo verilir
Amiiin inşallah sorun çıkmaz. Ana kız sağlıklı besleniriz

masallah canım bebişineeee
28. haftalarda ınsallah bız de gelırız bu kılolara
Çook teşekkür ederiz. İnşallah sağlıkla sıhhatle tüm haftaları deviririz

Maşallah bebeğimize canım. Tontiş olmuş :) Umarım şeker çıkmaz canım
Tontişlikte anasına çekmiş Umarım çıkmaz şeker. Çıkarsa da artık çok şeker hamiş grubundaki yerimi alacağım. Zaten diyet devam ediyordu

Günaydın canım maşallah küçük adama inşallah şeker çıkmaz canım çıksada kendine dert etme şunun şurasında azıcık bişi kalmış diyet yaparız yeterki iyi olsunlar kuzucuklar
Kuzucuklar için her şeye katlanırız dimi. Diyet de neymiş Çoookk teşekkür ederiz :)

Sen baslarda cok yavas kilo aliyordun. Benden geri geliyordu hatta. Simdi korkarim beni gectin.. ben 1 aydir hic kilo almadim cunku.. dikkat et canim esas bundan sonra kilo alacaz.
Şişkolamadım diye ağlıyordu şimdide eyvah kilolar diyo :) ben dedim ama takma keyfine bak diye dinlemiyolarki bu evhamlılar tombik olcak ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…