2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anlattiginin ayni bna da oluyor.genelde otrdgm yerden klkarkrn fln ypiyor.sertlesiyor yigiliyor gobek deliginin sagina ve soluna.

İyi akşamlar canım. Ben de diyordum sen neden cuma günleri dışında girmez oldun. Ben sordum canım normal karşıladı, herşey yolunda giderse 20-2 ağustos arası yapacağını konuştu, ücreti falan da anlaştık yani, neden kızsın ki. Sonuçta bu bebek çıkacak allahın izniyle.

Lohusa takımı aldinizmi kizlar? Daha önceki lohusa takimlarimda duruo sadece hastanede giymistim onlarida kullanabilirm aslnda ama tekrar aliyim diorum çok güzel modeller var nette
Bir tanem var yeter diyorum canım. Askılı, dizden, yakası açık veya düğmeli enli birşeyler istiyorum evde de giyeceğim. Elbise tipi pamuklu olsun. Ama bulamadım daha ))))

Sanırım benimki de onu yapıyor. İçeriden etim acıyor resmen.

Bencede kesin deli derler ben hastane odasinda suslu takimlarla cekilen fotograflara ozeniyorum aslinda sirf fotograf cekmek icin istiyorum bi tane yoksa giyecegimden degil...benim hastaneye kimse gelmez burda aileden kimse yok hastaneye gelecek kadar samimi komsu arkadasta yok kimseye haber vermeyi de dusunmuyorum esimle sessiz sedasiz gidip bebegimizle eve donmek nasip olur insallah

İyi geceler kızlar geriye dönüp biraz okudum asayiş berkemal sevindim ben koşturmaca devam dün sağlık ocağına gittim iki gündür pek oynamıyor gibi geldi ama şükür kalp atışları iyi ama bu ara çok sakin öyle şiddetli vurmaları yok hafif oynamalar var. Kaç gündür gece uyuyordum bugün gene kaçtı uyku akşamları geç yatmayı beceremiyorum kızımı uyuturlen yanında uyuyorum. Aslında yavaş yavaş yanında yatıp uyutmayı bırakmam lazım ama ağlıyor yat diye kıyamıyorum bu arada çok fazla kilo almışım dikkat et dedi hemşire nasıl kontrol etcem bilemiyorum

Bir tane gecelik al ben sezeryandım tabi ama ilk çıktığında gecelik giydiriyorlar dr hemşire gelip bakıyor duruma diye birde sondada oluyor pijama giyemezsin ama sonrasında pijamayla rahat ettim gep pijama giydim

Beyaz ekmek pirinc makarna ve serbetli tatli ya da direk sekeri birakirsan kilo bile verirsin canim. Cunku bunlari yemegi biraktiginda en basta ödem atıyorsun. Kilon dengeleniyor ve sadece bebek aliyor. Ben de ilk 5 ay hizli gittim. 7 kilo almistim doktorum ust sinirda gidiyorsun dedi. Sonra sekerim cikmasin diye kontrollu beslendim ve 2 kilo gitti. Hala daha kilo almadim. Bizi sisiren sadece karbonhidratmis onu anladim. Tam tahil ve bugdaydan baska karbonhidrat almiyorum

Son düzenleme:
Offf ekmek ve pilav olmadan doymuyorum ama olmadı kendi ekmeğimi alıp onu götüreyim işe tam tahıllı veya çavdar gibi tatlı dondurma ve sütlü daha çok severim ama olunca hepsini yiyorum dikkat edicem artık napalım teşekkür ederim

Merhaba kızlar nasılsınız giremedim kaç gündür bugün duş alırken farkettim sıcak suyla yıkandım biraz sütüm akmaya başla normal birşeydir inşllah
cnm aslında sıcak suyla banyo duş doğru değilmiş ama bende böyle suyum cok sıcak olmadan yıkanamayanlardanım bence bu konuda dikkat etmek gerek diye düşünüyorum

Güzel haberlerle gel inşallah canım benimkide ertesi gün kontrolüm büyümüşlerdir
Insallah canim búyúmùslerdir ben diyet yaptigim icin kiloyu cok merak ediyorum bakalim hayirlisi sende yakisıklını búyúmús gòrecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…