2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ilk ve tecrubesizim çevremdekiler kanama olacagı için koyu renkte gecelik ve sabahlık al diyorlar 2 tane ayrıca askılı olsa daha iyiymiş rahat emzirebilmek için. Bende daha almadım bakalım.

Ay ne rahatina düşkün bir kadin. Baska torunu var mi? Henuz torun sevgisi tatmamissa uzaktan gazel okuyor gibi geldi. Benim sosyetik kayinvalidem de bakmam dediydi sonra konken masalarini birakip torunlara seve seve kendisi bakti. Bu kadar tepkili olmasi cok enteresan. Hakkaten babaannelik yapmıyorsa sen de hic verme cocugu. Elbetteki anneyiz dogururuz da bakariz da. Bosversene. Ilk zamanlar icin de gozunu korkutma Allah buyuktur. Bak sabirsiz 3 gunumde kalkip yemek yaptim demisti. Insallah dogumun sorunsuz gecer. Dogum sekline karar verdin mi bilmiyorum ama en hizli normal dogum ile toparlaniyor anne. Allah dagina gore kar verir. Inan zorlanmayacaksin Allah büyüktür.
Ay cok kizdim suan o kaynanana

İnşallah gitmiştir canım güzel haberlerle gel inşallah

Reactions: D-E
D vitaminini òlçûp eksikse veriyolar canim magnezyumuda benim bacak ve kalca kramplarima verdi
Benim cins uyuz saglik ocagi doktoruma d vit bakalim dedim. Bakmaya gerek yok kesin eksiktir dedi ve takviyeden hic bahsetmedi ve onermedi. Allahtan onlarin eline bakmiyoruz ama yine de bu kadari da isguzarlik yani

Burdada yok oyle suslu dantelli lohusa takimlarindan....
Bence burda o takimlardan giysek herkes deli mi bunlar diye bakar.cogu restauranta bile spor ayakkabi esofman gidiyor. :) onden dugmeli geceliklerim var 1 uzun 1 kisa, 1de pijama koydummu fazla bile olur bana sanki.erkek misafirim gelmez hastaneye babamdan baska, kuzenler vs tatilde olurlar.rahatca takilirim gogusleri sala sala.

Kizlar bugún benim bebis gòbek deligimin altinda yanlamasina sertlik yapiyo anlamiyorum biryerinimi dayiyo yoksa bu kasilmami ama sonradan hareket esiyo orayi tùmsek yapiyo biraz sık oluyo anlamadim
Sırtıdır canım o benimkide öyle oluyo bazen sekilden şekile sokuyo göbegimi :)

Ay hesaplamaları karisabiliyor cok yorum olmus herseyi okuyamadim ama fikir vermesi acisindan benimkini paylaşabilirim sizinle siz de kebdi tarihlerinize gore kendi tablonuzu yapip ayinizi bilebilirsiniz esasinda. Ben su an asagi yukari 6.5 aylik oldum gibi.

Eklentiler

• Screenshot_20180522-002805.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 67
Disari ciktikca 1-2 parca alsan daha kolay olur senin icin.cok gece birakma herseyi bence.gittikce zorlasiyor hersey haftalar ilerledikce cunku.
Annem alma dedi eşimde anneni dinle 6 çocuk büyütmüş bir bildiği var diyo. Genelde dışarı birlikte çıkıyoruz. Kaçak alışveriş yapamıyorum.Haziran Sonunu beklemicem galiba. Şu ana kadar hareketli ve rahat geçirdim. Eşim hep öyle olacak sanıyor galiba.

Kizlar bugún benim bebis gòbek deligimin altinda yanlamasina sertlik yapiyo anlamiyorum biryerinimi dayiyo yoksa bu kasilmami ama sonradan hareket esiyo orayi tùmsek yapiyo biraz sık oluyo anlamadim
Benim bebek de gobek deligimin iki yaninda tumsek yapiyordu ve geriyordu. Ultrasonda anladik ki basi asagida popo yukarida ve gobegin ikitarafina dizlerini ayaklarini dayayip geriyor. Senin hareket tanimin benimkine benzer geldi. Seninde oyle olabilir

1-4 hafta 1 ay 5-8 hafta 2 ay 9-13 hafta 3 ay 14-17 hafta 4 ay 18-21 hafta 5 22-26 hafta 6 ay 27-30 hafta 7 ay 31-35 hafta 8 ay 36-40 hafta 9 ay Ben böyle hesaplıyorum ama yanlışmı bilmiyorum
Hesap dogru. 31. Haftada 8 e giriyorsun iste. Ama tamamlanip da ben 8 aylik gebeyim demen icin 35 haftanin dolmasi lazim. 31 ken 8 aylik olmuyorsun. 7 doldugu icin 7 aylik oluyorsun. Soranlara 8 e girdik diyebilirsin mesela

Bayramdan sonraya tatil plani yapiyor esim ben ozaman 34 haftalik falan oluyorum araba yolcugu yapabilirmiyim acaba

Bende bir sıkıntı olmaz sa temmuz 1 gibi İstanbul’a gelicem kendi arabamızla Gürcistan’dan 36 haftalık falan oluyorum eğer doğurmazsam yollarda:)
Insallah problem yasamazsiniz ama riskli oldugunu size hatirlatayim kizlar. Benim doktorum 32 den sonra uzun yolculugu yasakliyor. 32 ve 37 arasi riskli erken dogum olursa yollarda sıkıntı olur. Kendi hastanen doktorundan uzakta nasil olur bilemedim. Belki cok dusuk bir ihtimal belki hic birsey olmayacak. Ama olursa da ne olur onu hesap edip kar zarar hesabi yapmak lazim. Doktorunuzdan arabayla yolculuk yapabilirsin onayi almadan yola cikmayin derim nacizane

Yok yüzde 80 derken kullanan çoğunluktan bahsetmek istemiştim.. düşük cümle kurmusum.. pedi de stoklıuım ben de madem

Ortaya döktüm çocuk odasına ama yarıda yoruldum, yarın devam ederim. Ben artık doğurmam diye çöp bile bırakmamışım hepsini dağıtmışım, çok da güzel kaliteli firmalardan almıştım hepsini, tabi o zaman usd 2küsür tl idi, 600$ fazla maaşa çalışıyordum amerika ingiltereden siparişler veriyordum. :) olsun giyenlere helal olsun buna da pazardan alırız nolucak demi

Evet haklısın cnaım ben zaten konaklayarak gitmeyi düşünüyorum yani 3 4 günde yavaş yavaş gitmeyi düşünüyoruz inşllah bir aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…