2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar herkezeeeee
Ya kizlar Size bi sorum olucak.Şimdi benim 8 gün sonra randevum var,ve 7.aya girmiş olacağız insallahçok merak ediyorum herkez çevremdeki insanlar doğumun nasıl olacağını soruyorlar.Bilmiyorum diyorum,ama artık bende merak ediyorum.Doktoruma sorsam sizce erken mi daha?Kızar diye çekiniyorum daha erken der diye ama çok merak ediyorum

Lohusa takımı aldinizmi kizlar? Daha önceki lohusa takimlarimda duruo sadece hastanede giymistim onlarida kullanabilirm aslnda ama tekrar aliyim diorum çok güzel modeller var nette

Harketleride öyle aşırı güçlü değil her zaman bazen çok fazla hissettiriyor ben bu bebişi anlamadım gitti en başından yada ikinci olunca ve çok sorun yaşayınca çok mu evhamlandım diyoru
Her bebek birbirinden farkli ayni derecede hareket etmeyebilir ama doğunca kök sökturur merak etme :))

Lohusa takımı aldinizmi kizlar? Daha önceki lohusa takimlarimda duruo sadece hastanede giymistim onlarida kullanabilirm aslnda ama tekrar aliyim diorum çok güzel modeller var nette
Bi tane al içinde kalmasın ben de normal pijama takımı almiştim ilk gebeliğimde eskittim onları iki tane aldım o yüzden içindden nette çok güzel modeller var içimden almak geçiyorsa al bence

Her bebek birbirinden farkli ayni derecede hareket etmeyebilir ama doğunca kök sökturur merak etme
Ay gözümün önünde olsunda ne yaparsa yapsın sıpaaaa

Merhaba canim, doktoruna normal dogum icin herhangi bir riskim var mi diye sorabilirsin mesela.boylece konu acilir.

Ben 30+ lı haftalarda dr çatı muayenesi isteyince konuşmuştum norrmal istemiyorum bakmayın dedim eğer normal istiyorsan akışına bırak nasıl olsa onun kararı bebeğin keyfine kalmış ama sezaryen istiyorsan söyleyebilirsin bu arada dr neden kızsın ilk gebeliğin ve bilgi almak en tabii hakkın sor kendini rahatlat

Evet alıcam valla görünce hevesleniorum

Ne guzel gelin gibi hazirlaniyorsunuz kizlar.ingiliz sitelerine bakiyorum da hastane cantasi icin hep eski rahat pijamalarinizdan 2 tane koyun yaziyor.malum batma cikma olaylari olabilecegi icin ki magazalara bakiyim dedim emzirmeye uygun gecelik pijama vs hepsi klasik nene isi neredeyse.

Modaya uyuyoruz napalım görünce insanın içi gidiyor o kadar güzelki herşey sen yinede en güzellerinden seçmeye çalış canım

Dogrudur cnm yurtdisinda yasiyorsan pek böyle lohusa takımları süslü dantelli kıyafetler falan yoktur biz Türkler belki abartiyoruzdur :))

Niye doktora soruyorsunki senin de ilk gebelik normal istiyorsan normal olacak de.. eger bi zorunluluk olurda sezeryana donerse ona o zaman doktorun karar verir

Be güzel herkes her hazırlığını yapmış. Ben daha başlamadım bile. Haziran sonu başlayalım diyorum. O zamanda ağırlaşacağım. Tek başıma üstesinden umarım gelebilirim. Malesef Türkiye’deki gibi çok fazla çeşit seçenek yok. Artık olduğu kadar yapacaz.

Burdada yok oyle suslu dantelli lohusa takimlarindan....

Ya kzlar smdi bnm ilk hamileligim boylw lohusa takimlarinda da hevesim yok doğrusu alsam giymeyecegimide biliyorum. Normal pijama takımı alsam olmaz mi. Tesettürluyum bu arada. Doğumdan snra neler oluyor isler nasil gidiyor blmiyorumda hastenede kalmam gerekecek mi vs.

Bizim burda bir abla var ikiz oğulları var 20 li yaslarında şimdi biri iri digeri ufak tefek. Diyorum abla bunlar neden böyle sorma doğduklarından beri böyleler iri olanı zayıf olanı ezmiş diyor gülüyoruz :) seninkileri tembihle eşit yer paylaşımı yapsınlar :)

Disari ciktikca 1-2 parca alsan daha kolay olur senin icin.cok gece birakma herseyi bence.gittikce zorlasiyor hersey haftalar ilerledikce cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…