2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Diyet canim ben diyet yapali kilo bile versigimi dúsûnúyorum

Teşekkür ederim canm

gazelim_24 bencede sıcak suyla banyo yapmamaya dikkat et gögüslere dikkat etmek gerekiyor sıkmak vs gibi şeyler son aylarda doğumu tetikliyor demişti dr um bence direk süt geldiyse dr unla görüş benden son ay beyaz sıvı gelmişti damla damla dr dikkat et demişti

Çok teşekkürler canm sorayım bakalim ne diycek,Ben kan sulandırıcı iğne ile hap kullanıyorum o yüzden de sezeryan istiyorum ama araştırdıgıma göre benim doktorum normal doğum taraftarymş bakalım kabul edicek mi .Netim bitti alamadım o yüzden bayadır giremiyorum.Şimdide eşimin telinden giriyorum zaten

Himm epey ayni durumda olan var desene. Ama E Egepam in anlttigi gibi pozisyonu hakkinda bilgim yok. Iki gecedir korkutuyor yalanci kasilma mi sıklaştı yoksa bebek mi bilemedim o derece
Ayyy maşallah yaa ne güzel gurubumuz 30 lu haftalarida gördü çok şükür.İnşallah sağ salim kucağımiza aldığımız günü de görürüzz❤❤

M Myps bu sizi ishal yapan ilaclar neler bize de deyiverin. Ben kabızlıktan müzdaripim emin olun boyle daha zor
canım ben zaten normalde de hastalanmadan önce ishal olurdum. yine öyle başladı. sonra hamile kaldığımı öğrendim folik asit içmeye başladım hiç kesilmedi. o bitti kan ilacına geçirdi doktor. doktorla paylaştım artık iş yerinde çok sıkıntı oluyor çünkü 3-4 tane ilaç değiştirdik ama kesilmedi hiç. yediğim yemek yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum çünkü en fazla yarım saat kalıyor midemde başlarda kilo verdirdi şimdide alım da durdu verimim de. hala aynı kilomda sabitim. ama size önerim kuru kayısı süt baya rahatlatıyor :)

B
Ay süper bende karar verdim dikkat edicem senle aynı hafta gibiyiz sen nasıl bir diyet uyguluyorsun
Enim gebelik şekerim sinirda cikti canim diyetisyenin verdigini uyguladigim zaman dùzeliyo tabiki arada kacamaklarim oluyo ben ekmegi tamamen kestim hicbirini yemiyorum makarna pilav kizartma hamur isi yemiyorum hic meyveyide gúnde 1 araògúnde yeme hakkim var ama onunla birlikte sût ayran yada yogurt yiyorum bir ògún sebze yiyorsam bir ògyn et tavuk yiyorum tabi az porsiyon olarak gùnde 6 ògyn 3 ana 3 ara ògún 9 30 dan sonra hicbirsey yemiyorum gúnde 3 4 litre su iciyorum ve òglen ve aksam yemeklerinden 1 saat sonra yarim saat yúrûyorum

Bunları yapmam biraz zor maşallah sana uygulayabiliyorsan ama uğraşıcam artık teşekkür ederim

Bunları yapmam biraz zor maşallah sana uygulayabiliyorsan ama uğraşıcam artık teşekkür ederim
benımde tokluk yüksek cıkıyor 190 falan bende dıkkat etmeye calısıyorum kendı kendıme canım ..tatlıyı şekerı pirinc makarna vs kestım ara öğünler ve kavaltı cok onemlı sağlam kavaltı yapılması lazım ..bakalım bebişlerimize bişe olmasında

Boşver verdiklerinin cocuklari mutlu olup gitmiştir cnm :) ben ikinci çocuğu düşündüğüm için bi kısmını vermiştim bi kismini sakladım tabi oglum sadece unixex olanları giyebilecek. Yine 2 poşet kiyafet dışarı vercem.

Ben sormuştum doktoruma şimdilik hersey çok güzel gidiyor kilosu falan normal doğum görünüyor ama son ana kadar bilemeyiz bebeğin keyfine baglıyız :)

Çogu zaten fazla yemedigim seylerdi beni zorlayan meyve ve tatli oldu meyveyi gúnde 1 yiyorum tatliyoda aksamlari dondurmayla yetiniyorum tatliyi yiyince yúrúyúp su iciyorum 3 haftadir yapiyorum alistim gibi bosey ama hep ac dolasiyorum gibi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…