2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Topikin neredeyse hepsi diyette şeker yüzünden gel sende katıl aramıza :)

Tam 29 30 lu haftalarda beyin gelisimi hiz kazaniyormus kizlar. Bir cok sitede omega3 alimina dikkat yaziyordu. Hicbirsey yapmasaniz da ceviz ve zeytini daha cok tuketin. Zeka kupu cocuklar doguracaz
Evhamdan kurtulup zeka küpüne doğru koşsunlar deilmi

günaydın kızçeler..günümüz güzel geçsin inşallah ...bebek bakım malzemelerını bezını vs hangı marka aldınız bıde kızlar benım onlar kaldı
Ben bezi prima,şampuan losyon vs olarak mustela,pişik kremi sudocrem tercih ettim,ıslak mendil olarak kullanmak için temizleme pamuklarından aldım uzunca bi süre ılık suyla temizlemeyi düşünüyorum,ama yinede acil durumlarda kullanırım diyede 3lü unibaby aldım

Insallah canim búyúmùslerdir ben diyet yaptigim icin kiloyu cok merak ediyorum bakalim hayirlisi sende yakisıklını búyúmús gòrecen
Bugün sen prensesi bende yarın prens oğluşumu görecem büyümüşlerdir inşallah saglıkları yerindedir vede güzel pozlar verirler kuzucuklar

Canım çok çok erken doğumm yaptım ben daha sonra anlatırım. Ama şükür tekrarlama gibi bi durum yok çok şükür gebelik sürecimde farklı.
Dr un ailesi istanbulda ama tatile bodruma gidiyorlar canım. İstanbulda olsa sıkıntı olmaz o gelmese ben giderim

Kızlarr birkaç gündür giremedim şööyle biraz atlaya atlaya okudum hiçbirimizde ters bişey tok herkes iyi çok şükür
Bende şeker yüklemesine geldim içim bayıldı yeminle kendimde bYılcam şimdi. Biraxdan 1. Saat bakılcak daha 1 saat daha beklicem

Allah kolaylık versin,inşallah çıkmaz şekerin

günaydın kızçeler..günümüz güzel geçsin inşallah ...bebek bakım malzemelerını bezını vs hangı marka aldınız bıde kızlar benım onlar kaldı
Günaydın ben kızım atopik dermatit oldu doğduktan sonra o yüzden denemediğim şampuan kalmadı en son mustela iyi geldi hala onu kullanıyoruz ikisinede onu devam ederim. Bepantene pişik önleyici ve pişik varsada hametan kullanmıştım. Bez prima yeşil olandı ama ilk doğunca molfiks göbek bağı oyuntulu iyi oldu düşene kadar. Pamuk ve su ama çanta için uni baby yenidoğan ıslak pamuk veya organik o tarz bişey alabilirsin. Haa nette mustela hoşgeldin bebek çantalı set kampanyada bulup almıştım geçen ay takip et onlarıda kolay gelsin

Kahvaltı işyerinde yapıyorum öğlen burda yiyorum o yüzden çok ayarlayamıyorum ama ekmeğimi getiricem artık dikkat et kolay gelsin sanada

Hamileykende aç kalınmazki arkadaş:) yemediğin şeyler olması iyi olmuş ben zaten yemeyi severim bide bu halde aç kurt gibi herşeyi canım istiyor

Topikin neredeyse hepsi diyette şeker yüzünden gel sende katıl aramıza :)
Hoşbulduk:)Evet ya öyleymiş bi ben aldım sanırım bu kadar kiloyu

ANNELEr selam acil bilgi verirseniz hastanedeyim suan.

Şeker yükleme 2 hafta önce yaptırdim şimdi tekrar açlık tokluk şekerime baktırmak icin hastanedeyim kontrol yaptiricam, açlık icin verdim peki tokluk icin yemekten kaç saat sonra vermem gerekiyor 1 saat mi 2 saat mi ?

Günaydın güzel anneler
Az önce bir video izledim ve baya duygulandım, prematüre doğan ikizler ilk bakımları yapılırken birbirlerinden ayrılınca ağlayıp birbirlerine temas ettirilip kalp seslerini duyunca hemen susuyorlardı, Ne büyük mucize gerçekten

Bana yapılmadı yükleme. Ama eski hamileliğimde yapılırken 1. Saat toklukta bakıldı ,2. Saat toklukta bakıldı.

Canım ben şimdi yükleme için beklemedeyim. Açlık bakıldı yükşemeden sonra 1. Saat tokluk bakıldı şimdi 2. Saati bekliyoeum

G Gurmes şeker yükleme yaprtıdıysan ve sadece açlık tokluk istiyorlarsa ağzına aldığın ilk lokmandan sonrası ikinci saat tokluk oluyor bilgine :)
güzel çıkması dileğiyle

Şekerliler aranıza alın beni de
dün sonuçlarım çıktı açlık tokluk bakılmıştı biraz yüksek çıkmış
dikkat edip 2 hafta sonra tekrar baktırcam bakalım ne çıkacak

kan hapına da başladı doktor bu arada
magnezyum bitmişti aldım onu da 1 tanesi bile rahatlattı nasıl alışmışım

C cagla1809 horoz lojistiği aradım en son salı ya da çarşamba oradan alıcaz
her gün araç yönlendiremiyoruz dedi bekliyorum
daha ne kadar beklicez merak ediyorum

ONTK

@etka31112 valla burnu kime benziyor meraktayız bakalım doğana kadar değişecek mi

Kizlar biz gòrústen çıktık benim cimcime kizim gayet iyiymiş 1370 kilo 39 cantim olmusum siyumuz rahimdeki yerimiz servikal uzunlugumuz gayet iyiymis haftamizla uyumluymusuz buarada diyettende gectim dikkat edecez gúmde 1 kere aksam tokluk 2 saat òlccem gúnasirida aclik òlçcem tatli olarakta dondurma aksamlari yúrúyús ve bol su kaydiyla yiyebilorsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…