2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Himm epey ayni durumda olan var desene. Ama E Egepam in anlttigi gibi pozisyonu hakkinda bilgim yok. Iki gecedir korkutuyor yalanci kasilma mi sıklaştı yoksa bebek mi bilemedim o derece
Yalanci sanci gunde 10 taneyi gecerse onemli bulgu. O zaman doktoruna soylemelisin. Zaten az kaldi bi dahaki kontrole nst ya girmeye baslariz. Sancilar da varsa cikar. Ama korkuyorsan bir gunde kac kere sertlesiyor say bakalim. Yalniz bu sertlesme tek bir tarafta olmuyor. Tum karnin bir anda sertlesiyor sertlesmeyle adet agrisina benzer bir agri kasiklara iniyor sonra gitgide hafifliyor ve yumuşuyor. Benimki boyle yani ve yalancı sanci oldugunu anliyorum. Bunun sayisi ve ritmik duzenli olmamasi önemli. Duzenli degilse hic kafaya takmaya gerek yok bence

Süper canım. Tatlış napıyordu içeride? Dondurma ödülü almışsınız :) ne güzel.
Kızçe büyüdü maşallah Aşağı yukarı aynı bizim bebişler. Ben dayanamadım gece pasta yedim, onun da şekerini fazla kaçırmışım. Gece benim bebek neler yapıyordu neler. Yumruk gibi bir şey karnımın içinde kabarık geziyordu yukarı aşağı, artık neresiydi bilemedim. Üstten çok bariz görünüyordu. Kızım diyor anne bu çıkmaya çalışıyor ))))))

Kızlar hastane odası suslemeyi yada susletmeyi dusunuomusunuz??
Düşünmüyodum ama kanıma girdiler :) biraz şeker biraz kokulu taştan magnet bi melek kanadı kapı susu bide bebek besigi icin etrafina gecirilen tüylü bi tül olcak :) doğurup eve dönmeyi düsünüyodum ama gördükçe özenmeye başladım.

Kizlar biz doktordan ciktik, hersey yolunda dedi ama bebegimin basi hala yukarda ayaklari asagida, normal pozisyona donmezse normal dogum yapamasin dedi. Sizce 28 haftadan sonra donebilir mi? Bi de vajinal kultur yapti, bakterim gitmis mi bakma icin, tahliller persembe cikacak.

Walla yersen sonu fena. Kac kilo aldin bilmiyorum ama son aylarda sadece bebek 2.5 kilo alacak. Ustune suyu rahmin derken sadece 3 kilo ondan alacaksin. E sen yediklerinle beraber bunu en az 5 veya 6 ya cikartirsin. Suanki kilonun ustune 5 veya 6 koydugunda kendini nasil hissediyorsun

Bende aksamlari dondurmayi yerim yúrúyuse cikarim bol su ictikmide tamam sende òyle yap pastayi yedinmi disari cik cikamazsan koridorda tur at tabi bol suda ic ben doktora dedimki yemek neysede benim canim tatloyo cok istiyo desldim dondurma yesem neolur dedim oda olur ama abartma dedi

Epey dusunup bekledikten sonra hastane icin bir kac urun siparis verdim. Bakalim nasil gelecekler.
50 tane hediyelik kolonya
50 tane nazar duali magnet
Kapi susu
Cibinlik
Tac terlik
Bir de bebise tulum takimi
Hepsi bu kadar 590 tl tuttu. Bir de 10 tane ucan balon koyariz odaya. Hoşgeldin Nehir flamasi da astik mi yeter de artar. Ha bir de cikolata yaptiracam. Gelince resim atarim size de

Aşkım benim kanamadan dolayı dolanmak yasak, minimum hareket ediyorum. Hastaneye yatış vermemesi için ikna etmiştim dr u. Haftaya ne gösterir bakalım. Yoksa seve seve yürürüm, belediyenin dibindeyiz , ramazan konserlerini,tiyatrolarını her akşam boynu bükük balkondan dinliyorum ağlayasım geliyor.

Canim aclik sekeri 10 veya 12 saat acliktan sonra uyanir uyanmaz bakilmaliymis. Eger hastaneye giderken yuruduysen o senin aclik sekerini daha dusuk cikarir haberin olsun. Tokluk icin 1. Saat bakilirsa 140 i 2. Saat bakikirsa 120 yi gecmemeli. Hadi bol sans

28 ile 32. Hafta arasi donmeleri gerekiyor diye biliyorum. Bebegin kilosuna gore 32 den sonra yeri olursa bi ihtimal sonra da donebilir. Ama doktor yeri yok donmez derse makat gelis olur

Reactions: D-E
Ben de karpuza dadandim bu ara. Simdilik fazla yukseltmedi. Nasil guzel bir meyvedir o ya

İnşallah oda temiz çıkar canım. Bebişte döner büyük ihtimal bi arkadaşımın bebeği 34te döndü henüz var dönmesi için zaman

Reactions: D-E
Şu sıcakta en fazla içimi soğutan meyveeee
Kiz sekeri de abarti gelmedi bana. 100 gr da 6 gr seker varmis. Hic seker tuketmiyoruz zaten 10 gr da sekeri karpuzdan alalim ne olacak. Ama incir fena. Kuru incirde 45 gr mi ne vardi. Nerdeyse seker yuklemesi yapilmis gibi olur insan. Bence glikoz surubu icemeyenler kuru incir yesin. Ayni hesap :)

Gunaydin butun annelere herkes iyidir umarim
Kaşına kaşına geziyoz canim. Bu halimle bir de kalkip hazirlanip hem esimin isyerine gidecem bir de aksam yemege davete gidecem. Bacaklari görseniz kan revan icinde. Elbiseyi nasil giyecem onu düşünüyorum. Senin nasil.gidiyor?

Ben 7 aydir yapsam mi yapmasam mi diye dusundum durdum. Once isim netlessin diye beklerken dusundum. Bir de alisverislerim tamam susleme ikram masraflarini son aylara birakirim demistim. Yapmasam icimde kalabilir diye dusundum. Kimse gelmese de fotoğraflari olur ki gelenim de olur zaten. Derken verdik siparis. Ama oyle igneden iplige almadim yani. Gozonunde olan seyleri hepsini ayni konseptte olacak sekilde istedim. Haydi hayirlisi

Canim ay gun olarak hesaplaniyor toplam hanilelik 280 gun sen kalan gunde 70 e dusersen 7. Ayi doldurup 8e giriyorsun cunku 7 ay 210 gun yapar
Bu hesap işi beynini yakar insanın:)zaman çabuk geçsin diye sanırım fazla fazla hesaplıyor olabilirim:)
Aslında hep ılık suyla duş alırım bazıların daha erken akıyor ama bu hafta gidicem dktr söyliycem muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…