- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #39.621
Aglama canim sonunda kavusacagin minnak bir yavrun olacak insalah onu dúsynAşkım benim kanamadan dolayı dolanmak yasak, minimum hareket ediyorum. Hastaneye yatış vermemesi için ikna etmiştim dr u. Haftaya ne gösterir bakalım. Yoksa seve seve yürürüm, belediyenin dibindeyiz , ramazan konserlerini,tiyatrolarını her akşam boynu bükük balkondan dinliyorum ağlayasım geliyor.
Vücudunun tepkisine göre tüket canım su oranıda fazla olunca içinde dengeliyor olabilir. Bu arada hayırlı olsun hastane süslemen gelince bizede at fikir olsunKiz sekeri de abarti gelmedi bana. 100 gr da 6 gr seker varmis. Hic seker tuketmiyoruz zaten 10 gr da sekeri karpuzdan alalim ne olacak. Ama incir fena. Kuru incirde 45 gr mi ne vardi. Nerdeyse seker yuklemesi yapilmis gibi olur insan. Bence glikoz surubu icemeyenler kuru incir yesin. Ayni hesap :)
Ben de karpuza dadandim bu ara. Simdilik fazla yukseltmedi. Nasil guzel bir meyvedir o ya
Bende 2 hafta onceye kadar istemiyodum.yaza denk geldigi icin cok gelenim olmaz ama ilerde keşke yapsaydım demiyim dedim.zaten çok doldurmam.evimde hatırası olur resmi olur en azından :)ben bunları beğendim.Ben 7 aydir yapsam mi yapmasam mi diye dusundum durdum. Once isim netlessin diye beklerken dusundum. Bir de alisverislerim tamam susleme ikram masraflarini son aylara birakirim demistim. Yapmasam icimde kalabilir diye dusundum. Kimse gelmese de fotoğraflari olur ki gelenim de olur zaten. Derken verdik siparis. Ama oyle igneden iplige almadim yani. Gozonunde olan seyleri hepsini ayni konseptte olacak sekilde istedim. Haydi hayirlisi
Gecmis olsun canim az kaldi buda senin imtihanin oldu insallah gecer bir an once bende iyiyim diyorum ama asagi tarafim cok agriyor. Bu arada msjini gordum tatille ilgili dusunceni bakalim bir doktora danisiyimda cocuk dogduktan sonrada hava serinliyor diye dogmadan goturmeye karar vermis esimKaşına kaşına geziyoz canim. Bu halimle bir de kalkip hazirlanip hem esimin isyerine gidecem bir de aksam yemege davete gidecem. Bacaklari görseniz kan revan icinde. Elbiseyi nasil giyecem onu düşünüyorum. Senin nasil.gidiyor?
Aa kalp kalbe karsiymisAyni gun ayni saatte ayni seyleri dusunmusuz demekki. Ben az once yazdim birseyler. Daha yeni bugun siparis verdim abarti olmamak kaydiyla. Bi bak istersen
Nettenmi siparis verdin cnm? Bnde bi bakiym diorum ama o kadar çok nette yer varmı karar veremedim bnde öyle çok abartiya kaçmadan hoş zarif ürünler almak istiorumBen 7 aydir yapsam mi yapmasam mi diye dusundum durdum. Once isim netlessin diye beklerken dusundum. Bir de alisverislerim tamam susleme ikram masraflarini son aylara birakirim demistim. Yapmasam icimde kalabilir diye dusundum. Kimse gelmese de fotoğraflari olur ki gelenim de olur zaten. Derken verdik siparis. Ama oyle igneden iplige almadim yani. Gozonunde olan seyleri hepsini ayni konseptte olacak sekilde istedim. Haydi hayirlisi
Evet rahatına çok düşkün eşyaya çok değer veriyor bir bardağı kırılsın kıyameti koparıyor. Ben onun evinde biseye dokumaya korkuyorum :) eşim diyor küçükken bize karşıda öyleydi diye hep kızar dovermis. Mesela anlatıyor birgün yeğenini almış yanına çocukta kucukmus çok ağlamış oda sen misin ağlayan diye fırlatıp atmış çocuğu bi yerini çarpmış neresi olduğunu unuttum mos mor olmuş çocuğa annesi demiş ne oldu çocukta korkudan düştüm demiş diyememis o yaptı diye bana anlatıyor eyvah dedim desene sana çocuk emanet edilmez dedim. Oda bozuldu ben öyle deyince :) daha belli değil ama ben normal doğum olsun istiyorum inşallah da öyle olur. Allah bi yol gösterir elbet doğsun da herşeyin bir çaresi bulunur. Nasıl bakarım diye korkmuyorum kendime diyorum ben anneyim herşeyin üstesinden gelebilirim diye kendimi motive ediyorum. Valla zamanında bende çok kızıyodum bana söylediği laflara ben ellemem dokunmak banane torun falan ben bakamam bana gelmez öyle şeyler sürekli söylerdi. Artık umursamıyorum çocuğuna bakamamıs da torununa mı bakacak diyorum ben bulurum bi yolunu benim çocuğum sağlıkla dünyaya gelsin başka bişey istemiyorumAy ne rahatina düşkün bir kadin. Baska torunu var mi? Henuz torun sevgisi tatmamissa uzaktan gazel okuyor gibi geldi. Benim sosyetik kayinvalidem de bakmam dediydi sonra konken masalarini birakip torunlara seve seve kendisi bakti. Bu kadar tepkili olmasi cok enteresan. Hakkaten babaannelik yapmıyorsa sen de hic verme cocugu. Elbetteki anneyiz dogururuz da bakariz da. Bosversene. Ilk zamanlar icin de gozunu korkutma Allah buyuktur. Bak sabirsiz 3 gunumde kalkip yemek yaptim demisti. Insallah dogumun sorunsuz gecer. Dogum sekline karar verdin mi bilmiyorum ama en hizli normal dogum ile toparlaniyor anne. Allah dagina gore kar verir. Inan zorlanmayacaksin Allah büyüktür.
Ay cok kizdim suan o kaynanana
Evet insan korkuyor :) galiba yaramaz olucaklar :)Felaket acıdı ya ilki ağrısız geçince bundan korktum yaramaz bebekler
O nasil bir anneymis hic ki evlat sefkati diye bir sey gelememis dogumdan sonra. Biz baskasinin cocuguna bakarken gozunun icine bakiyoruz aman bir sey olmasin diyeEvet rahatına çok düşkün eşyaya çok değer veriyor bir bardağı kırılsın kıyameti koparıyor. Ben onun evinde biseye dokumaya korkuyorum :) eşim diyor küçükken bize karşıda öyleydi diye hep kızar dovermis. Mesela anlatıyor birgün yeğenini almış yanına çocukta kucukmus çok ağlamış oda sen misin ağlayan diye fırlatıp atmış çocuğu bi yerini çarpmış neresi olduğunu unuttum mos mor olmuş çocuğa annesi demiş ne oldu çocukta korkudan düştüm demiş diyememis o yaptı diye bana anlatıyor eyvah dedim desene sana çocuk emanet edilmez dedim. Oda bozuldu ben öyle deyince :) daha belli değil ama ben normal doğum olsun istiyorum inşallah da öyle olur. Allah bi yol gösterir elbet doğsun da herşeyin bir çaresi bulunur. Nasıl bakarım diye korkmuyorum kendime diyorum ben anneyim herşeyin üstesinden gelebilirim diye kendimi motive ediyorum. Valla zamanında bende çok kızıyodum bana söylediği laflara ben ellemem dokunmak banane torun falan ben bakamam bana gelmez öyle şeyler sürekli söylerdi. Artık umursamıyorum çocuğuna bakamamıs da torununa mı bakacak diyorum ben bulurum bi yolunu benim çocuğum sağlıkla dünyaya gelsin başka bişey istemiyorum
Dogrudur cnm ztn bunlar işin süslü tarafı saglikla dogsunlar öncelikle. Bizim ziyarete gelenler olurda, ben aslında birileri gelicek dusuncesyle degilde kendimi iyi hissetmek ,hastané odasıni goruntusunu degistirmek nietyle odayı susletmek istiorum benim ufak kızda pek meraklı anne odayı susleyelim diye tutturdu oda anası gibi süse düşkünBen heves etmiyorum bir gün için. Kimsem de gelmeyeceği için umrumda değil )))))
Yani çokta yerinde olmuş cnm bunlar hayatta sürekli yaşanan seyler değil insan kendini daha iyi hissedio resimler cekilio hatıra kalıyo hersey.Düşünmüyodum ama kanıma girdiler :) biraz şeker biraz kokulu taştan magnet bi melek kanadı kapı susu bide bebek besigi icin etrafina gecirilen tüylü bi tül olcak :) doğurup eve dönmeyi düsünüyodum ama gördükçe özenmeye başladım.
Son anda sancıyla bile dondüğünü duymuştum cnm daha zmn var umarım döner donmessede Dr senin için en iyi kararı verir benceKizlar biz doktordan ciktik, hersey yolunda dedi ama bebegimin basi hala yukarda ayaklari asagida, normal pozisyona donmezse normal dogum yapamasin dedi. Sizce 28 haftadan sonra donebilir mi? Bi de vajinal kultur yapti, bakterim gitmis mi bakma icin, tahliller persembe cikacak.
Evet rahatına çok düşkün eşyaya çok değer veriyor bir bardağı kırılsın kıyameti koparıyor. Ben onun evinde biseye dokumaya korkuyorum :) eşim diyor küçükken bize karşıda öyleydi diye hep kızar dovermis. Mesela anlatıyor birgün yeğenini almış yanına çocukta kucukmus çok ağlamış oda sen misin ağlayan diye fırlatıp atmış çocuğu bi yerini çarpmış neresi olduğunu unuttum mos mor olmuş çocuğa annesi demiş ne oldu çocukta korkudan düştüm demiş diyememis o yaptı diye bana anlatıyor eyvah dedim desene sana çocuk emanet edilmez dedim. Oda bozuldu ben öyle deyince :) daha belli değil ama ben normal doğum olsun istiyorum inşallah da öyle olur. Allah bi yol gösterir elbet doğsun da herşeyin bir çaresi bulunur. Nasıl bakarım diye korkmuyorum kendime diyorum ben anneyim herşeyin üstesinden gelebilirim diye kendimi motive ediyorum. Valla zamanında bende çok kızıyodum bana söylediği laflara ben ellemem dokunmak banane torun falan ben bakamam bana gelmez öyle şeyler sürekli söylerdi. Artık umursamıyorum çocuğuna bakamamıs da torununa mı bakacak diyorum ben bulurum bi yolunu benim çocuğum sağlıkla dünyaya gelsin başka bişey istemiyorum
Instagramdan aldim canim. Gelsinler sana yazarim ozelden. Daha önce buraya da atmistim resim adres de vermiştim. Ordan aldim.Nettenmi siparis verdin cnm? Bnde bi bakiym diorum ama o kadar çok nette yer varmı karar veremedim bnde öyle çok abartiya kaçmadan hoş zarif ürünler almak istiorum
O sıkıntı hepimiz de var ya. Yaz tatili heba oldu. Biz 29 ekimde sapanca ya da antalya taraflarına kacalim diyoruz ama bakalim nasil olcakGecmis olsun canim az kaldi buda senin imtihanin oldu insallah gecer bir an once bende iyiyim diyorum ama asagi tarafim cok agriyor. Bu arada msjini gordum tatille ilgili dusunceni bakalim bir doktora danisiyimda cocuk dogduktan sonrada hava serinliyor diye dogmadan goturmeye karar vermis esim
Cok guzeller ben cok begendim. Melek konseptli. Biz çiçek konseptli yaptık. Kucuk kucuk mine ciceklerle susletiyorumBende 2 hafta onceye kadar istemiyodum.yaza denk geldigi icin cok gelenim olmaz ama ilerde keşke yapsaydım demiyim dedim.zaten çok doldurmam.evimde hatırası olur resmi olur en azından :)ben bunları beğendim.
Şimdi gördüm aldiklarini bncede yeterli daha fazlasına hiç gerek yok güle güle kullan cnmEpey dusunup bekledikten sonra hastane icin bir kac urun siparis verdim. Bakalim nasil gelecekler.
50 tane hediyelik kolonya
50 tane nazar duali magnet
Kapi susu
Cibinlik
Tac terlik
Bir de bebise tulum takimi
Hepsi bu kadar 590 tl tuttu. Bir de 10 tane ucan balon koyariz odaya. Hoşgeldin Nehir flamasi da astik mi yeter de artar. Ha bir de cikolata yaptiracam. Gelince resim atarim size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?