- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #39.641
Uyandıktan 3 saat sonra kanı vermiştim anca doktor sırası geldi istek yaptı kan verdim ama cok az yürüdum oturarak bekledim 1 saat verdim tokluk kanını, insalalh iyi sonuçlar alırım,Canim aclik sekeri 10 veya 12 saat acliktan sonra uyanir uyanmaz bakilmaliymis. Eger hastaneye giderken yuruduysen o senin aclik sekerini daha dusuk cikarir haberin olsun. Tokluk icin 1. Saat bakilirsa 140 i 2. Saat bakikirsa 120 yi gecmemeli. Hadi bol sans
Ben ilk kızımda 8-10 pembe balon şişirip yatak başına vs asmıştım birde bebek yatağının ölçüsünü alıp tül alıp lastikle onu süslemiştim. Küçük hediyelik magnet vardı süslü sepetimde birde arkadaşım süslü cupcake yamıştı yetti gayet güzel oldu. Bundada lokum koyup süslü bişekilde, magnet gene balon ve puset tülü yaparım sanırım birde lohusa şerbeti olabilir cam musluklu kavanozda benimde pek gelenim olmaz bu sefer ama diğerine yaptım biraz yaparım geneKızlar hastane odası suslemeyi yada susletmeyi dusunuomusunuz??
13 kg dayım ilk kızımda 30 la kapatmıştımWalla yersen sonu fena. Kac kilo aldin bilmiyorum ama son aylarda sadece bebek 2.5 kilo alacak. Ustune suyu rahmin derken sadece 3 kilo ondan alacaksin. E sen yediklerinle beraber bunu en az 5 veya 6 ya cikartirsin. Suanki kilonun ustune 5 veya 6 koydugunda kendini nasil hissediyorsun
Bacaklarına noldu hayırdır. Dikkat et kendine artık fazla yormaKaşına kaşına geziyoz canim. Bu halimle bir de kalkip hazirlanip hem esimin isyerine gidecem bir de aksam yemege davete gidecem. Bacaklari görseniz kan revan icinde. Elbiseyi nasil giyecem onu düşünüyorum. Senin nasil.gidiyor?
Analık yönetmeliğini oku bilgit diye bir site var ordan bak işten atamaz bu sebeple ancak başka bahane ve mobing uygulayabilir dava açarsan işe iade geri yapılır ama huzur kısmını bilemem tabi hem 4 ay izin hakkınvar öncesi sonrası ne farkeder önce alırsan sonra erken başlarsınrofleli_kedi canım gecmiş olsun aclıkmı yuksek cıktı toklukmu ? Bende dikkat etmeye calısıyorum gecen iftarda cok yemememe ragmen ama karpuza abanmıştım bır saat sonra makıneyle ölçtğm 190 cıktı cok üzüldüm dıkkat etmeye basladım bıraz .. Valla nasılsın bılmıyom ne kadar beklıcez nerdeyse ıkı ay kaldı oda yok daha.. Bıraz önce moralim cok bozuldu ağla ağla içim çıktı.. Bizim patrona dedımkı ıkı ay sonra dogum iznine cıkcamben yerıme bırını bakayımmı vs benı işten cıkarcak gıbıme geldi net bişeyler söylemedi. . Haklarımıda tam bılmıyom nasıl olcak bakalım
Daha cok erken canim.32 hafta civari donmesi beklenir.hatta burda son ana kadar bekleyen bile var donmesi icin.cunku normal dogumu herkes istiyor.acil durumlarda sezeryana aliniyor hamileler.Kizlar biz doktordan ciktik, hersey yolunda dedi ama bebegimin basi hala yukarda ayaklari asagida, normal pozisyona donmezse normal dogum yapamasin dedi. Sizce 28 haftadan sonra donebilir mi? Bi de vajinal kultur yapti, bakterim gitmis mi bakma icin, tahliller persembe cikacak.
Bizde muglaya gidecegiz eger dogumdan sonra olursa Antalya olcak bizim icin biraz serinlemesi cok onemli degilde cocuk icin hava degisimi iyi olmaz heraldeO sıkıntı hepimiz de var ya. Yaz tatili heba oldu. Biz 29 ekimde sapanca ya da antalya taraflarına kacalim diyoruz ama bakalim nasil olcak
Cidden tatil konusu bizde de epey sorun eşim kızıyor sana dedim kış sonu yapalım bebeği diye ilkinde geç gebe kaldım korunmadığım halde ama bu beyefendi hemen gelmek istedi ben ne yapayım yine geç olur sandımO sıkıntı hepimiz de var ya. Yaz tatili heba oldu. Biz 29 ekimde sapanca ya da antalya taraflarına kacalim diyoruz ama bakalim nasil olcak
Ben ilk kızımda 8-10 pembe balon şişirip yatak başına vs asmıştım birde bebek yatağının ölçüsünü alıp tül alıp lastikle onu süslemiştim. Küçük hediyelik magnet vardı süslü sepetimde birde arkadaşım süslü cupcake yamıştı yetti gayet güzel oldu. Bundada lokum koyup süslü bişekilde, magnet gene balon ve puset tülü yaparım sanırım birde lohusa şerbeti olabilir cam musluklu kavanozda benimde pek gelenim olmaz bu sefer ama diğerine yaptım biraz yaparım gene
13 kg dayım ilk kızımda 30 la kapatmıştımbencede tam verdim kiloları yeniden hamile kaldım
Bacaklarına noldu hayırdır. Dikkat et kendine artık fazla yorma
Analık yönetmeliğini oku bilgit diye bir site var ordan bak işten atamaz bu sebeple ancak başka bahane ve mobing uygulayabilir dava açarsan işe iade geri yapılır ama huzur kısmını bilemem tabi hem 4 ay izin hakkınvar öncesi sonrası ne farkeder önce alırsan sonra erken başlarsın
Havalar bozulmasa gidilir aslinda 40 cikinca da iste hava nasil olur hava degisimi cocugu nasil etkiler bilemiyoruzCidden tatil konusu bizde de epey sorun eşim kızıyor sana dedim kış sonu yapalım bebeği diye ilkinde geç gebe kaldım korunmadığım halde ama bu beyefendi hemen gelmek istedi ben ne yapayım yine geç olur sandımbir aylıkken gidilir mi sıcaklar gitmeden büyük oğlan deniz görse bari
Yap o zaman bence canım. Ablası heves etmiş akan sular dururDogrudur cnm ztn bunlar işin süslü tarafı saglikla dogsunlar öncelikle. Bizim ziyarete gelenler olurda, ben aslında birileri gelicek dusuncesyle degilde kendimi iyi hissetmek ,hastané odasıni goruntusunu degistirmek nietyle odayı susletmek istiorum benim ufak kızda pek meraklı anne odayı susleyelim diye tutturdu oda anası gibi süse düşkün
Kadından korktum valla.Evet rahatına çok düşkün eşyaya çok değer veriyor bir bardağı kırılsın kıyameti koparıyor. Ben onun evinde biseye dokumaya korkuyorum :) eşim diyor küçükken bize karşıda öyleydi diye hep kızar dovermis. Mesela anlatıyor birgün yeğenini almış yanına çocukta kucukmus çok ağlamış oda sen misin ağlayan diye fırlatıp atmış çocuğu bi yerini çarpmış neresi olduğunu unuttum mos mor olmuş çocuğa annesi demiş ne oldu çocukta korkudan düştüm demiş diyememis o yaptı diye bana anlatıyor eyvah dedim desene sana çocuk emanet edilmez dedim. Oda bozuldu ben öyle deyince :) daha belli değil ama ben normal doğum olsun istiyorum inşallah da öyle olur. Allah bi yol gösterir elbet doğsun da herşeyin bir çaresi bulunur. Nasıl bakarım diye korkmuyorum kendime diyorum ben anneyim herşeyin üstesinden gelebilirim diye kendimi motive ediyorum. Valla zamanında bende çok kızıyodum bana söylediği laflara ben ellemem dokunmak banane torun falan ben bakamam bana gelmez öyle şeyler sürekli söylerdi. Artık umursamıyorum çocuğuna bakamamıs da torununa mı bakacak diyorum ben bulurum bi yolunu benim çocuğum sağlıkla dünyaya gelsin başka bişey istemiyorum
Süper olmuş iyi günlerde kullansın minikler :))Evde dolaplarım vardı babamız boyadı haftasonu da teyzemiz gelip şeklillendirip boyadı nasıl olmuş ???
İnşallah canım Allahım o günlerimizide yaşatsınBenim yaramaz tek başına dag yaratıyor Allah senin ve @wintersun un yardımcısı olsun. Ama hepsi ayrı güzel duydular ya çok şükür ilerledik bu zamana kadar geldik saglıkla kucagımıza aldıkmıydı deymeyin keyfimize
:) çok güzel olur.harika hatiralar bence.ben hamilelikte fotograf istemedim..hastaneye de fotografci istemedim biz cekelim dedim.yenidogan cekimleri var konseptli pamuklara sarip sarmaliyolar..bi de ondan istiyorum sanirim :) dugunume bu kadar özenmedim galiba :))Cok guzeller ben cok begendim. Melek konseptli. Biz çiçek konseptli yaptık. Kucuk kucuk mine ciceklerle susletiyorum
Maşallah:) acaba bu haftadan sonra haftalık kaç gram alıyolar?Buarada en son gecen hafta ici gittigimde bebisin kilosu 1 kilo 80 gramdi şimdi 1 kilo 370 gram 1 haftanin icinde 300 gram almis nerdeyse iyimi arkadaslar sizce diyet yapiyorum kilo almaz siye korkmustum
Cnm smdiye kadar kac kilo aldin pki.? Bence kilo alimi iyi.Buarada en son gecen hafta ici gittigimde bebisin kilosu 1 kilo 80 gramdi şimdi 1 kilo 370 gram 1 haftanin icinde 300 gram almis nerdeyse iyimi arkadaslar sizce diyet yapiyorum kilo almaz siye korkmustum
Haftalik bilmiyorumda doktorum asil kiloyu 7 ayi doldurduktan sonra alacak dediMaşallah:) acaba bu haftadan sonra haftalık kaç gram alıyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?