2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uyandıktan 3 saat sonra kanı vermiştim anca doktor sırası geldi istek yaptı kan verdim ama cok az yürüdum oturarak bekledim 1 saat verdim tokluk kanını, insalalh iyi sonuçlar alırım,
Şeker yüklemem açlık 79 yükleme sonra si 1. Saat 140 cikmisti bugün kendim meraktan bir baktırayım dedim dahiliye doktoru normal dedi değerlerin
Bakalım insallah guzel sonuç alırım bugün

Kızlar hastane odası suslemeyi yada susletmeyi dusunuomusunuz??
Ben ilk kızımda 8-10 pembe balon şişirip yatak başına vs asmıştım birde bebek yatağının ölçüsünü alıp tül alıp lastikle onu süslemiştim. Küçük hediyelik magnet vardı süslü sepetimde birde arkadaşım süslü cupcake yamıştı yetti gayet güzel oldu. Bundada lokum koyup süslü bişekilde, magnet gene balon ve puset tülü yaparım sanırım birde lohusa şerbeti olabilir cam musluklu kavanozda benimde pek gelenim olmaz bu sefer ama diğerine yaptım biraz yaparım gene

13 kg dayım ilk kızımda 30 la kapatmıştım bencede tam verdim kiloları yeniden hamile kaldım

Bacaklarına noldu hayırdır. Dikkat et kendine artık fazla yorma

Analık yönetmeliğini oku bilgit diye bir site var ordan bak işten atamaz bu sebeple ancak başka bahane ve mobing uygulayabilir dava açarsan işe iade geri yapılır ama huzur kısmını bilemem tabi hem 4 ay izin hakkınvar öncesi sonrası ne farkeder önce alırsan sonra erken başlarsın

rofleli_kedi senin şekerin normal cıkmıs canım aclık sahurda yedıgın ıcın olabılır cunku son 12 saat bişe yememen gerekıyordu ..o yuzden fena değil ama yınede bıraz dıkkat etsen ıyı olur..ben normalde hıc tatlıya düşkün değilimdir dondurma haricinde şimdi dikkat etmem gerekıyor dıye çekici geliyo aşkı memnu yanı valla bu ara sankı ust uste gelıyor hersey cok moralım bozuluyo ya odamız gelse kursakta bıraz moralımız yerıne gelse ..sen git 5 sene çalış çabala daha dünkü patron senın ayagını kaydırmaya calıssın tepesıne cıkıp saclarını yolmak ıstıyorum

K kuzuyolda valla öncesı sonrası hakkında konusmadıkta büyük ihtimal rapor bıtınce sepetlıcek benı çünkü yerıme bırını bulayımmı falan dedım yuvarladı durdu öncedende anlaşamamazlık olmuştu o yuzden tahmın edebılıyorum nıyetını ..madem oyle rapor bıtınce tazmınatımı paşa paşa öder oyle cıkartır

Daha cok erken canim.32 hafta civari donmesi beklenir.hatta burda son ana kadar bekleyen bile var donmesi icin.cunku normal dogumu herkes istiyor.acil durumlarda sezeryana aliniyor hamileler.

O sıkıntı hepimiz de var ya. Yaz tatili heba oldu. Biz 29 ekimde sapanca ya da antalya taraflarına kacalim diyoruz ama bakalim nasil olcak
Bizde muglaya gidecegiz eger dogumdan sonra olursa Antalya olcak bizim icin biraz serinlemesi cok onemli degilde cocuk icin hava degisimi iyi olmaz heralde

O sıkıntı hepimiz de var ya. Yaz tatili heba oldu. Biz 29 ekimde sapanca ya da antalya taraflarına kacalim diyoruz ama bakalim nasil olcak
Cidden tatil konusu bizde de epey sorun eşim kızıyor sana dedim kış sonu yapalım bebeği diye ilkinde geç gebe kaldım korunmadığım halde ama bu beyefendi hemen gelmek istedi ben ne yapayım yine geç olur sandım bir aylıkken gidilir mi sıcaklar gitmeden büyük oğlan deniz görse bari

Bnde kizima hamileyken renkli balonlar ,hoşgeldin bebeğim yazisi, hediyelik magnet , isimli melek kurabiyelerı, şerbet takımı, süslü mini beşik sepeti almıştım ama bebek için Cibinlik yptrmamistim bu sefer Cibinlik fln istiorum kurabiye yerinede çikolata olabilir

Havalar bozulmasa gidilir aslinda 40 cikinca da iste hava nasil olur hava degisimi cocugu nasil etkiler bilemiyoruz

Yap o zaman bence canım. Ablası heves etmiş akan sular durur ben de bebek sabun kalıbı, malzemesi aldım, ara sıra ödevden zamanı olunca yapıyor, hem etkinlik oluyor, hem motive oluyor bir nevi.

Kadından korktum valla.
Benimki hiç istemediği için tabiki de ona emanet etmeyeceğim. Allah büyük, bir çaresi bulunur illa.

Kizlar ben bugún doktorcuguma bebegi bazen assagida hissediyorum kasiklarimda sanki birde tekmeledikce sanki kemiklerim kiriliyo gibi oliyo neden diye sordum doktor onlar normal bebek bûyüyo teptigi zaman agri hissi verir birde bûyymeden dolayi assagida baski hissi hissedersi dedi

Buarada en son gecen hafta ici gittigimde bebisin kilosu 1 kilo 80 gramdi şimdi 1 kilo 370 gram 1 haftanin icinde 300 gram almis nerdeyse iyimi arkadaslar sizce diyet yapiyorum kilo almaz siye korkmustum

Cok guzeller ben cok begendim. Melek konseptli. Biz çiçek konseptli yaptık. Kucuk kucuk mine ciceklerle susletiyorum
:) çok güzel olur.harika hatiralar bence.ben hamilelikte fotograf istemedim..hastaneye de fotografci istemedim biz cekelim dedim.yenidogan cekimleri var konseptli pamuklara sarip sarmaliyolar..bi de ondan istiyorum sanirim :) dugunume bu kadar özenmedim galiba :))

Buarada en son gecen hafta ici gittigimde bebisin kilosu 1 kilo 80 gramdi şimdi 1 kilo 370 gram 1 haftanin icinde 300 gram almis nerdeyse iyimi arkadaslar sizce diyet yapiyorum kilo almaz siye korkmustum
Maşallah:) acaba bu haftadan sonra haftalık kaç gram alıyolar?

Cnm smdiye kadar kac kilo aldin pki.? Bence kilo alimi iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…