2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel haberlerle gel inşallah canım büyümüşlerdir cimcimeler

Gözün aydın canım

Ya kizlar burda gormek istenmeyen kisiler nasil engelleniyor kisiler engellenince mesajlari da engelleniyor mu gereksiz iki kisi arasinda muhabbeti okumaktan sıkıldım bi fikri olan parmak kaldirsin
Kimki onlar kız dur şunun şurasında doğuma az kaldı hormonlardandır doğumdan sonra gıcık olursan gene öyle engelle :)

Kimki onlar kız dur şunun şurasında doğuma az kaldı hormonlardandır doğumdan sonra gıcık olursan gene öyle engelle :)
Ya yok sadece bi kisi iki kisi bile degil donuyo dolasiyo ayni muhabbeti yapiyo bi de sanki o ve muhabbet ettigi kisi var gibi davraaniyor varsa bisey ozelden yaz sagolsun rofleli soyledide su an iiyi boyle 50 sayfa gerideyim direk okumadan son sayfaya geciyoduum boyle iyi oldu iyi

Bizim şeker muhabbetimiz olmaya bunalttık milleti

Senin acik sozlulugunu seviyorum ya

Benimde eşimle kan uyuşmazlığı var bende geçen yaz düşükten sonra iğne vuruldum. Ama etkisi geçiyormu ki onun.

Iste gaflete geldim eşim izine geldi memlekete olduğum düzenden ciktim çıkmaz olaydim
Canım ben senin kadar da sorun yaşamafım gözle görülür ama risk var yani vallahi markete bile gitmiyorum azcık sabır biraz kendimizi iyi sanınca herşeyi yapabiliriz sanıyoruz ama riske gçalmaya gelmez bu iş

Canım ben senin kadar da sorun yaşamafım gözle görülür ama risk var yani vallahi markete bile gitmiyorum azcık sabır biraz kendimizi iyi sanınca herşeyi yapabiliriz sanıyoruz ama riske gçalmaya gelmez bu iş

Bende sen gibiydim 20 gündür evden çıkmıyordum doktor a gitmek hric oda arabayla gidip geliyoruz hemen dün eşimin ailesi vs derken zorlamışım kendimi birdaha asla

Inan hiçbir fikrim yok ama esimde normal istiyor bn kararsızım tecrubesiz olunca nasıl olacgi konusunfa bilgimiz yok henuz

Bende sen gibiydim 20 gündür evden çıkmıyordum doktor a gitmek hric oda arabayla gidip geliyoruz hemen dün eşimin ailesi vs derken zorlamışım kendimi birdaha asla
Oy bak sen 31. Haftalarıda görmüşsün maşallah az daha sabret canım sonra bebişlerle gezer acısını çıkartırız napalım

Yok canim ne gunahi kazasini sagligin el verdigi surece yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…