2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya gerçekten bende çok gerginin bu aralar herşeye sinirlenip kızıyorum sonra çok üzülüyorum niye öyle sert tepki verdin diye
Galiba artık hormonların zirvesindeyiz bende senin gibiyim çocuğada sürekli kızar hale geldim ona çok pis sinirim bozuluyor halbuki kıyamam ben ona bilincineyim ama manyaklaştım iyice

Marasta calisma alanim yok canim en yakin malatya is yerinde dan dan dan vuruyorum ah bu cenemmm durmaz valla
Malatyadan sonra sen bide maraşa doğru gel canım bende tam taşınmış olurum o zamana bende fazla açık sözlüyüm bu yüzden pek sevilmem ama nihayetinde iki yüzlü yada yapmacık olmaktan iyidir

Galiba artık hormonların zirvesindeyiz bende senin gibiyim çocuğada sürekli kızar hale geldim ona çok pis sinirim bozuluyor halbuki kıyamam ben ona bilincineyim ama manyaklaştım iyice
Oy kıyamam ben minik annesi daha ben büyüklere sinirleniyorum eşime iş yerindekilere ev sahibine öyle saçma sapan işte:)

Evetde birde dışarda var çocuk birde çocuktan farksız eş kafayı yedim bu aralar psikolojik bunalındayın yani
Benim disarda cocugum yokta bir este yetiyor insani sinirlendirmeye ama sabret diyorum hemen ortami degistiriyorum cunku sinirimi bosaltmaya kalkarsam kendimi kaybederim diye korkuyorum

Oy yavrum senin bebiş hala biraz aşağıda kendini zorlama bu kadar çok geçmiş olsun dinlen epeyce geçer o ben ne zaman iş yapsam en az iki gün ağrıdan ölürüm
Ölüyorum valla. Karnım da sertleşti, aşağıya da sancı vuruyor. Sabah size süpriz haber vermem inşallah.
Sinirle ismi yapilir canim yazik degilmi sana annende gelmesin pislikte otururuz bosver diyip balkona ciksaydin keske
Yok kuzum bunu ben yaptıktan sonra diyor sabah aniden çıkıp gelecekti benim evimi temizlemeye. Çocuğumu istemeyenin zorla yapılmış yardımını ne yapayım ben. Ağzında da bakla ıslanmaz çıktığı gibi herkese anlatırdı gelin yapamıyor gittim evini temizledim diye. Halıda yürüyemiyordum ağlayasım geliyordu. Çocuk yiyor döküyor, kp yaşlı dökülüyor, yürüdükçe de ayakla heryere kırıntı yayılıyor e bunu çarp 10 güne. Kimse önünden çay bardağını mutfağa bırakmıyordu kötü alıştırmışım. Ama brnim tepem attığında da biliyor beni sabır taştığında kötü patlarım . şimdi bir ay yusuf yusuf

Sende haklisin evin duzenide elden gidiyor biz olmayinca. Kv yaptirmadigin iyi olmusta artik cek dur agrisini halinden anlicakmi bakalim ozaman koca kisisi

Aman Allah muhafaza canım hadi güzelce dinlen birde progestan al inşallah öyle biley olmaz korkma dinlen sen

Oy kıyamam ben minik annesi daha ben büyüklere sinirleniyorum eşime iş yerindekilere ev sahibine öyle saçma sapan işte:)
Evet ya çok küçük çok ilgi istiyor anlamlı anlamsız ağlamaları geçmedi diyorum daha bu bebek ben ne yapıcam en iyisi sinirlenmeyelim hiç bişeye hele sen evinde olmayan geçici şeylere hiç sinirlenme boşver

Benim disarda cocugum yokta bir este yetiyor insani sinirlendirmeye ama sabret diyorum hemen ortami degistiriyorum cunku sinirimi bosaltmaya kalkarsam kendimi kaybederim diye korkuyorum
Sakin ol canım bebişin için sinirlenince bebişi düşün huzur bul takma kimseyi eş kişisini bile boşveeeer

Marasta calisma alanim yok canim en yakin malatya is yerinde dan dan dan vuruyorum ah bu cenemmm durmaz valla
Ne üzerine çalışıyon yavrum merak ettim. Bende tutarsam patlaması daha kötü oluyor anında çıkarsa yine insaflı oluyorum amannn öyle bir benim işte senin gibi

Sende haklisin evin duzenide elden gidiyor biz olmayinca. Kv yaptirmadigin iyi olmusta artik cek dur agrisini halinden anlicakmi bakalim ozaman koca kisisi
Tersleyip duruyorum hiç alınmamış gibi bozuntuya vermiyor çay getiriyor komedi film açıyor şakalar yapıyor nasıl yaranacağını şaşırdı. Kız bile bir bakıyorum mutfakta kendine yemek hazırlıyor benden istemeye cesaret etmemiş bir süre böyle kuzuya döner hepsi ben yumuşayana kadar. Ama hakediyorlar tabiki.

Ayari verdim diyorsunda bida kalkip ole sinirle is yapma zaten sunu surasinda ne kaldi vaktinde doguralim hepimiz

Allah kolaylık versin.Sabır güç kuvvet versin bende diyordum ilk başlarda peşine hemen birtane daha yapsam diye ama şimdi bu aralsr zorlaşınca 5 6 sene ara veririm en iyisi diyorum:)

Allah kolaylık versin.Sabır güç kuvvet versin bende diyordum ilk başlarda peşine hemen birtane daha yapsam diye ama şimdi bu aralsr zorlaşınca 5 6 sene ara veririm en iyisi diyorum:)
Canım üzülüyorum açıkçası büyük oğlum adına en iyisi okula başlayınca çocuk artık evden bağımsız olunca düşünmek kendim için değil çocuk için üzülüyorum yoksa ne var bak doğurmakta sıkıntılıda olsa nihayete ermeye az kaldı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…