2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi ki günah değil canım benim. Mevlamız bize izin vermiş hamile iken. Hatta emzirirken bile izin verilmiştir. Daha sonra kazasını yapacağız. Günler kısa olsa bir şekilde tutulur belki ama çok uzun saatler ve hava sıcak hiç riske atma çünkü o bebecikler de şu an bize emanetler

sen gebelikten önce gözüküyor muydun bacım yaaa
maşallahh

ben 21 kilo alsaydım
uzaydan çıplak gözle görülebilecek kıvama gelirdim
Ay çok tatlısın gazelim_24 ün paylaştığından sonra dağılmıştım , sesli güldürdün

Instagram da kesfetde bi video gordum hastane odasinda kadin sanci cekiyo altindaki yaziyi falan okumadan izledim bebek dogdu ucbucuk kilo falan yazdilar ama mosmor cocuk hareket etmiyo ay diyorum bu cocuga bisey olmus niye mudahale etmiyorlar altindaki yaziyi bi okudum annesinin karninda iki gun once olmus sebepsiz yere cok kotu oldum icim cikti aglamaktan aslinda yazmayacaktim ama ben kucukken kuzenimin basinada gelmisti o zaman tam anlayamamistim neden bu kadar cok uzuldukleri simdi cok iyi anliyorum.. Allahim korusun hepimize tum annelere sagliklica kucaklarimiza almayi nasip etsin cok zor

Doğru söylüyorsun tutmıycam bu sene bebek tekmeleyip duruyor. Diyorum acmı kaldı bu seferde ona üzüldüm

Benimde dondurma canım cok cekiyor kv izin vermiyor eşim gizlice alıyor ama oda fazla ıralımla.

tokluk mu açlık mı
kontrolün cuma günüydü dimi ?
bakalım ne diyecek doktor
Sabah aç karnına verdim canım yha cuma kontrolüm evet
Ben 7 yıldır şeker hapı kullanıyordum sabah akşam
Doktor 4. Ayda kesti ilk teat 112 1ay sonra 124 şimdi de 143
Kan uyuşmazlığımı var esinle
Evet canım 3. Bebek sonlandırıldığında vurmuştu dr
Onun etkisi geçmiş tekrar vurulmam gerekiyormuş
Çok normal kuzum,yiyip hareket etmediğin halde 142, biz hareket ettiğimiz halde çok üstünü görüyoruz bu rakamın.
Hareket etmememin ve de ilacı bırakmamın etkisi var galiba

Doğru söylüyorsun tutmıycam bu sene bebek tekmeleyip duruyor. Diyorum acmı kaldı bu seferde ona üzüldüm
Kuzum daha gecen konustuk o kadar bu konuyu.kendi canina acimiyorsun anladim.bebegininde mi
Gençlik halimm canımmmm bacım sen burda sinir bozmaya mı çalışıyon
Sizinle alakasi yok canim.aldigim kilolari gormezden gelip motive olmaya calisiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…