2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bugün ufak çaplı bir kanama yaşadım silinti şeklinde ama rahim ağzında bebekte suda falan sorun yok yatmaya devam evde dün gezdim yordum kendimi malesef bugün acısı cikti
Ayy çok geçmiş olsun canım. Bilmezmiyim o korkuyu stresi rabbim zamanı dolana kadar da bir daha göstermesin.

Bende bu akşam eşimin 10 gündür her gün "yarın temizlik yapacağım" sözüne sabrım taştı. Yemekten sonra hemen iki saat uyur, o sırada bütün evi dip köşe süpürdüm tozları aldım ortalığı topladım. Süpürge sesine de uyanmadı ne hikmetse. Kalkınca da diyor ki bırak annem yarın gelip yapacak. Zorla onu yardıma çağırmış arayı yapacak besbelli. Diyeceğimi dedim o neyse de belim ikiye ayrılacak gibi ağrıyor şimdi. İnşallah süprizini yaşamam bunun ya çatım paralanacak

Oy yavrum senin bebiş hala biraz aşağıda kendini zorlama bu kadar çok geçmiş olsun dinlen epeyce geçer o ben ne zaman iş yapsam en az iki gün ağrıdan ölürüm

Sinirle ismi yapilir canim yazik degilmi sana annende gelmesin pislikte otururuz bosver diyip balkona ciksaydin keske

Bende aksam sinirlendim ama bosver dedim gittim yatagima guzelce yattim nasil olsa kavgada etsem yarina unutacak

Yavaş yavaş yapsaydın bari şimdi sinirle hızlı hareket ettin ağrın olmaz inşllah uzan dinlen güzelce

Gercekte beni bi tanisan bagimlilik yaptigim dogrudur basbelasiyim ve E Egepam la tanisma imkanim artik var bakalim
Malatyadan sonra sen bide maraşa doğru gel canım bende tam taşınmış olurum o zamana bende fazla açık sözlüyüm bu yüzden pek sevilmem ama nihayetinde iki yüzlü yada yapmacık olmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…