2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beşiği için canım. Bebek nevresim takımı demek istedim

ayy yok canım
bir takım arkadaşım herşeyiyle takım hediye etmişti yatak seti yan korumaları falan
onun haricinde netten alıcam
bebek alışverişi yaparken mağazalara sordum internette 300 olan 340-360 uçuyor rakamlar
netten alcam o yüzden
E Egepam funnababy önermişti
bir arkadaşım da kidboo mu ne önerdi ikisinden birini alcam muhtemelen

Slm arkadaslar sislere sorum olacak 2. Gebeligim ve sezeryanla doggum yaptim ilkinde suan 26 haftaligim ama inanilmaz agrilarim var sizdede oluyormu vajinamin kemikleri agrio sanki ayrilacakmis gibi yan yattigimda donemiyorum yine ayni kemiklerim agriyor doktoruma soledim doktor kultur testi falan yapti ama temiz cikti cocuk kafasi yukarda ayaklar asagida duruyormus oda hareket ettiginde agri yapar dedi ama benm surekli agrim war ya hoyle agrilari baslayan varmi doktorumda cok erken dio 8 aylik falan olsab neyse ama suan en rahat donemin olmasi lazim diyor

Omega3 un kan sulandirici ozelligi var. Dogumda kan kaybi olmasin diye demis olabilir. Sadece omega3 alimi yapanlar doktora sorabilirler dogru aslinda. Benim vitaminle beraber mg cok yuksek degil

Merhaba canım ben varım şu bir haftadır biraz rahatım gibi ama öncesinde aynı sorunu bende yaşıyordum ama benim bebiş normale göre aşağıdaymış ağrılarımın sebebide buymuş benimde ikinci gebeliğim ve ilki sezaryen sorunu bilmeden önce acaba dedim sezaryenden dolayı mı böyleyim çünkü arası 3 yıl olmadı daha. Senin ilk çocuğun kaç yaşında inşallah sımontın yoktur ben nasılsa bi haftadır rahatım çok şükür

her yerse dinden diyanetten bahsedip oruca gelince Saglikli insanlar tutmuyor canim bende bir gun tuttum içerde dort dondu aciktigini anladim o yuzden tutmadim bizim dinimiz hos goru dini bize oruc dusmuyor o yuzden iciniz rahat olsun
Yaa yani tutmasak günah değil dimi. Ben bugün kendimi denemek için tuttum ama başım fena oldu yarın tutmıycam çünkü migrenim var bi tutarsa yanarım. Bebekte sabahtan beri tepikliyor diyorum açmı acaba bugünlük dayanıcam mecbur

Bende nasil bir pskolijinilenokuduysam hemen bir hastaliga yoruyorum
Evet canım o yüzden dedi dr inan kaç aydır eziyet gibiydi bana bi kaç gündür rahatım hayrolsun inşallah geçmiştir yoksa dediğin gibi bende dönemiyordum yatakta bile bu arada yinede ayakta durmamaya özemn göster canım

Benim yerime de dondurma ye bebişin keyif yapsın )))) ben yesem uçuyor da )))
Hamileyken biseyden kısmak kendini cok zor gerçekten kekse hiçbirimiz gerek kalmasak ama
Bebisler icin Çan’ımız feda.. hepimiz bazi zorluklarla karşılaşılıyoruz
Dondurma hep Çan’ımın çektiği şey bu sıcaklarda diğer tatlılarla zaten hic aram yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…